İnsanlara söyleyeceklerini direkt söyler misiniz yoksa laf sokarak mı ima edersiniz?

😎
Önce ima eder laf sokarım, sonra direkt söylerim..
Daha acılı olsun maksat.. 😄
Teşekkür ederim.. :))
Cevap
25Cevap
Yekten söylerim ama söylerken ses tonuma, söyleme biçimime dikkat ederim. Amacım insanları aşağılamak ya da kırmak değil çünkü.
Duruma göre değişir. Aslında imalardan hoşlanmam, derdim neyse söylerim ama mecbur kalırsam lafımı sokarım
Genelde direk söylerim ama bazen mecbur kalınca laf soktuğumda oluyor...
Mecburiyetini sevsinler qjajsjdjdkdkfklf
@__hillsMooNn__ 😄laf sokmakta ayrı bi güzel oluyo ama
İmalı laflar kullanmam. Ne söyleyeceksem doğrudan söylerim.
Ne söyleyeceksem doğrudan söylerim. Lafı eveleyip gevelemek, etrafından dolanmak, imalı sözlerle anlatmak benim tarzım değil.
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐Tarzım değişkenlik gösteriyor. Benim için mühim olan doğru vakti gelince söylemek.⭐
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Her ikisindende oluyor. İğneleyici güzel laf sokmalarım var kimi zamanda ne söyleyeceklerini önceden sezip hiç uğraşmadan direk söylerim. Yav ne alakası var nerden nereye geçtin deselerde konunun oraya geleceğini bildiğim için şaşırırlar
Tanıdıklarıma ima ederim genelde, sıradan birine direkt söylerim.
Gönlümdeki dilimdedir.
İmalı söylem pasif agresif oluyor. Duruma göre kim olduğuna göre değişir. Ama işe yarar. Kimine direkt kimine imalı :D
Direk söylerim.
Söylemiyorsam lafı sokarım inceden. Affetmiyorum kimseyi.
dobrayımdır düşüncemi gizleyemem pek ama kalp kırmam işte kendimi dizginlediğim tek yer bu
İmalardan hiç hoşlanmam direkt söylerim. Net bir insanım bana da net olunmasından haz ederim.
İma ettiğim de oluyor ama genellikle açık sözlüyüm..
Çat çat direk söylerim 😀
Duruma göre değişir ama direkt söylemek daha iyi bence.
Çoğuna direkt bazı arkadaşlara özel alttan laf sokma sanatı 😂
Önce konuyu açacak olanaklar yaratır sonrada direk söylerim.
Direkt soylerim. Karsimdaki insanda ona duydugum saygimi kaybetmemi istemiyorsa imali laflar yerine direkt soylesin.
Laf ebeliğini sevmem söylerim
Laf sokuyorum bayağı. Direkt söylediğim deoluyor.
Direkt söylerim ama ayarlarımla oynamışsa lafı sokarım
En İyi Cevaplar