- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin evlilikten kaçınmalarının birçok nedeni olabilir ve bu nedenler kişisel tercihler, deneyimler ve toplumsal faktörlere göre değişebilir. Bazı yaygın nedenler şunlardır:
Bağımsızlık: Bazı erkekler evlilik fikrini reddederek bağımsızlıklarını korumak isteyebilirler. Evlilik, sorumlulukları arttırır ve zamanlarının büyük bir kısmını eşleri ve aileleriyle geçirmeleri gerektiği anlamına gelir.
Yükümlülükler: Evlilik, birçok yükümlülük getirir. Birçok erkek, maddi, duygusal ve sosyal yükümlülüklerden kaçınmak için evlenmekten kaçınabilirler.
Korkular: Bazı erkekler, aileleri ve arkadaşlarından kötü evlilik deneyimleri yaşamış olabilirler. Bu nedenle, kendilerinin de benzer bir deneyim yaşamaktan korkarak evlenmekten kaçınabilirler.
Kendine güvensizlik: Bazı erkekler, kendilerine güvenlerinin yetersiz olduğunu ve evlilik gibi büyük bir adımı atamayacaklarını düşünebilirler.
Çekinceler: Bazı erkekler, evlilikte cinsellik gibi konulara dair endişeleri olduğu için evlenmekten kaçınabilirler.
Tabii ki, her erkek farklıdır ve evlilik fikrinden kaçınma nedenleri kişisel ve deneyimsel faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ancak, evlilik kararı verirken dikkatli düşünmek ve partnerin isteklerine saygı duymak önemlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılWalla kardeşim bu ülkede adalet olsa, bir değil, dört kadınla evlenirim, ama gel gör kiz bir kişiyle bile evlenemiyoruz. Kolay değil öyle evlenmek. Hem günümüzde kadınlar da seçici, ille okumuş biryerlere gelmiş birini istiyor. Fakirle evlenmek eskidendi. 25 yaşına kadar kadinlar severek evlenir, 25 inden sonra maddiyata bakarak evlenir. Oyuzden işimiz zor. Şimdiye evlenseydim, iyiydi, artık kızlarda beni istemez, bende onları 😄😅
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı. Son yıllarda ekonomi tüm yatırımların insan istihdamını sağlamayan betona yatırıldı bu alanda insanlara iş ve istihdam yaratan alan değil, o yüzden de işsizlik rekor üstüne rekor kırdı. Eskiden bir kişi çalışırsa 5-6 kişi geçirirdim şimdi alınan ücretle bir kişi bile zor geçinir durumda ortadirek yok oldu insanlar fakirledi bu yüzden çocuklar gençler evlenemez durumdadır. Gençler en iyi üniversiteyi bitiriyor issiz kaliyorlar
00 Yorumla
Boşanmalar çok arttı. Örnek teşkil edecek, heveslendirecek örnekler yok denecek kadar az. Bir de boşanma nedenleri hep aldatma üzerine olunca. Dostuyla kocasını öldürenler varmış amg. Düğününde hala başı olduğun insanlar kafamı sıkım sakın evlenme amg deyince soğuyorsun...
