İnsanlar duymak istediklerine inanmaya meyillilermiş. Duymak istediklerini söyleyenlere daha çok inanırmış ve bu bir zaaf olabilir mi sizce? Yoksa size inanmasalar da uzaklaşsalar da olduğu gibi mi konuşursunuz?

İnsanlar duymak istediklerine inanmaya meyillilermiş. Duymak istediklerini söyleyenlere daha çok inanırmış ve bu bir zaaf olabilir mi sizce? Yoksa size inanmasalar da uzaklaşsalar da olduğu gibi mi konuşursunuz?

Ben olduğum gibi konuşurum.. neysem oyum.. duymak istediklerini demem.. gerçekleri ya da kendi düşüncelerimi söylerim.. kabul eden eder etmeyen de konuşmaz zaten. ama çoğu işine geldiği gibi anlar
İşine geldiği gibi anlar çok çok doğru
🙏
Bence tam olarak "her doğru her yerde her zaman söylenmez." patavatsızlık derecesinde açık sözlülük de iyi değil. Dengeyi kurmak önemli. Ben bu konudaki tarzımı tatlı-sert olarak açıklayabilirim 😄
Güzel yaklaşım bakış açısını sevdim 😄
Kişiyi iyi analiz ederim ve ona göre bir tavır içerisinde olurum, yalnız bu demek değil ki istediklerini söylüyorum. Doğru bir bilgi olduğunu düşünüyorum, istisnalar muhakkak vardır.
Nabza göre oluyor sanki bu 😅
Bu tarifeyi genelde yeni tanıştıklarına uyguluyorsun gibi o zaman
Herkesle aynı enerjiyi yakalamaya çalışmak sana zarar da verebilir dikkat et ama bunu yaparken ve insanlar bazen çok fazla kafa yormaya değmiyor bence. Her zmaan süper olmayabilir. Onun dışında katılıyorum.
Olduğu gibi söylüyorum.. alışacaklar
Böylesi her zaman iyidir. Dedikodu yok ikiyüzlü değilsin, içindekini olduğu gibi söylemenin verdiği rahatlıkta ayrı güzel
Cevap
10Cevap
Konuştuğum zaman acıtırım, sırf acıtmamak için susarım bende az bir değeri dahi olsa. Ama duymak istediklerini söylemem.
Duymak istedikleri umrumda değil olan neyse onu konuşuruz veya hiç konuşmayız.
Damara göre şerbet vermek bana göre değil..
Olduğu gibi neyse onu konuşurum
Aklımdan geçeni söylerim...
Yerine göre konuşmayı tercih ederim.
Kimisine duymak istediğini, kimisine ise söylemek istediğimi.
Çok gerçekci
Kimseyi duymak istediklerini söyleyerek tatmin edemem. Hissettiğim neyse onu söylerim her zaman.
Kimseyi okşayamam istemeye istemeye.. Neyse onu söylerim ki zaten içimden gelmeyeni yapınca eğreti durur..
Artık konuşmuyorum. Aynı fikirde değil miyim, haksız mı buluyorum? Tepki vermiyorum, yorum yapmıyorum. Konuşacağım daha ince kalpler ve merhametli canlar var. Harflerimi duymayanlara heba edemem.
Siz ne söylerseniz söyleyin karşıdaki zaten işine geldiği kadarını anlar
Olması gereken neyse her zaman onu söylemeyi tercih ederim.
Genelde milleti kırmamaya çalışıyorum sonra gelen vuruyor giden vuruyor
Onların duymak istedikleri şekilde olanı demeye çalışıp perişan oluyorum genelde jddnnd
Kendime göre konuşurum, bazen acı konuşurum ama takılmam buna
Her zaman içimden geldiği gibi davranırım. Şaka bile yapsam onu içtenlikle yaparım.
Ben lafımı ortaya dosdoğru korum beğenen alır geder beğenmeyen kınasını yaksın
oldugu gibi konusurum
Olduğu gibi konuşurum
O an ki ruh halime göre değişir
Kimsenin kulaklarına göre ağız olamam..
Düz konuşurum ben aklimdakini
Olduğu gibi
Değişio valla :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?