• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Erkekler neden evlilikten kaçar?

Sananeecannm
Sananeecannm Takip Et
Guru Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
310
Yapay Zekaya Sor
Sebebi biz değiliz bence sorumluluk bilinci onlara ağır geliyor artık bu yükü alacak cesaret yürek yok…
Erkekler neden evlilikten kaçar?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • thepesimist
    thepesimist Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı.

Düğün bedava yapılıyor değil mi? 22 bin asgari ücret ve 14-15 bin emekli maaşı alan kişilerin sayısı ülke nüfusunun yarısından fazla. Sizde 20-30 bine çalışanlar alt tarafı 3 milyon tl harcayıp neden evlenmiyorlar diye rahat rahat konuşabiliyorsun. Hee fakirler evlenmesin, o zaman zengin birini bulmak istiyorsan öyle yaz, erkekler değil zengin erkekler evlenmek istemiyor de. Bu iş tamamen duygusal, aç başka bir başlık düğün ve ev dayama döşeme masrafları takılar vs. her şeyi ben karşılıyorum yok mu evlenen de bakalım 17 yaşından 60 yaşına kadar nasıl KS rekoru kırıp el üstünde tutuluyorsun gör. Hadi onuda geçtim, bir nikaha razıyım hatta kayınvalide ile de otururum diye başlık aç bak bakalım kaç yüz kişi sıraya giriyor. Ülkedeki ekonomik durumu görmezden gelip tüm erkekler için "yürek yok" diyemezsiniz. O yüreklerde parasızlıktan imkansızlıktan ne aşklar soldu biliyor musunuz? Kimsenin içini bilemezsiniz. Yazdıklarıma kızmayın, rahat bir ailede bolluk içinde büyümüş olabilirsiniz, ben sadece sert gerçekçi yazdım.

0
    2 Yorumla
    • Sananeecannm
      Sananeecannm
      11 ay

Ne alakası var ben düğüne karşıyım zaten

Yorumla
    • thepesimist
      thepesimist
      11 ay

Alakası olmaz mı? Evlenmek çok büyük bir maddi yük, sıradan hayatlar yaşayan sıradan insanlar için çok büyük yük. Neyse ki düğüne karşıymışsınız bu maliyeti biraz düşürür.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• IMrLonely
    IMrLonely Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.

Evlilik konusunda hukukun ve halkın tamamen kadını savunmasından dolayı olabilir mi mesela? Evlenirken her türlü masraf erkeğe biniyor, sanki erkek her gün evleniyormuş gibi "ben bir kere evleniyorum, nasıl istersem öyle olmalı" diyerek gereksiz bütün masraflar yapılıyor, evliliğe gelene kadar dışarda alınan tüm nefes erkekten soruluyor, erkeğin eski bütün sorumlulukları halen erkeğin üzerindeyken üstüne bir de "eşitiz biz, evin işlerini bölüşecez" deniyor, erkek çıkıp "eşitiz biz, masrafları bölüşecez" dese hemen "prenses" yaftası ortaya atılıyor, kadının yapması gereken sorumluluk "eşitlik" adı altında ikiye bölünürken erkeğin yapması gerekeni erkek yapmak zorunda kalıyor, bir ton masraftan sonra borca giren erkek karısına yeterince hediye alamayınca "benle ilgilenmiyorsun, beni sevmiyorsun" oluyor ve iş ayrılığa gidiyor. Bitti mi, tabii ki hayır. Ayrılınca erkeğin yaptığı bütün masraflar hukuk önünde yarı yarıya bölüştürülüp üstüne erkeğin nafaka verilmesi isteniyor...