018 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ailesine sahiplenici kadının olmaması
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence parası olmadığı için
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılbunun bir çok nedeni var kişiden kişiye göre değişir tabi sosyal ekonomik sebeplerden bazı şeylerin masraflı olması ekonomik olarak evliliği ertelenmesine neden oluyor ikincisi özgürlüklerinin kısıtlanacagini düşünmeleri evlendiklerinde o kadar özgür olacaklarını düşünmüyor bazı erkekler üçüncüsu tek gecelik heyecan aramalari ciddiyetten uzak hayatlarını sürdürmeyi tek başına yaşamak istemeleri dördüncüsu mutsuz olabileceklerini düşünmeleri etraftan çevreden kötü biten evliliklere şahit olmaları bilinç altına evlilikten çekinmeleri korkmaları... Aklıma gelenler bunlar
12 Yorumla- +1 yıl
🙂🙂👍
- +1 yıl
😊🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılMinimum 300.000 tl borca sokup herşeyi erkekten bekliyorsunuz, evlenince adam borcu ödeyecem diye g.. tü çıkıyor, kazandığınızı gratise, watsonsa gömüyorsunuz, sonra ama ben evliliği böyle hayal etmemiştim yiaaaa, hiç gezmiyoruz, hiç hediye almıyorsun, hiç tatile götürmüyorsun, hiç onu yapmıyorsun, hiç bunu yapmıyorsun diye kafa s.. kiyorsunuz. Sonra erkeklerden bu mallığı yapmalarını bekliyorsunuz.
16 Yorumla- +1 yıl
Çalışan gratise watsonsa gömüyor diyorum.
- +1 yıl
Uğraşmıyorum artık aramakla. Gerek yok.
- +1 yıl
Doğru
Kadının yaptığını bugün teknoloji yerine getiriyor zaten. Cinselliği de eskortla çözüyor en kötü ihtimal.
Erkek niye işe yaramaz, evde başa bela bir kadın için milyon liraları sokağa atsın.
Dediğiniz gibi, işe yaramaz bu kadın için nimetten sayılıp ölene kadar nafaka var.
10 Yorumla
+1 yılNafaka bence geçerli bir sebep 1 gece bile evli kalsan nafaka ödüyorsun ömür boyu şaka gibi
10 YorumlaBu devirde evlilik kaça patlıyor haberin var mı? 😂
Evlenirsem düğün müğün yapmam
Boşa masraf00 YorumlaBu güzel bir soru kadınlara degr verilmeyen bir dönemde onları bir ihtiyaç gibi görülen bir dönemde evlilik zor oldu yazık ya acıyorum cidden halbuki kadınlığı bilseler el üstünde tutarlar ben utanıyorum
Gerçekten o zihniyetlere en güzel cevap sizinde anneniz kız kardeşiniz var ya da kızınız olabilir yarın
Karakter bir gömlek değildir12 YorumlaErkekler evlilikten kacmaz dogru kişiyi sartları bekler mesela evde kalmıslar su cumleyi kullandınız mı (sen dogrusunu bilirsin) (sen dediysen yaptıysan bir bildigin vardır) diyen kadını kacırmazlar yani evlenmeden bunaltan kişiyi sevmezler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sorumluluk artıyor maaşa ortak geliyor. Özgürlükler bitiyor. Tek tabanca kafam eserse rest çeker istifa ederim işi bitiyor. VS vs bir sürü şey var
015 Yorumla- +1 yıl
Eşiniz özgür mü şu an sizce? Evde eşi ve 2 yaşında çocuğu varken is yerinde bir sorun yaşasa içine mi atar yoksa başlarım işine der çeker gider mi? şu an emniyet için tayin dönemi mesela. Tercih yapmak zorundayım. Bekar olsaydım Hatay Şırnak gibi yerleri yazar gerekirse konteyner da veya terör bölgesinde yaşar 2 yılda geri batıya gelirdim. Lakin evli olduğum için önceliğim hastane sosyal hayat okul..
Valla en büyük sebep artık boşanmaların çok artmış olması ve evliliklerin çocuk oyuncağına dönmüş olması çevremizden gördüğümüz ama asıl neden bir gece evli kalsan bir ömür nafaka ödemek zorunda kalıyor olma saçmalığı 😒
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSorumluluk ağır geliyor. Bir de Batılı yaşam tarzının pençesine düşenler, evlenmeden de ilişki yaşamayı normal karşılayıp evlenmeye gerek duymuyorlar.
03 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden cinsellik yaşayan, güya böyle yaparak erkeği bağlayabileceğini düşünen kızlar yüzünden erkekler de kadınlar da ziyan olmaktadır.
Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Doğru insan bulmak çok zor. Maalesef Türk kadınlarının isteği bitmiyor. Yabancı kadını aile sorun ediyor. Evliliği ve bir kadını mal gibi yatırım olarak görmeye başladılar. Kadınlar da erkeği aynı şekilde.
00 Yorumla
+1 yılEv al ya da kirala beyaz eşya düğün salonu orkestrası gelin ve sülale sine saç kıyafet leri fotoğraf ve kameramanı bilezik leri ve 1 gün bile evli kalsan ömür boyu nafaka hani eşitlik vardı gerek yok evlenmeye
00 Yorumla
+1 yılGtü yemediği için kaçar kendine bakamıyor nasıl evlensin ben 17yillik evliyim şu an ayrı bir eve geçtim önümüzdeki hafta boşanma davam bir düzeni bırakıyorsun hatta işim evime yakın dükkanımı kapatıyorum İzmir'den şehir dışına çıkıyorum hayatım fırtınalı ama ben dahi o düzene alıştım bekar hayatını yapamam evlenirim küsmem
00 YorumlaEvlilik sorumluluk ister ve o sorumluluk göz korkutur ve artık eskisi gibi arkadaşlar beraber vur patlasın çal oynasın devri kapanması biraz göz korkutucu gelebiliyor xjbx
00 Yorumla
+1 yılEdepli namuslu güvenilir kız bulamıyoruz çünkü
08 Yorumla- +1 yıl
Olsun kızlar da edep namus kalmadı artık bizden daha beterler
- +1 yıl
Hayır bizde daha bakir hiç sevgilisi olmamış erkek çok var ama kız hiç yok
- +1 yıl
Belli oluyor pek düzgün kız kalmadığı çünkü
- +1 yıl
Her yer aynı
+1 yılMesele evlenmeden nafaka olamaz zaten , uyum önemli birde maddiyat.
00 Yorumla
+1 yılEvlilikten değil, evlilikle beraber geşeceklerden kaçar aslında.
Ypksa zatennevleneceği kişi ile sürekli beraber.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler evlilikten kaçma nedeni geçim yaşamamak sorumluluk almamak için kaçarlar kızlarda korkuyo kaçıyo
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bence kızlar kaçıyor evlilikten en azından benim çevremde kiler öyle yani yoksa nafaka felan değil yani iki taraf da o sorumluluğu almak istemiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen kaçmıyorum vefalı eş olacak bir kadın olmuyor hepsi çıkar maddiyat peşindeler
08 Yorumla- +1 yıl
Günümüzde kadınları çoğunluğu öyle Ama tabiki içlerinde dürüst olanlar da vardır yorumum genelle olarak anlaşıldıysa özür diliyorum
- +1 yıl
Tamam yoruumda hata vardır bende hatamı kabul ettim
- +1 yıl
Neden kapattın
- +1 yıl
Mesajı
Güvensizlik, maddi sikintilar, kendini hazir hissetmemesi, değecek birini bulamaması.
00 Yorumla
+1 yılYok be kanki hayatımızın aşkını bulduktan sonra niye kaçalım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nafaka vermem onun dışında değecek biri de yok
00 Yorumla
+1 yılNafaka değil eğer nafakaysa dert sözleşme yapın bitti gitti aw seven insan imzalar zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSosyokültürel çatışmadan kaynaklı sıkıntılardan dolayı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılEkonomik nedenlerden ve sorumluluk almaya hazır değildir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bir kere dili yandıysa kaçar. Sorumluluk almak istemiyorsa kaçar. Özgürlügüne düşkünse kaçar.
00 Yorumlanişanli kalırımda evlilik için asla acele etmem 2-3 yıl sonra olursa olur.
00 Yorumla
+1 yılher şey tamamdı dedik.. istedik zorladık ikna ettik.. ama ne istediğimiz gibiydi nede umduğumuz gibi oldu..
