♾️ Sevmediğiniz bir insan haksız bir durum yaşasaydı onu savunur haklı der miydiniz? yoksa tepkisiz mi kalırdınız

Haklıyı her zaman savunurum
Beni ilgilendirmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
♾️ Sevmediğiniz bir insan haksız bir durum yaşasaydı onu savunur haklı der miydiniz? yoksa tepkisiz mi kalırdınız

Sevmediğim birinin avukatı olmam ve sessiz kalırım, sevmiyorsam bir veya daha fazla sebebi vardır mutlaka. İyi biriyim fakat sadece iyi insanlara, hakedenlere dokunur iyiliğim. Acziyet sırasında bazı insanlar ikiyüzlü bir yardım elde etme rolünü canlandıran kişilere dönüşüyorlar. Sonradan gücü ele geçirince insanı yeniden pişman ediyorlar vicdanlı davranıp yardımcı olduğuna. En iyisi uzak durmak ve benim dediğim gibi "bu sefer çözümü kendin ara bul. Bunu sen istedin, kusura bakma." derim o kişilere.
Haklıyı her zaman savunurum.. Kim olursa olsun haksızlığa tahammülüm yok.. Kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başka birine yapılmasını istemem..
Sevmediğim insanın haksızlığa uğrayıp uğramadığından haberim yoktur.
Teşekkürler tekrar pamuşkiii 😅🩵
Rica ederim abla, daha kaç farklı iltifat hitap var merak ettiğim için seni seçecem hep 😅💛
Shsha olur kardeşcan 😃
:D 💛🥳
Haklıyı her zaman savunurum. Dürüstlük olmazsa olmazım.
Kesinlikle çok haklısın 🌸
Teşekkür ederim canım benim
Rica ederim abla 💕
Cevap
25Cevap
Sevmediğim insan hayatımda yoktur. Yok olan bir şey haksızlığa uğrasa da haberim olmaz.
Het ne kadar sevmesem de o an müdahale etmem gerekiyorsa, savunurum.
Birini savunmak için sevmem gerekmez. Haklı kimse onu tutarım sevdiğim kişileri kayırmam
Ahlaki değerleri yüksek olan bir insanım. Gerçekten de sevmediğim bir insan bile haksızlığa uğrarsa onun yanında olurum.
Sevmediğim kişiye haksızlık yaparlarsa haklı olanın haklı olduğunu söylerim bir iki defa. Ancak işin peşinde koşup da X kişisinin böyle bir durumu var diye hakkını aramam. Gitsin kendi hakkını kendi arasın. Sadece haklı olduğunu söylerim, ben olsam böyle böyle yapardım diye akıl veririm.
Sevmediğim birine bile haksızlık yapılmasına dayanamam.
Kim olursa olsun doğruyu, haklıyı savunmak lazım.
Haksızlıklara gelemeyen bir yapım var sadece sevdiğim insan değil kim olursa olsun bir haksızlık varsa ortada tepkimi koyarım alev alır her yer 😂
😂
Yani herkesin hayatına haklılığına haksızlığına karışmam Genelde banane derim Ama Allah bakıyor yani Allah' için savunurum Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye bir hadis var Sadece haklı derim gerisine karışmam 😊
Kendi kendini savunsun , gerekirse ezile ezile öğrensin.
Kesinlikle.
Gücüm yetiyorsa, sözüm geçiyorsa haklı olduğunu bildiğim kişiyi savunurum. Sevdiğim olsa da savunurum. Sevmediğim olsa da.
Eğer bana haklı olduğum yerde iftira atar, kelek yaparsa ben de bu durumda aynısını ona yaparım, bunun haricinde sevmediğim ama mert bir kişi olsa, yiğidi öldür hakkını yeme derim.
Hayır haksızlığa asla gelemem, değil sevmediğim insan, düşmanım da haksızlığa uğrasa ve ben buna şahit olursam kesinlikle savunurum.
Sevmediğim biri bile olsa haksızlığa uğradı zaman tabi ki sözel olarak onu savunurdum
Kim değil olayın içeriği önemli karakter kişilik meselesi haksızlık kime yapılmış olursa olsun kabul görmez.
Düşmanımın hakkını dostuma yedirmem öyle söyleyeyim. Haksızlığa karşı hiçbir zaman susmam sonucu ne olacaksa olsun.
Yapım gereği haklıyı hep savunuyorum. Solcu ve ezilen olduğumuz için sürekli haklıdan yanayız.
Kim olursa olsun haksızlığa susmam eger o kişi bana zamanında bir kötülük veya haksızlık yapmamissa yardımcı olurum hoşlanıp hoslanmamam mesele değil
Adaletin kriteri olmaz. Seviyorum, tanıyorum veyahut nefret ediyorum, yabancının teki zaten gibi bahaneleri de olamaz. Haklıysa savunacaksın.
Sevip sevmemek ayrı adil olmak ayrı hakkı hak sahibine teslim etmek lazım yiğidi öldür hakkını yeme misali
Tabi ki, savunurum. Kim olduğunun, bana ne yaptığının önemi yok, haklıysa savunurum
Savunurdum yapımda var haksızlık sevmiyorum burcumdan olsa gerek terazi adaleti
Benim için haklı olduğuna inanmam yeterli savunmak için geri kalan hiç birseyin önemi yok
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
Yine aramızdaki değişmez ama haksızlığı savurum
Çok ileri bir seviye de bir haksızlığa uğruyorsa müdahale ederim
Sevmesem de savunurum öyle bir karaktere sahibim...
Haklıysa savunurum bana eğer bi saygısızlığı olmadıysa bugüne kadar.
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır bunun sevmekle alakası yok savunurum.
Haklı olan baş düşmanımda olsa haksızlığa susmam
Sevmeme gerek yok. haksızlık varsa dile getirir ses çıkarırr
Haksızlığa her zmn karşıyımdır, i kişiyi değil hakkı savununurum
Haklıyı her türlü savunurum kim olduğu önemli değil
Haksızlık gören kim olursa olsun savunurum. İlla sevdiğim biri olması gerekmiyor
Hakkı her zaman savunamıyorsan. Hakkın ne olduğunu anlamamışsındır.
Haklıyı herzaman savunurum haklı ise haklı haksız ise haksızsın derim
Neden sevmediğime bağlı bir durum aslında bu ona göre savunur ya da savunmam o ana göre değişebilir.
Ağzı olan konuşsun kendini savunsun bakıcısı degilim ama tek şahit bensem o farklı bı durum
Sevmiyorsam bana haksızlık yapmıştır. Karsimda onun da bunu yaşaması birak savunmayı aksine mutlu eder beni.
Alah hakretmesin ki başak burcuyum ve her zman hakliliga haksizliga karşı netim tabi ki o ortamdaysam sevemedigim de olsa o konu da ezdirmem
Açıkçası beni ilgilendirmez olayın içine Ben dahil olmadığım müddetçe sesimi çıkarmam ama bana fikrim sorulursa doğrusu neyse onu söylerim
Haksızlığa gelemem.. Kim haklıysa söylerim..
A diyeni bile haksızlıkla suçlayan devirdeyiz ne yazıkki
Haklıyı herzaman savunurum
Savunurum ve hep savundum da
Haklıysa savunurum
Beni ilgilendirmez
Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır.
Dili mi yok savunsun kendini
Aynı durumda ben de olabilirim
Ben dayanamam savunurum.. savunduğum o değil hak
Ben her zaman haklının yanındayım
Sevmediĝim biri haksızlık yaşasa, savunurum.
savunmam, tepkisiz kalırım..
Haklıyı savunurum genelde.
Sevinirdim. Sevmiyorsam bir nedeni vardir cunku. Bana yaptigi bir yanlisi oldu ki sevmiyorum
Savunurum
Sonuna kadar
Savunurum
Savunurdum...
savunurum tabiki
Beni ilgilendirmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?