Kısacası, erkekler kadınlar yüzünden evlilikten kaçıyor, ya eşitliği kabul edin ya da eski sistemi. İkisini de kabul etmiyoruz diyorsanız erkeğin sorumluluklarına katlanmak zorundasınız.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    11 ay

Erkek değil ki onlar

0
    1 Yorumla
    • Sananeecannm
      Sananeecannm
      11 ay

Katılıyorum

Yorumla
  • Monalisa679679
    Monalisa679679 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 99%
    11 ay

Bence erkeklerin evlilikten kaçınmasının veya çekinmesinin altında yatan birçok karmaşık neden olabilir. Erkekler için evlilik, hayat tarzlarını, hobilerini ve sosyal çevrelerini eskisi gibi sürdürememe, bağımsızlıklarını kaybetme korkusu anlamına gelebilir. Evliliğin getireceği sorumluluklar ve kısıtlamalar, bazı erkeklerin gözünü korkutabilir. Evlilik, maddi ve manevi olarak büyük bir sorumluluk demektir. Eşine ve potansiyel çocuklarına bakma, yuva kurma gibi beklentiler erkekler üzerinde maddi ve psikolojik bir yük oluşturabilir. Ekonomik koşulların belirsizliği de bu kaygıları artırabilir. "Acaba eşime ve çocuklarımıza iyi bir hayat sağlayabilir miyim?" gibi sorular evlilikten çekinmelerine neden olabilir. Günümüzde boşanma oranlarının artması ve çevrelerindeki mutsuz evlilik hikayeleri, erkeklerin evliliğe karşı temkinli yaklaşmasına neden olabilir. Daha önce kendi başarısız bir ilişkisi veya evliliği olmuşsa, tekrar aynı acıları yaşama korkusu evlilikten kaçınmalarına yol açabilir.

2
    1 Yorumla
    • Sananeecannm
      Sananeecannm
      11 ay

Çalışan bir kadında hem iş yükü hem ev hem annelik sorununun daha agır olduğu gerçeği varken biz yuvamızı kurmaya , düzenli bir hayat yasamaya daha eğimliyiz.. Onların kaçması çok gülünç

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
11 ay
  • Evlilikten kaçınmanın çeşitli sebepleri olabiliyor. Her erkeği aynı kefeye koymak yanlış olur. 🤔 Sorumluluk bilinci elbette önemli bir etken, ancak bu durum kişisel deneyimlere ve çevresel faktörlere göre değişebilir. Bazı erkekler özgürlüklerini kaybetmekten korkabilirken, bazıları maddi kaygılar ya da geçmiş ilişkilerde yaşadıkları olumsuz deneyimlerden ötürü çekimser davranabilir. 💭 Her iki tarafın da beklentileri, endişeleri üzerine açık iletişim kurması bu korkuların üstesinden gelinmesine yardımcı olabilir. Unutma, sağlıklı ve dengeli bir ilişki karşılıklı anlayış ve saygıyı gerektirir. 🌸🧡

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

19

Cevap

62

Cevap

• Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Bu ülkede uygulanan 20 yıldaki ekonomik kararlar insanları işsiz güçsüz bıraktı devletin elinde bulunan yüzlerce kağıt fabrikaları tekstil fabrikaları tekel sigara içki fabrikaları küçük güçlü elektrik fabrikaları en az 5 milyon insanı işsiz bıraktı yapılan her şey betona ranta yatırıldı işsizlik her yıl rekor üstüne rekor kırarak yeni mezun gençler erkek kadın herkes işsiz güçsüz kaldı buda evlilikleri arkadaşlıkları vurdu ev gecindirecek geliri olmayan gençler evlenemiyor. Sorun devletten kaynakli

0
    0 Yorumla
  • statüko
    statüko Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 100%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 938 cevap paylaştı.

35 yıllık evli ve mutlu mesut bir Erkek olarak ve de bir Erkek çocuğu babası olarak Dürüst de bir insanım.

Eli yüzü düzgün ancak evelenip bir ev geçindirmek bir yana ayakta kalmayı bırakın hayatta kalabilecek durumu olmayan bir kişi ile kimse evlenmek istemese de evlenen Kadın çok işe girip evde koca çocuk besleyen kadın çok var. Sebep?

