Okula ve kalabalık yerlere panik atağım ve kaygı bozukluğum yüzünden gidemiyorum, ne yapmalıyım?

kalabalık yerlerde bunalıyorum ve ter basıyor özellikle yüzüm ter içinde kalıyor kendimi daha da kötü hissediyorum içime çok kötü bir his geliyor bazen kalbim çok kötü çarpıyor bayılacak gibi oluyorum insanlarla konuşmaya çekiniyorum kimseyle iletişim kuramıyorum universiteye gidiyorum ve sosyal bir hayatım yok hiçbir gruba giremedim sınıftakilere bir şey sormaya çekiniyorum konuşurken stresten saçmalıyorum kekeme gibi oluyorum resmen kendimi çok kötü hissediyorum bunalımdayım intihara meyilli hissediyorum etrafta bana yardım edebilecek kimse yok yıllarca kendim aşmaya çalıştım bu problemi ama başaramadım ve bu problem resmen hayatımı mahvetti psikoloğa düzenli gidecek kadar param yok psikolağa gitmeyede çekiniyorum zatsn yabancılarla konuşamıyorum dayanamıyorum artık kalbim sıkışıyor reçetesiz bir ilaç var mı alacağım me yapmalıyım lütfen yardım edin

Okula ve kalabalık yerlere panik atağım ve kaygı bozukluğum yüzünden gidemiyorum, ne yapmalıyım?