neden evlenmek istemez
Erkekler neden evlilikten kaçar?

Evlenmeyi neden mi düşünmüyorum. Çünkü hiç ilişkiye girmedim karşımda olan kadın 1 2 kere yaşamışsa problem olmaz, fakat onu mutlu edememekten korkuyorum eğer mutlu edemezsem belki beni aldatır. Aldatılmaktan korkuyorum kaldıramam dayanamam. O yüzden evlenmek istemiyorum.
Cevap
15Cevap
çünkü erkenden yaşlanıp tez zamanda mevta olmamak için. yapılan araştırmada eviliklerde kadınlar erkeklerden daha uzun yaşıyormuş. evli erkekler genelde ani kalp krizinden ölüyormuş. hele ki günümüz evliliklerinde bu oran daha da artmıştır hele sorunlu boşananlar veya boşanamayanlarda. kadınların hırsları yüzünden bir de
Yani erkeklerin kadınlar için söylediği efsane söz Başımın etini yedin doğru yani 😊
Hadi benim yaşım küçük, kaçmam gayet mantıklı. Kaçmam derken zaten kaçmıyorum. Düşünmüyorum bu yaşta. İleriki yaşlarda da kariyerlerine odaklandıkları için olabilir.
Aile babası olamayacaksa zaten ne düşünsün ne evlensin.
Bu devirde kacmalari digal degilmi hic birsey istemeyin bak bakalim ozaman kaciyorlarmi
Evli erkekleri görmüyor musun etrafında hiç demekki hepsi aynı değil
Türkiye deki cahil Türk erkeği kadini eğlenmelik/eğlencelik diye siniflandiriyor. Senden kaçmalarının nedeni bu büyük ihtimalle.
@dmsler valla yönetimde suç. Atamiyorlar şunlara ip den ban
Evlenirsek cinsel ilişki yaşayacağız. Ve ben becerememekten korkuyorum
Ben istiyorum ya imkan olsa hemen evlenirim yuva kurarım
Evlilik sorumluluk gerektiren değişik bir olaydır çünkü.
Ben sünnetsizdim ondan kacıyorum
Korkar ilk başta her erkek.
Sorumluluktan korkar aşqo
Ben kaçmıyorum fakat beni seven kadın yok.
Kadınlar baskı altına almaya çalıştıkları için
@İsrailinSelamıVar dinlere bende sövüyorumda Atatürk ten ne istedin
Özgürlük kısıtlanacağından
büyük bir sorumluluk istemezler
Yanlis
Ya birak
Daha çok ten tadmak isterler
Vallahi kacmiyorjm evlenecek kiz yok
Sevmiyoruz cünkü
Yoo ben istiyorum
Para yok
En İyi Cevap