Okumuş mesleğini ve işini eline almış kenara para biriktirmiş evlenmeye hazır bir durumda olana Erkeğin annesi bile "acele etmeye gerek yok biraz gezsin tozsun hayatını yaşasın diyen de çok. Sebep?

Yüksek eğitim görmüş ancak kendi denginden yüksek eğitim görmüş birisini bulmakta sıkıntı yaşıyor.

Erkekler için gündelik aşklar yaşamak çok ciddi bir sıkıntı değil

Yani kısacası iş meslek ve ekonomik rahatlığı olan erkekler ne gerek var evlenmeye ekonomik durumu çevresi yaşam imkanları benden daha iyi bana bir katısı olacak olan bir kadın olmadığı sürece diyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    11 ay

Yazdıklarınla alakası yok kadınlar artık kolay ulaşılabilir oldular ayrıca kadınlar erkeklere daha kolay ulaşıyolar yani siz kadınlar artık güven vermiyorsunuz
    Aldatılan erkeklere sorsanız hepside derki benim karım öyle bi şey yapmaz der hepsi eşine güvenir ama en iyileriniz bile türbanlı olup 5 vakit namaz kılan bile eşini aldatır vaziyete geldi bunu bilip farkında olan erkekler artık kadınlara yatırım yapmak yerine cinsellik yaşayacağı kadar yatırım yapıyor ya da paralı seks parasız seksten ucuzdur zihniyeti ile size vakit ayırıp para harcayıp emek vermek yerine işini (seks) daha hızlı çözebileceği alanlara yöneliyor ne yazık ki
    Artık suçu bize atmak yerine topluca kendinize çekin düzen verin yoksa böyle devam ederse çoğunuz evde kalacak
    Hayatlarınız boyunca cinsel obje olmak dışında bir işe yaramayacaksınız

Üzgünüm ama durum ne yazık ki böyle

0
    0 Yorumla
  • onsuzsair
    onsuzsair Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    11 ay

O kadar çok etraftan duyuyorum ki, evlendikten sonra kadın tamamen değişti diye. Eğer hayatını güzelleştiren, seni sen yapan, senin tamamlayıcın olan biriyle neden evlenmeyesin ki. Tabii kadın erkeğin hayatını güzelleştirecek ama erkekte boş durmayacak. Kadına bildiklerini aktarmalı, kadının gelişimine yardım etmeli, bekarken aldığı kursları kadının da almasına yardım edip onun gelişmesine katkı da bulunmalı. Mesela kendi açımdan söyleyim. Boşansak bile, benimle bir geçmişi olan bir kadının ele güne muhtaç kalmasını istemem. Bildiğim yatırım bilgilerini de ona aktarmaya çalışırım.

0
    2 Yorumla
    • Sananeecannm
      Sananeecannm
      11 ay

Erkekler bunları yük gördüğü için o topa girmiyor

Yorumla
    • onsuzsair
      onsuzsair
      11 ay

Bazı erkekler diyelim. Ben tanıştığım bir kadının bile gelişmesi için ne gerekiyorsa yaparım. Evlenmem şart değil.

Yorumla
  • Onemortime
    Onemortime Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 88%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Valla ben kaçarım sorumlulukla alakası yok.. Zaten bir çok şeyi sorumluluğu var severimde sorumluluk almayı.. Ama evlilik öyle bir şey değil.. Eninde sonunda herşeyi öldüren ve curuten bir kurum.. Sirqdqnlasqn rutinlesen heyacanini yitiren her şey bozulur.. :))

0
    0 Yorumla
  • BJK_67
    BJK_67 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    11 ay

Bazı erkekler tek kişiyle hayat geçirmek istemiyor hep genç ve yakışıklı kalacağını dusunuyor bazilarinin maddi durumları elvermiyor en zoru ve en önemlisi guvenemiyor sosyal ortam TV haberlerini gördükçe ya bende bunu yaşarsam diyor

