AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
243Cevap
girdiğin ortamda girişken ol açılan her konu hakkında bilgin olsun fikirlerini paylaş insanlar dönüp seni dinlesin bir iki konuşmadan sonra özgüvenini toparlayarak her gittiğin ortama ısınırsın
Hocam aç youtube'u Ahmet Çakar videoları izle biraz gül, kendine gelirsin. Bir de en kısa zamanda evine en yakın koşu pistinde koşulara başla. Spor iyi gelir, orada çevre de edinirsin.
O yok bu yok şu yok. Bence yokları hayatından çıkar bir kitap al okumaya başla sonra sahile in bir çay iç açık havada ailenle zaman geçir alışveriş yap.
arkadaş çevresine gerek yok. bir olta al kalın giyin birazda internetten araştırma yap. balık tutmaya git. emin ol refaha ereceksin. arkadaş çevreside edinirsin
Yürüyüş yap mesela , çevreni izle , nefes al. Aç eski şarkıları da , gülümse çevrene. Sonra çay iç kahve iç , kitapta okursun hem bu arada. Annen, baban en iyi dost sana , bırak Olmasın arkadaş çevren.
bence bir pskiyata görünsen ii olur ama asıl çözüm sıradan hayatına bir son ver yeni hobiler edin eğlencelere katıl mutlu hissedersin kendini
Güzelmisin öncelikle ve kendinle bu konuda barışıkmısın
En guzeli bak git dans kursuna yazil hem aktivite sosyal ortam sevgilide ozguvende yaparsin bulursun kendine ohh miss kendine gelirsin en kisa zamanda
Beni anlatmissin sen ya :Dd gel biz arkadas olalim cok iyi anlasiriz :D
zaten bu durumdan kurtulmak için yapman gerekenleri soru kısmında yazmışsın
Psikolog falan fayda etmiyor. Aynı sıkıntı bende de var. Geçen kız arkadaşım oldu ondan bile ayrıldım durup dururken, o kadar alışmışım yani yalnızlığa. Takma kafana hiçbir şeyi. Tek başına vakit gećirebilmeyi öğrenmelisin.
Haklısın belkide.
Arkadaşım var sevdiğim insanlar var ve sevdiğim biri var ama ayrılalı 1 sene oldu unutamadım benimde psikolojim bozuk ;(
Psikologa gidebilirsin. Utanilicak bisey degildir ve profesyonel yardim almani saglayacaktir.
Bendede oluyodu eglenceli biseylerle ilgilen arkadas edin guvenebilcegin gez toz eglen ama sevgili yapma uzulursun. d
Ne zamandır böylesin? Arkadaşların hiç davet etmiyor mu?
Sanırım 1 senedir böyle.
1 senedir değişen neler oldu peki farkettiğin şeyler var mı
ortamlara atıl yeni ortamlar seni etkenlere yol acacaktır.
Mutluluk yeni aliskanliklarda.
Ailenle daha sk zaman gecir
istedgn ssevgili olsun ya ben varım artk askımmm :Dd:DD:D
Polyanna, yı bilirmisiniz polyannacılık oyna bak her şey yoluna giricek.
işsizsin sanırım ya da işin var ama hobin yok. bilemedim. pek bir önerim de yok.
yaşayan ölü gibisin hemen kendıne bır ugras falan bul boyle hayat gecer mı ya :D
Özel ilgilendiğin bişeylerin yoksa arkadaş ortamıda edinmen zor ki..
senin durumum kötü bunalım iyi bilirim çalışmıyormusun bir şeylerl oyalan nebilim derdini anlat zamanla geçer
ben de öyleyim intihar etmeyi denedim göttüm yemedi artık hiçbir şeyi takmamaya başladım sen de takma ziktir et gitsin
Sohbet ederken mutlu olacağın arkadaşlar edin seni daha fazla sıkıntıya sokacak arkadaşlar değil
yanliz degilisin bende ayni durumdayim ne yapicagiz oyle iste
Bir noktadan tutunmayı öğren
Kendine hobi yapmaya veya bir şeylerle ilgilenmeye çalış
Kendini rahat göreceğin ortama girmeye çalış
sosyal bir ortama katıl bir tiyatro ya da müzikal birşeyler ama mutlaka birşeylerle uğras
ıssız adadamı yaşıyorsun kardeşim hangi devirdesin silkele kendini
Yeni bir iş edin bence ortam zaten akar gider kardeşim
Arkadaş çevresi eeinmeden önce kendini güçlendirmen lazım kendine gaz verip bir yola sokmqn lazım bunun içinde hayattan beklentilerini gözden geçir plan yap.. Uygulamak için çaba göster.
Depresyon başlangıcı gibi. Spor yapabilirsin, kendini işine verebilirsin, asosyal davranmamaya özen göstermelisin. insanlardan uzaklaşma derim...
Buraya yazmaya üşenmemişsin demek ki hala umut var.. .
spora başla hormonların düzelir daha mutlu hareketli olursun bide erken kalk erken yat böylelikle gün içinde daha çok aktif olursun...
bende şu an senin gibiyim yazın eski oturduğum yere gidicem arkadaslarla takılcam 2-3 ay sora üniversite aynı durum yanlızlık
Ailen tarafından kısıtlanan ve onlarla iyi anlaşamayan birimisin?
eğer hayvanları seviyorsan sahiplendirme ilanlarına bak bir yavru kedi sahiplen
Kendinle halletmelisin bunu düşün neden böyle olduğunu dışarı cik gez kendini simart
Senin çözümün bende ciddiyim mesaj at önce kişiliğini tanımam lazım. Amacım bahaneyle tanışmak değil yardımcı olmak
düzenli gideceğin bir yer olmazsa yapman zor çünkü kızlar o... gözüyle bakar erkekler ise yatağa atmak için. onun için düzenli gidip geldiğin biyer sart okul iş vs vs gbi
müzik dinle kanki
arkadaş edinmelisin bu devirde zor ama önce ne için? nasıl? bunları düşünüp eleyerek edinmelisin fazla değil 1 tane olsa çok güvendiğiniz o 10 arkadaşa bedel olur
Bak canım böyle yaparak dahada içine kapanırsın sevgiliyi bosver o kolay iş arkadas edinn bu kadar okumuyormusun arkadas bul muhakka bulursun yahu içinemi kapanıksın çok?
Faceboook instagram gibi sitelerde hesap aç fotograflarını at
aynaya bak ve ben dünyanın en kıymetli insanıyım de güzelliğinin farkına var..
Abdest al namaz kil Allah sana dogru yolu gosterir elbet
bu konuda sana yardımcı olabilirim dertleşmek istersen özelden yazabilirsin insan gibi konuşuruz.
Benim. arkadas cevrem azda olsa var pesimden kosalarda var yanli degilim ama yanliz gibi hissediyormorum kendimi mutsuz edicek seyler dusunuyorm
akıllı telefonundan uzak dur... bir köpek al kendine veya kedi ne bilim papağanda olabilir.. hiç olmadı kuaföre filan git paran varsa hepsini yeee :) bunlarda işe yaramazsa ÖL zaten neye yasıon a. q :):)
Bence spora başla hem aktivite hem sağlık hemde sosyal alanda sana faydası olacaktır. Mutsuz olduğun için tembelsin bu arada. Yatakta uzun zaman geçirmekten vazgeç kendinle inatlaş beyninin yapma boşver dediği her şeyi inadına yapmaya çalış.
okuyor musun, çalışıyor musun? Ikisinden birisi varsa zaten kolay. yinede olmuyorsa kitap oku genel kültürünü yukselt. Bu sayede herhangi bir ortamda konuşulan konulara hakim olmakla kalmaz bir süre sonra konuları belirleyen kişi olursun ;-)
Karşı cinse bir firsat vermen yeterli bence. Sırlandırma kendini rahatla
Bende aynı durumdayim ama mutsuz değilim çünkü hobilerim var her durumda olumlu bakiyorum, gülüyorum ve rahatlıyorum arkadaş olmamasın sebebi konuşkan biri olmamandan kaynaklıysa kendini rahat hisset her ortamda yani mutlaka arkadaşin olur yaş kaç?
her 2 kızdan 1 i sen gibi.. yani ortalamanın altında değilsin
Doğrudur.
Aslında bayanlar için en uygun ortam kuaför biraz orada vakit geçirin derim ;)
Hehehe :) teşekkürler
Spora başla evcil hayvan besle müzik aleti çalmayı öğren yani bir kursa git sosyalleşmek aktif olmak senin elinde.
Bende aynı durumdayım. Lütfen çözüm yöntemini bulursan benimlede paylaşır mısın?
Umarım :)
Bulamadın mı
Kendinle barışık ol hayata küsme seni en çok ne mutlu edebilir bunları düşün yavaş yavaş geçer bu hallerin
Hiç tanıdığın bir erkek arkadaşla konuşmaya basla farklı bir adrenalin olur sana kafan dağılır. Belki daha fazlasi olur
Sorunlarınla yuzleş ve degısik aktivitelere katıl arkadaslarıni oyi sec donra baska sorunların olmasın
Önce kendini sev. Sevdiğin bir şeylerle ilgili kurslara katıl. Öğrenci isen okul aktivitelerine katıl.
Absolut vodka çok iyi geliyor valla ben de aynı durumdayım ama pek kötü bir şey hissetmiyorum artık :)