AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
243Cevap
Bir hastaneye git dert dinle, kendi derdini anlatmaya utanırsın.
O seni bunalıma iten dertlerin varya, bir anda balon olup uçuverir.
Sevgiler.
Ölecegun aklina gelsin, ne yaparsan kar edecegin gelsin. Her gunu son gununmus gibi yaşa
Teşekkürler. haklısınız
Acilen The Big Bang Theory'ye başla. Depresyondan çıkmanın en iyi yoludur :))
kesnlikleeee =)
O nedir :)
mükemmel bir komedi dizisi :))
Ne zaman kendine güvenmeyi öğrenirsen o zaman kurtulursun bu durumdan
Biri öğretse ;(
Denedin mi peki?
Boşver oda güzel bişey. Milletin derdini çekmiyorsun işte daha ne? Hobi yap kendine ama bir uğraş bul ama arkadaşsızlıktan dert yanma ya boşver.
bikere buna alışmışsın sen herhangi bir çaban yok, yani en azından ben göremedim. Bak her insan bu tür dönemlerden geçer, biraz bir kendine gel, arkadaş bulabileceğin ortamlara gir, gerisi kolay, gerçekten.
Çok aşırı yalnızlık hissediyorsan kurslara filan katıl orada en azından birkaç arkadaş edinebilirsin. herhangi ir kurs olabilir. yaşın 18-24 arası mesela üniversiteye gitmiyorsanız gir sınava git en azından can sıkıntısına vaktin kalmaz. :D
Hiç vakit kaybetmeden kapalı yüzme havuzu olan bir spor salonuna üye ol. Hergün yüz, biraz bisiklet sür ve grup derslerine gir. Zumba olur, cyling olur, spining olur. Hem sosyalleşirsin hemde kendine gelirsin.
arkadas cevresi ve ortam olarak bende seninle aynı durumdayım gibi gibi
kendini zevk aldıgın şeylere yönelerek başlayabilirsin
bende çok sıkılırdım moralim bozuk olurdu eskiden
kendimi dizilere verdim amerikan dizileri izliyip vakit geçiriyorum
Bir sürü etkinliklere katıl hem eğlenmiş olursun hemde arkadaş edinmiş olursun arkadaş edinince zaten bütün hayatın değişir sürekli bir yerlere gidersiniz ortam yaparsınız ortam olunca sevgilinde olur merak etme.
Iyi hissetmek diye bir kitap var david burns du sanırım yazari. Onu oku. Iyi gelicektir bence
Kitap okumanı tavsiye ederim ve kitaplardaki anlamları çözmeni bende işe yarıyor.
Olaylara farklı pencerelerden bak
Mutluluğu yanlış şeylerde arama
Herşeyi düzeltmeye calisacaksin. Hobilerle basla. Kendine birden fazla hobi de edinebilirsiniz ya da kitap oku bol bol. Birseyleri sevdikce insanlarla ortak alanin cikar arkadaş edinirsin.
Paran varsa senin bu saydıklarının hepsi olur. Eğer yoksa kendini güzelleştirmeye bak ve kaşar ol. Sadece zengin erkeklere kaşarlık yap fakirlere ıyy kro de istediklerinin hepsi olur :)
Hah aynen
Tamamen aynı durum. Haftada 3 gün spor yapıyorum kalan günler çok sıkıcı. Kitap okuyorum birkaç sayfadan öteye geçemiyorum; dizi izliyorum 1-2 bölüm. Öyle işte...
En iyi ilacın bu. ¦¬)
radorecdn.bobiler.org/.../29824941872.jpg
Spor yapmanı tavsiye ederim Fittnesse yazılabılırsın Kıtap okuyabılırsın Yapacak çok fazla güzel secenek var herşeyden önce kendını sevmeye başlamalısın.
Yerin ve zamanın müsaitse İnternet sana büyük heyecan katar... hatta zaman zaman girmek için İnternet can atarsın... hele bir girişimde bulan... İnternet eşittir tabi bilene büyük heyecan... vesaire vesaire...
Çevrendeki kişilerle iletişim kurmaya bak. Onlarla gez, toz , zaman ayır ve mutlu olmaya çalış. Fakat mutlu olmaktan kastım gezmekle tozmakla olmaz. Kendini nasıl iyi hissettiğini biliyorsan o tarz şeylere yönel. Mutlu olduktan sonra zaten yaşama isteğin artacaktır. :)))
Hayat o kadar güzelki aslında her anın ayrı bir güzelliği var. Yeni güne uyanmak için o kadar çok sebebin var ki aslında farkında değilsin belkide. İnsanlarla konuşmaktan çekinme DÜRÜST ol...
Kendine bir hobi bul o hobinle vakit geçir alışveriş yap, kitap oku, oyun oyna bir şeyler bul kendine hobilerinle mutlu olur ve rahatlarsın. Arkadaş ortamına gelince onların peşinden koşma bırak onlar gelsin arkadaşlık kursun.
Öncelikle şu bunalım havasından kurtulman gerekecek. Bunun için yeni şeyler yapabilirsin mesela yeni bir kitaba başlayabilirsin veyahut sinemada yeni çıkan bir filme gidebilirsin. Bunlar kafanı dağıtacak şeyler. Bununla beraber yaşadığın şehirde mutlaka çeşitli aktiviteler düzenleniyordur konser, tiyatro,.. vb. çevrende merhabalaştığın birileri vardır mutlaka onları davet edebilirsin bu tarz şeyler için. bunlar da yoksa bırak sen bu işi en iyisi yapacak bir şey yok :D
ilk önce kendine bak. şöyle bir silkelen. saçalrının rengini değiştir ya da yeni bir model uygulA saçlarına bir ışık gelsin. yüzüne bak. makyaj yap abartmadan. güzel gülümse. dişlerini hergün fırçalamayı unutma. giyimini güzelleştir. senin de bir tarzın olsun. kendinden emin bir şekilde yürü. söylediğin her kelimeyi düşünerek söyle. sonra bak bakalım herkes peşin de mutluluk seninleee. dersleri ihmal etme. zeki ol..
Ufaktan spora başla güzel bir fitness salonuna yazıl orda hem vakit geçirirsin hem faydalı birşeyler yaparsın kendin için hemde inan orda arkadaş çevrende seviligi aday listende genişler :)
Sevgilinin olması gerekmiyor zaten :) Biriyle tanış o seni ortama sokar, geniş bir çevren olması da gerekmiyor. Hobi edinebilirsin, günlük tutmak bile bir hobidir. Ve sürekli 'mutsuzum, yaşam isteğim bitti' deme. Her şey senin elinde ve direksiyonda sen varsın. Kendine bak, daha fazla gülümse, iyi davran, sev, çalış.. Mutluluk küçük şeylerde gizli :)
Kendine ilk önce bir ilgi alanı bul. Nelerin senin ilgini çektiğini anlamaya çalış. Sonra ona göre hareket et, hayatını düzene sokmak için planlar yap.
Namaz kil huzur islamda allaha birak kendini git diasriya kendien bak bendede ayni durum bardi takma kafana allaha dua et bak canim kendini nezaman kotu hissedersen namaz kil dua et yardim ediyor valla
sivil toplum kuruluşlarına katıl. onların etkinliklerini takip et. kendine önemli olduğunu hissettir ;)
Nasil katilabilirim
çoğunun internet sitesi ve facebook sayfası var. mesela lösev'e gönüllü olabilirsin. hem yardım etmiş hem de bilinçlenmiş olursun. üstelik yıllık sadece 20TL bağış istiyorlar. bunun dışında LGBT var. etkinlikleri oldukça sık ve eğlenceli. yurtışı gezileri bile düzenliyor.
İyi olur valla. Tesekkur ederim yapicam
Bu da olur bak.
Ne demiş şarkıcı ( ismini unuttum ) en sevdiğin şarkı yalansa
Filimi hayatsa
Bide hayatın tümüyle yalansa
KARŞILAŞMAMIZ AN MESELESİ
aynı şeyleri hissediyoruz çünkü
Toygar isikli
öncelikle depresyonda olabilirsin bu benim görüşüm uzman deyilim * apisikoloğa git bide bolbol kitap olku zihnin dağılır kitabıda birden bitirmek zoorunda deilsin
Bulunduğun ortamı değiştirme şansın varsa yolculukla başla bir kitap al müzik zevkini değiştir slow arabesk dinleme insanların kalbini kırma hayvanlar ı sev beslenme şansın varsa besle hobiler edin kendine
Hobilerle uğraşarak ark ortamın olabilir kutphane spor fitness v. b faliyet ve eğlenceler konser sinema falan da arada gidin asosyal değil sosyal insan olmayı tercih edin mesala sert değil arada tepkisiz kal kırma karşındakini
Cipralex sakinlestirici hap var onu kullan ben günde bir tane iciyorum ne stres kaliyo nede sıkıntı :)
O ufacık hap mutlu ediyorsa zaten sorunun yoktur dostum senin.
Benim yaşadıklarimi baskasi yaşasa şuana kadar intihar etmişti emin ol dostum ;)
Teşekkür ederim alcam :)
Bunun altında yatan temel nedeni araştırmanı öneriyorum sorunun ne olduğuna odaklanırsan geleceiğini ona göre yoluna koyabilirsin. Kimse sebepsiz yere böyle hissetmez
Bnce sen birak sevgili edinmeyi veya arkdas ortamlarini istemeyi. bir hedef belirle kendine ve eğitim alaninda caba sarfetmeye bak. Bn ole yapıyorm gayette memnunum hyatmdan
Kimseye inanma, biraz aci bir gercek olacak ama o duygu bende en az 5 yildir var ve aslaaaa gecmedi eminim gecmeyecek de
Aynı durum bende de var her sey o kadar saçma gelıyor ki artık ınsanların gülmesine bile sinır olmaya basladım dünyadan elimi eteğimı çekmış durumdayım
arkadaş hobi para hiç birisi işe yaramıyor mk yaşım 33 17 yaşımdan beri anlattıkların gibiyim denemediğim yol kalmadı genlerdemi var ne iş bilmem doktorada gidiyim deme saçma sapan ilaçlar tedavi şekilleri böyle yaşayıp öleceğiz
Ney sesi insana huzur verir. Aç, gözlerini kapat ve kendini kaptir bu sese. ;-)
Bunun tek sebebi içindeki manevi boşluk. Aslında yalnız değilsin. Yüce yaradan her zaman yanında. Maneviyatını güçlendirecek yazılar makaleler okumalısın.
seni seven olsada hava atıp reddederdin biliyorum bu tip kızları
aynen :)
Yok be aksine
Bu konuda ailen rahat değil gibi, ailen rahatsa yapacağın tonlarca şwy var yook değildiyosan Üzgünüm biraz daha sabretmen gerekecek
Bunlar olsada usengeclikten kaybediyoruz biz canısı millet kendine bakıyor ortamlara akıyor bizde Gaffur gibi donu çekmiş pinikliyoruz.
Haha :D
Yalan mı :D
Hemen hemen aynı durumdayız tatlım , sabret sen belki düzelir. Bol bol duanı et , kimse yoksa Allah var hep çok şükür:)
bir dönem bende yasamistim gerçekten berbat bir his..
yalnız kalmamaya çalış bir yerlere git ortamlara gir arkadaş edinmeye çalış iyi gelecektir
online oyunlara başla örneğim mstar dans filan ediyorsun baya eğlenceli bir oyun ve arkadaş ortamıda yaprsın çok rahat güven bana :D
bak ne yaparsan kendıne yapıyorsan farkedersen. bız bırsey yapmıcaz kardes sen yapacaksın
sosyalleşmen gerek hemen sevgili yapma ama arkadas edin hobiler edin mesela hayallerin lsun yeteneklerini kesfer kendii tanidikca kendine ozguvenin gelcek ve hayata bakis acin degiscek.
https://vocaroo.com/i/s1rijWZLi79i ...
Sesin cok hos ya :)
halimi gör bide :) tşkler
Gizliden ciksana :)
Belkide Kötüsündür. Biraz İyilik Yap :P.. Arkadasın Olmadan Olmaz.. Psikolojik olarak çökersin yavaş yavaş. Arkadas Bulup İçini Döksen Ne kadar rahatlarsın onu bilemem ama benm tavsiyem birine içini dökmen rahatlaman.
Inancliysan eger namaza saril derim. Huzur namazdadir :)
bu mutsuzlugunu mutluluga cevır kımseyle yasamana gerek yok bılgısayarda oyun oyna calısmaya basla zorlanıcaksın ama sevdıgın bır ıs buldugunda calısmaya bıle ıstek duyarsın
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Ama bir süre sonra insan alışıyor bu duruma bir süre sonrada hayatına birileri girince yalnızlığı özlüyor.
vücut geliştirmeye başla ben öyle yaptım fena olmuyor
Sevgilim var arkadaşım var etrafımda beni seven insanlar var ama hala boşlukta gibi hissediyorum. Bence bu çok daha kötü.
ye dua et sevi izledin mi, denemelisin, gülümseme seansı yap , sadece yüzünle değil, karaciğerinden böbreğine kadar gülümse diyor yaşlı adam
sosyal aktivitelere katıl oralarda arkadaş edinebilirsin. istekli ve gerçekten kafaya koymuş olman da lazım tabi
Emın ol benım kadar hıssedemezsın tabı her zaman degıl
hobi kurslarına git değişik karakterli insanlarla tanış