0
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Maddi açıdan yetersizlik hissetme durumundan dolayı. Artık kadınların fedakarlık, sadakat gibi duyguları çok kalmadı. Durumu iyise sıcak bakıyorlar. Çoğu boşanan kişilerde maddi açından tökezlediğinde oluyor. gördüklerim o yönde

0
    0 Yorumla
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Kadınların babalarından isteyemedikleri şeyleri erkek arkadaşlarından istemeleri ve yapmamaları sonucunda da aşağılamaları ve aldatmalarına ne demeli peki :)

0
    0 Yorumla
  • Mukan34
    Mukan34 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Bunun maddi boyutu artık korkutucu bir hal aldı e zinada yaygınlaştı isteyen istediği gibi biri buluyor

0
    2 Yorumla
    • Sananeecannm
      Sananeecannm
      11 ay

Maddiyatı olan da istemiyor işte

Yorumla
    • Mukan34
      Mukan34
      11 ay

İşte öyleleride tek gecelik yaşıyor aile kurma gibi bir dertleri yok dahasını da bilemiyorum insanlarda birbilerini idare etmiyor artık sanırım

Yorumla
  • Aristokratımsı
    Aristokratımsı Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 10,1b cevap paylaştı.

Erkek doğuştan beri sorumluluk altındadır, olmayan kendine erkek demesin. İlla evlenmek şart değil, aç gözlü karılar doyumsuzluğun nirvanasını yaşıyorlar.

0
    0 Yorumla
  • 1kahveyenedersin
    1kahveyenedersin Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    11 ay

Kaçanı kovalama zaten. Güven vermediğinden arkanda da durmaz zor günde. Demek ki kendine güveni yok.

1
    0 Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Yeterince sevmiyorlar ya da maddi anlamda yetmeme korkusu da olabilir.. onun dışında sorumluk almak kısıtlanmak olarak düşünüyorlar

1
    0 Yorumla
  • jezeyKP
    jezeyKP Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    11 ay

Kerizler azaldı millet 3 ay evli kalıp 50 sene nafaka vermek istemiyor maymun gözünü açtı baba

1
    4 Yorumla
    • Sananeecannm
      Sananeecannm
      11 ay

Ben çalışıyorum nafakaya ihtiyacım yok

Yorumla
    • jezeyKP
      jezeyKP
      11 ay

Boşanırken ben çalışıyorum istemiyorum diyenini görmedim ek keriz geliri olarak bakıyorlar

Yorumla
    • Sananeecannm
      Sananeecannm
      11 ay

Çalışana çocuk yoksa nafaka yok çocuk varsa da bir zahmet masrafına katlansın kadın tek basına yapmadı onu

Yorumla
    • jezeyKP
      jezeyKP
      11 ay

Kardeşim daha işleyişi bilmiyorsun yorum yapıyorsun mahkeme de diyorsun boşandıktan sonra hayat standartlarım düşecek nafaka istiyorum bağlıyorlar istediğin kadar çalış

Yorumla
  • Inspired006
    Inspired006 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Sebebi biz değiliz diyorsun ama öyle bir istekler var ki bitmeyen istekler erkekler artık o stresin altına girip evlilik düşünmüyor

0
    0 Yorumla
  • Kampçı_
    Kampçı_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı.

Yok be.. Erkekler için evlilik dezavantajlı hale getirildi.
    Kadınlara abartılı yasal haklar verildi, aile kurumunun içi boşaltıldı

0
    0 Yorumla
  • juıpiter
    juıpiter Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    11 ay

Yoo kaçmıyorlar sadece karşısındaki kişinın doğru kişi olduğunu düşünmüyordur ya da gerçek anlamda hissiyatı yoktur

0
    0 Yorumla
  • XG10AV
    XG10AV Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Aklı olan insan evlenmez zaten. Olay sorumluluk & maddi vesaire değil. Para desen gırla. Neden konfor alanımın dışına çıkayım?

0
    0 Yorumla
  • 55Muatafaa55
    55Muatafaa55 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Güzel tesbit etmisin ama bazı kadınlar da güven olmuyor ondan da korkuyor erkekler başına gelir diye

0
    0 Yorumla
  • Cebeufuk
    Cebeufuk Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 92%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı.