00 Yorumla
+1 yılNafaka bosanmaktan kaçmak için bir sebep, evlilikten kacmak için cook sebep var😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. O kadar masraf et sonra en ufak şeyde boşansınlar üstüne sonsuz nafaka ölü yatırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının ömür boyu kafa ütülemesi geçerli sebepler arasında.
00 Yorumla Bence evlenmemenin 1. Sebepi güvensizlik şimdiki kadınlar kocaları işe gidince hemen başka bi erkeğe bastırıo kimsede boynuzlu olmak istemez o yüzden evlenmiolar
01 Yorumla
+1 yılBu soruya nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. Bu adama bağlı. Hazır değilse ve bunun çok fazla sorumluluk olduğunu düşünürse kaçacaktır. Bu, erkeğin yalnız yaşamak istemesi nedeniyle de olabilir. Ya da evlilik fobisi olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenmez ve hisleri kuvvetlidir bir cacık olamıycağını anlar uzaklaşır
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır aptal erkeklerin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorumluluk almak istemiyorlar, kızıma hangi ismi koyayım Begüm mü Sinem mi.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBegüm mü Sinem mi
Cevap sahibi+1 yılİkisi arasında kararsızım hangisi ile evleneyim
+1 yılSen calissan aksama kadar kocan evde temizlik bulasik sonra dizi keyfi yapacak olsa evliliği ister miydin?
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam herseyi tam tersi düşün diyorum ben de. Senin yaotiklarini o yapsin , onun yaptıklarını sen yap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıkçası çok kolay düt kız buluyoruz ondan gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMevcut yasalar ve bazı kadınların bitmek bilmeyen istekleri.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorumluluk ve bebek bezi değiştirmemek için :D
00 Yorumla
+1 yılHayat şartları zorlastigi için. Birlikte yaşamak daha hesaplı geliyor.
00 Yorumla
+1 yılCiddi düşünüdu kız olunca koşa koşa evleniyorlar kaçan amacı farklıdır
01 Yorumla
+1 yılBence erkek milleti olarak Keyfimize düskünüz ondandır benimde sevgilim var evlenmiyeceğim
01 Yorumla
+1 yılDeğmiyor çünkü değecek kız bulursam ömrüm feda olsun yok işde :D
00 Yorumla
+1 yılhazir degildir ya da tek bir kiza baglanmaktan kacar
00 Yorumla
+1 yılYanında huzur bulduğu totemi tuttuğu bisexuel manitası vardır
01 Yorumla- +1 yıl
Bisexuellik ne alaka mk
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNafaka tabii ki evlenecek kadar aptal değilim
012 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeyi geç düğünü asla yapmam saçma şeylerden nefret ederim
- +1 yıl
Onu kılıbık lolipop olanlara söyle sabaha kadar istesin kaçırırım en kötü
- +1 yıl
Anca görürsün zaten
- +1 yıl
Bence de zaten yapabileceğin başka bir şey yok
- +1 yıl
Yapabileceğin bir şey yok beklemiyorum
- +1 yıl
Boş yapma yani diyorum
nasip nasip çıkmadı karşımıza düzgün biri
00 Yorumla
+1 yılMaddi sorumluluktan dolayı olabilir
00 YorumlaGerçek aşkı bulamadıkları icin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarsima cikanlar kacdi is ciddiyete binince
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha fazla konisacaklri için
00 Yorumla
+1 yılsorumluluk almak istemem takılmak en iyisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek için evlenmek mantıklı değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler: hergün pilav yenir mi
01 Yorumla- +1 yıl
Yenir her gün pilavda mercimek çorbası da yeterki yiyecek hak eden kişi olsun yaşında
+1 yılHer an farklı tat alma isteği
00 YorumlaKaçmıyorum, bugün evlenelim dese evlenirim. 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Gecelik ilişki daha çekici olduğundan.
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat