Bu berbat histen nasıl kurtulabilirim?

10. Sınıfın 2. Döneminde pandemiden ötürü sadece yazılıya girmek icin okula gitmiştim ve onunla tanıştım normal arkadaş gibiydik ve bir anda "LGBT hakkında ne düşünüyorsun" diye sordum. "İyi insanlar, kendi hallerinde takiliyorlardir" diye cevap verdi. orada tanıştık ve o andan itibaren çok yakın arkadaş olduk sürekli konuşuyor, yazisiyorduk 11. Sınıf olduk yüz yüze olunca işler ciddi manada değişti arkadaştık iki yakın arkadaş, dost, kanka gibi ama hoşlanmaya başladım günlerce aylarca içim içimi yiyordu ve dayanamadım aramız bozulsa hiç konuşmasak bile ona söylemek zorundaydım bir nevi arkadaşlık adı altında onunla yakın olmak bana çok karaktersizce gelmişti ve beden eğitimi dersinde açıldım. İlk başta garipsedi ve "bu nasıl olur?" Dedi, haklıydı. Özür dileyip gittim yaklaşık 1 hafta konuşmadık sonrasında bana WhatsApp'tan "benim de sana karşı hislerim var" diyerek uzun uzun yazmıştı. O günden sonra gerçekten sevgili olduk sarilmalar el ele tutusmalar derken...

Öpüştük.
Hayatımda ilk defa öpüşmüştüm, ardından uzunca bir süre sarıldık o şekilde lise bitene kadar muhteşem bir ilişkimiz olmuştu. Fakat üniversite sınavı sonrası malum tercihler vs. Aynı şehri, aynı bölümü yazmıştık ama onun puanı düşük olduğu için kabul edilmedi. Ek tercihlerle denedi ve benden çok ama çok uzak bir şehire gitti. Aramıza mesafeler girmişti keşke sadece mesafeler girseydi...

Benden ayrılmak istediğini söyledi nedenini sorduğumda "artık kızlardan hoşlanmıyorum" dedi. Yıkıldım gerçekten daha önce hiç bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum ta ki bu güne kadar. Ardından numaramı değiştirdim bütün hesaplarımı kapattım ona dair hiçbir şey kalmadı bana verdiği hediyeleri ona gönderdim. Muhtemelen yakmıştır. Ondan sonra da hiç sevgilim olmadı. Bugün nişanlandığını öğrendim kendimi çok kötü hissediyorum galiba hâlâ ona karşı bir şeyler hissediyorum.

Nasıl bu histen kurtulabilirim?
Bu berbat histen nasıl kurtulabilirim?