AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
evlenecek kadar sevmiyordur birini, para vs bahane. para önemli olsaydı zenginler harici kimse evlenemezdi
Ben onlardan daha çok kaçıyorum hiç gerek yok
Çok çaresiz kalarak yazıyorum. Erkek arkadaşımla aynı evde yaşıyoruz ve yakın zamanda evlenicez. Cinsel ilişkimiz de iyi benden çok o istekli hatta. Telefona bakıyodum galerisinden sildiği bi videoyu yedekleme uygulamasından silmemiş. Kendine arka tarafından bişeyler yapıyodu. Tansiyonum düştü ilk baş soramadım hala da soramıyorum. Sizce sebep nedir? Nasıl sormalıyım bu durumu?
Fantazidir bence ayrıl
Doğru insan evlenmenin mükemmel olabileceğini biliyor muydunuz? Evlilikten kaçmak mı? İyi de neden? Yanlış insanlarla evlenmekten korkun. Evlilikten değil
Vallahi söyle söyleyeyim bugünlerde yaşadığım olaylardan sonra hiçbir kişiye güvenip de evlenemem kimse kusura bakmasın ben artık insanlarla iletişimi tamamen kestim
Kurnaz akıl devrede, kadınlar her türlü sorumluluğu ve maddi yükü erkek alsın istiyor ama özgürlüğümde elimde olsun istiyor. Erkeklerde doğal olarak kaçıyor.
Evlendiğinde ciddi sorumlulukları olacağı, özgürlüğü kısıtlanacağı, özel alanı daralacağı, ekonomik olarak da problem yaşanacağı algısıyla erkekler evlilikten uzak kalmak istiyor.
Hayatını oturtmayı planlıyor olabilir. Hiçbir şey yokken evlenmek aptallık gibi. Hayatını oturtup istediklerini yaptıktan sonra yapacak bir şeyi kalmadığı zaman evlenmek zor gelmez kimseye.
Kendi adıma konuşursam bunun çok gereksiz olduğunu düşünürüm. Başka sebeplerimde var ben genimi sevmiyorum devam etmesinide istemiyorum buda ikinci sebep.
Ben Evlilikten Korkmuyorum Aksine Evlenip Yuvamı Kurmayı Allah Nasip Ederse Çoluk Çocuk Sahibi Olmak İstiyorum Fakat Kendimi Bir Türlü Kimseye Beğendiremedim Niyeyse
Erkek evlilikte sağlayıcı, kadın da kurucu yürütücü moddadır. Bırakın da evlilik gemisini yürüteceğimiz kaptanı da kafa rahatlığı ile seçelim, herkese teslim edilmez o dümen:)
Ben neden hayatımı bir imza ile ipotek altına aldırayım ki
Kadına değer vermeyecek Kıymet bilmeyecek insanlar değiliz ama resmi işlem yapmak zorunda da değiliz
Bazıları bu sorumlulukları kaldıramaz bir kadın olarak ben büle evlilikten kaçıyorum erkekler ise çabuk sıkılan varlıklar bunlar onların doğasında var kızlar
Çünkü Evleneceğim kız bir zamanlar erkeklerle orada burada eğlenip takılırken ben de o esnada evlenebilmek için it gibi gece gündüz demeden çalışıyorken bir baktım gerçeklik aynası ile tanıştım ve o bana herseyi gösterdi
Sonunda kafası çalışan biri.
Bence en büyük nedeni maddiyat. Yeterli parasının olmaması.
Sorumluluk alamadıgı için maddi durumu olmadıgı için
Altından kalkamayacagimiz ise girmek istemiyoruz ondan. Ayrica evlendikten sonra kadın senden herseyin en iyisini ister ve karşısında asık bir surattan başka hicbirsey göstermez.
türk kadınları ile evlilik gerçekten pişmanlık ben hiç evlenmedim ama çevrem ve arkadaşlarım dan görüyorum çok problem
İnsan sevdiğini kusurlarıyla sever
Öyle olmuyor muş işte kadınlar evlenince değişiyor
Çoğu kişinin değiştigini gördüm. Evet biraz öyle 😄
Biz evlenmeyelim 😬
Ben evlenecem rjfjd
Kiminle 🙁😔
Bakacam artık 😂
Benimle 🙈❤
Mutlu oluruz biz 🙈
Kadınlar profesyonel yalancı. Ama erkekler de kanmak isterler. Doğru kadını bulmak isterler her zaman. Tabiki istisnalar kaideyi bozmaz.
Doğru kadın yoktur yani.
Erkekler artık yolunacak kaz olmak istemedikleri için olabilir mi?
Helal
@greenmilitary ✌️
Kadınlara güven olmuyor evlensen seni aldatma ihtimali var ömür boyu nafaka ödüyorsun nasıl evlenelim
Çoğu erkek tek kadından sıkılıyor nedense ve o yüzden evlenmek istemiyor. Çünkü evlenirse her gün farklı kadınla yatamayacağı için.
cevredeki insanların deneyimleri, bireysel deneyimler , ekonomik durum yüzünden istenilen hayatı yaşayamama kaygısı
Bence ekonomik sartlar. Sevgili iken zaten seviyorsan hemen evlenmek istersin yaş 20-25 ise. Para varsa neyi bekliyorsunki.