Kadına gğvenmiyor olabilir, kadın her zorlukta ayrılalım diyorsa mesela… birde ailesinin uygun görmeyeceğini düşğnğyor olabilir

0
    0 Yorumla
  • winteryawa
    winteryawa Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Evlenmesin yapamayacak olan zaten bekar kalmak hayrına olur

1
    0 Yorumla
  • Dreamagic
    Dreamagic Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    11 ay

Herkes kendisini özgürlüğü elinden alınmış gibi hissediyor

0
    0 Yorumla
  • Şanzimentlerderneği
    Şanzimentlerderneği Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    11 ay

Tek bir kadınla ömür boyu olma düşüncesi mahvediyor erkekleri

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    11 ay

iki sorun var birincisi kadınlar ve bitmeyen istekleri trip atmaları güven vermemeleri ikincisi evliliği bitirmek isterlerse nafaka mal paylaşımı gibi şeylerin kadının yararına olması

0
    0 Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Kimisinde yürek kimisinde para yok, kimisinde de nasip yok.

0
    0 Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Herkes rahat yaşıyor son zamanlarda sorumluluk almak istemiyor onlarda gelsin sıradaki…

0
    0 Yorumla
  • deniideni
    deniideni Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    11 ay

Bence çok mantikli. Öyle kolay veirlecek bir karar degil

0
    0 Yorumla
  • gamzeelaa
    gamzeelaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 89%
    11 ay

Yani ben yaşım daha erken kendimi hazır hissetmediğim için

0
    0 Yorumla
  • bielmanınyarısı
    bielmanınyarısı Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Kızlar kaciyorenazindan benin karşıma çıkan oyleydi

0
    0 Yorumla
  • BayAlfonnso
    BayAlfonnso Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 102%
    11 ay

Kaçtığım falan yok o çekimi biriyle hissedersem kaçırmam

0
    0 Yorumla
  • Asfgfdff
    Asfgfdff Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 101%
    11 ay

Hayır Bize kadınlık yapmıyorsunuz siz çingenrsiniz

0
    0 Yorumla
  • hayalperestmelodika
    hayalperestmelodika Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    11 ay

onlar daha istekli değil mi ya 🙄 bende kadinlar daha çok kaçıyor diyordum hdkdkdkjsksshjsjsjdjd

0
    8 Yorumla
    • hayalperestmelodika
      hayalperestmelodika
      11 ay

akillandi mi jxkdjdskjddkxjxkjxksjdkdnskdjd

Yorumla
    • hayalperestmelodika
      hayalperestmelodika
      11 ay

doğru da ben çok takilmam zaten banane

Yorumla
    • hayalperestmelodika
      hayalperestmelodika
      11 ay

yesss jfjdjdkdjjdjd

Yorumla
    • hayalperestmelodika
      hayalperestmelodika
      11 ay

sana da iyi günler kaliçe djxkdhkdhddjjd

Yorumla
    • hayalperestmelodika
      hayalperestmelodika
      11 ay

premses

Yorumla
    • hayalperestmelodika
      hayalperestmelodika
      11 ay

arkadaşim bir kadina kral dersen o da sana prenses der etme bulma dünyası

Yorumla
    • hayalperestmelodika
      hayalperestmelodika
      11 ay

yerini bil dikkatli kur cümleni jfkfjdjdj

Yorumla
    • hayalperestmelodika
      hayalperestmelodika
      11 ay

keyfine bak knkss takılıyorum öyle eglencesine

Yorumla
  • 34Constantine
    34Constantine Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı.