Akıllı erkek büyük sorumluluk olduğunu bilir ve o sorumluluğu gerçekleştirebilir miyim diye düşünür. Öyle olunca da ailesinden de destek yoksa her şeyi kendi yapması gerekiyorsa ve eş konusunda fazla seçici ise evlenmeden önce kılı kırk yarar
Sende erkek olsan korkarsın. Bu dönemde büyük masrafa girip birde yarı yolda kalma korkun ağır basıyor güvenmek zor.
Evlilik artık güven vermiyor, önceden seks için evlenmek gerekirken günümüze3 kolayca bulunabilir oldu, ekonomi kötü vs vs
Özgürlük gibisi yok çünkü bir de sürekli istiyorsunuz ne erkeğin halinden anlıyorsunuz ne paranın kaynağından
Düğün masrafları bizden
Ev masrafları bizden say say bitmiyor 😀
Düğün masrafları tam bir israf
Evlilik başlı başına zor Türkiyede evlilik survivor'dan daha zor o yüzden düşünmiyorım evlenmeyi.
Nafaka tazmiant erkeğin elvenmesi uzun süre bosnama davası ömür boyu nafaka bir sürü tazminat
Bu sitede kadınların çevirdiği işleri görünce evlilikten soğuduk.
Sorsan hepsi melek (!)🤣
@theNitroZeuss Şeytanda bir melek sonuçta 😂😅🤣🤣
Evli kişilerden mı bahsediyorsun.
@Asilade Sitede çocuğunu kocasından değil başkasından yapıp gizleyen var.
Ohaa ciddi misin
@Asilade Ohooo daha neler neler gördü bu gözler.
Erkekler neden kaçar degil erkekleri neden kaçırılar deseydiniz bir yorum yapabilirdim.
Benden daha güçsüz bir kadının kölesi olmak istemiyorum çünkü ondan. Her konuda eşitlik isteyip sonra o imzayı atınca resmen erkeği köle yapmak istiyorlar ve çoğu erkek evlenince kadın işi yapıyor. Neredeyse çocuğu biz doğuracağız. Yeter ki kadınlar rahat yaşasın.
Not : İşinde gücünde dürüst kadınlar başımızın tacıdir. Onlar özel kadınlar.
Çünkü benim cinsim doyumsuz. Nefret ediyorum öyle olmalarından
Çünkü evlenirse öyle kolay kolay başka kadınlara bakamaz
Bir tek ben mi evlilikten kaçan erkek görmedim. Herkes erkekler korkuyor kaçıyor yazmış ama şimdiye kadar hep beni ikna etmeye çalıştılar. Ben çok korkuyorum evlilikten özellikle sorumluluk almaktan.
zafer akıncı youtubeye yaz çıkar onu izle en güzel cevaplar onda
Temel stratejimiz etkileşimi garanti altına almak değil çünkü.
Kactigimiz falan yok dogru kisiyi bekliyoruz. Bazen buldugunu dusunuyorsun o kaciyor 😬
Bu artık kadınlar için de aynı seviyeye geliyor...
Evlilikten kaçmanın cinsiyete bağlı bir şey olduğunu düşünmüyorum. İnsanların karakterine bağlı. Biri ile ömrünü paylaşmak herkesin hayali olmayabilir. Farklı planlara sahip olabilirler.
Tek vçbir hata veya mutluluk şansın var çünkü. Onda da doğru kişi ihtimali 4 te 5 te 1
kapak fotoğrafı baya soruyu cevaplamış aslında
Kendileri bile bilmez mi :D Her şeyin o kadar farkındayız ki...
Ben her şey pahalı diye eşime yetemem falan diye korkuyorum
Evlilikten kaçan erkek demişsin ama fotodaki adam gay ve evli 😂
Ben de kaçıyorum ben erkek miyim bence herkes kaçabilir dhwydhe
Erkekler evlilikten kaçmaz yanlış kişiyle evlilikten kaçar.
Bence herkes bunu cevabını çok iyi biliyor Z özellikle kadınlar
Birlikte mutlu olacağımız kişiyi seçerken zorlanmak, bir de maddi sıkıntılardan dolayı.
Dır Dır korkusu diye aklımdan geçirdim ben udhdjdjdjd
Ekonomik sebeb yokluk Almanya bizi kıskanıyor😂😂😂
Maddi ve manevi sorumluluk yükü ve kadınlara olmayan güven
Evliliği arayana da sizde bakmiyonuz ben açıkçası evliliğe uzaklastim
Valla ben kaçmıyorum benden kaçıyorlar nedense kadınlar kendimi bile ifade edemeden
Sorumluluk zor gelir bazı erkeklere yapamamaktan korkabilir insan
Yorumları okudum hepsi bişey yazmış ama şu gerçeği kadınlar unutma sın sorumluluk tan kaçma falan değil eğer maddi gücü yoksa erkeğin nasıl evlenicek hadi evlendi yetiştiremezse bu sefer pisikolojisi bozulcak buda mutsuz evlilik demek
Çünkü geç olgunlaşırlar sorumluluk almaktan çekinirler
Benim abim evlene bilmek için 4 kez intihara kalkıştı ama annem izin vermiyor
Sosyal alanda büyük ölçüde kısıtlanacaklarını düşündükleri için.