Senin dediğin de var ama kadınlar da ciddi problem bu devirde.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    11 ay

Senin anne olan modellerin, erkek çocuklarına baba olma şuurunu ve evlilik müessesesinin idamesi için gerekli olan zihniyeti yükleyemedikleri için kaçıyorlar evlilikten. Cevap oldu mu?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    11 ay

Ne kadar meraklısıniz evliliğe, erkekler derim herkes kaçmali

0
    2 Yorumla
    • Sananeecannm
      Sananeecannm
      11 ay

Merak değil..5 senedir ayakları üzerinde duran 32 yaşında bir kızım.. Düzenimi kurmak elin memleketinde tek başıma her şeye yetişmekten bıktım ki her şeyden önce anne olmak istiyorum ama meraklı olmus oluyorum …Yani 32 yaşında bir kızın evlenmek istemesi kadar doğal bir şey olamaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Herşeye yetişiyorsun e daha ne, yorgunluk evlenince olmayacak sanıyorsun aptllik burada başlıyor daha da fazlası olacak bu ülkede erkekler asla sorumluluk almaz daha fazlasını yıkar evlilik+çocuk. Ama bunu anlayana kadar evlilik merakınız bitmeyecek, anladiğında da zaten herkes soluğu boşuna adliyede almıyor🤣

Yorumla
  • -Marcios-
    -Marcios- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    11 ay

Sebebi biz değiliz diye detay girmişsin de nasıl siz değilsiniz? Sokakta her mikrofon uzatılan kadın 300 bin maaş olmalı bir erkekte diyor. Kaliteli yalnızlık, kalitesiz beraberlikten iyidir.

0
    1 Yorumla
    • Sananeecannm
      Sananeecannm
      11 ay

Şahsım adına ben çalışıyorum denk olan birine ihtiyacım var. Evde boş oturup zengin erkek bekleyen kadınlar için söylediğiniz eleştirilerde haklısınız

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    11 ay

Daha o kadar yorum yazılmış bir tane yine bile cevap verebilecek bir Kapasiten yoktur gelmiş Burada evlilikten bahsediyorsun

0
    0 Yorumla
  • Darkriderrss
    Darkriderrss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    11 ay

Günümüz için konuşuyorum maddiyat ekonomi ve sürekli birine bağlı kalmak çok zor geliyor Bir de kadınlar evlendikten sonra ya da evlilik aşamasında kendilerine Allah sanıyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    11 ay

Ezelden beni evlilik kadın için kurtuluş erkek için barıştır bir kaç istisna hariç tabi

0
    0 Yorumla
  • respectemir
    respectemir Takip Et
    Master Yaş: 31
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Kullanıyorlar saflari niye evlensinler saf kadınlarla egleniyorlar

0
    0 Yorumla
  • cesuryürekkk1
    cesuryürekkk1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    11 ay

Daha öncede bu durum az çok boyleydi ama günümüzün ekonomik şartlarında evlenecek erkeği bulacak kızın çok iyi özellikleri olması şart

0
    0 Yorumla
  • RuhununTınısı
    RuhununTınısı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    11 ay

Evlilikten kaçan kızlar. Asıl sorumluluk almayan sizsiniz. Evlenmek isteyipte evlenemiyoruz

0
    0 Yorumla
  • sanalaaa
    sanalaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    11 ay

Ekonomi düzgün olsa göze alırdık bunları ama maalesef evlenip çile çekemem

0
    0 Yorumla
  • Sevgiyiarayan07
    Sevgiyiarayan07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    11 ay

Bencil ve rahat yaşamak istedikleri için sorumluluk ve birine sadık olmak zorlarına gidiyor

0
    0 Yorumla
  • Tükendimçok2
    Tükendimçok2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    11 ay

Kizlar neden evliliğe meraklı olur ya da

1
    4 Yorumla
    • Sananeecannm
      Sananeecannm
      11 ay

Her kadın anne olmak düzenini kurup sırtını bir dağa dayamak ister. Türk Müslüman toplumunda evlilik müessesesi önemlidir evlilik meraklısı olsam 32 yaşına kadar beklemezdim ama zamanının geldiğini düşünüyorum

Yorumla
    • 26102001
      26102001
      11 ay

Zamanın geçiyor bile abla ne gelmesi kadın için 32 yaş geç bile kalınmış demek evlenmek için bence

Yorumla
    • Sananeecannm
      Sananeecannm
      11 ay

Baksana kadın evlilik meraklısı etti bu yaşta bizi 🤣

Yorumla
    • 26102001
      26102001
      11 ay

Dimi meraklı olsan bu yaşa kadar çoktan evlenirdin

Yorumla
  • Callous_Man
    Callous_Man Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 101%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı.

sizin gibi sorumsuzlarla evlenmeye değmez

0
    2 Yorumla
    • Sananeecannm
      Sananeecannm
      11 ay

Nerden biliyorsun sorumsuz olduğumu?

Yorumla
    • Callous_Man
      Callous_Man
      11 ay

genelleme yaptım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    11 ay

Nasil evlilikten kaçmasınlar ülkemizdeki kadınların istekleri fazla.

1
    0 Yorumla
  • Papatyamm_kırgınn
    Papatyamm_kırgınn Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    11 ay

Dediğin gibi sorumluluk bilinci çok ağır geliyor..

0
    0 Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Ekonomi çok kötü.

0
    0 Yorumla
  • Öylebi_İçimdengeldi
    Öylebi_İçimdengeldi Takip Et
    Guru Yaş: 92 , eic 100%
    11 ay

Sorumluluktan korkuyorlar.

0
    0 Yorumla
  • defii
    defii Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 41%
    11 ay

Sorumluluk almak istemediği için

0
    0 Yorumla
  • severmurat818181
    severmurat818181 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 76%
    11 ay

para para para varlığı der yokluğu yara

0
    0 Yorumla
  • Mutsuzluğunnotası
    Mutsuzluğunnotası Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    11 ay

Haksizda değiller insanlar doyumsuz

0
    0 Yorumla
  • Taylant34
    Taylant34 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    11 ay

Yurutemiycen işe kalkışma bence

0
    0 Yorumla
  • LitoRodríguez
    LitoRodríguez Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    11 ay

Kadınlarda da aynı durum var

0
    0 Yorumla
  • _Novemberr_
    _Novemberr_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    11 ay

Tam tersi kadınlar kaçıyor

0
    0 Yorumla
  • ahhbukizlar
    ahhbukizlar Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 31%
    11 ay
    Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı.

Neler olduğunu görüyoruz ondan

0
    0 Yorumla
  • byparis
    byparis Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    11 ay

Valla işiniz zor bu devirde )

0
    0 Yorumla
  • Jübitter
    Jübitter Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    11 ay

Kaçanlar takılama amacı olan erkekler genelde

0
    0 Yorumla
  • NicolaTESLAAA
    NicolaTESLAAA Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    11 ay

Hayır sebebi sizsiniz

0
    0 Yorumla
  • нєʀвσкσʟσɢ
    нєʀвσкσʟσɢ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    11 ay

Alışkın değiliz birde güven problemi var

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkekler neden evlilikten kaçar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden evlilikten kaçar? 22 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçar? 6 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçar? 248 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçar? 108 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçar? 92 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçar? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kime mükemmel kahvaltımdan ısmarlayayım?
  • 15 Haziran’da burçların gündemi: Aşk mı fırsat mı, sizi ne bekliyor? 🔮
  • Eski sevgiliniz “geri dönmek istiyorum” dese kabul eder miydiniz?
  • 2026 güzellik trendleri clean girl estetiğinden neden uzaklaşıyor? 🤍✨
  • Yaz kombinlerine Akdeniz havası: Cabana çizgilerini stiline taşır mısın? 🌊
  • Kendinize en çok güvendiğiniz en iyi yaptığınız yemek hangisi?
  • Kendinizde en sevdiğiniz karakteristik özelliğiniz nedir?
  • Netflix 2026’da yerli dizi yağmuruna hazır mıyız KScanlar? 🎬🇹🇷
  • Bazı kapıları kapattın mı, yoksa hâlâ birinin çalmasını mı bekliyorsun?
  • Saçlarına bakım yapmayan itici midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