Bu histen nasil kurtulabilirim?

son 3 yildir kendimi turkiyeye ait hissedemiyorum, sanki ait olmadigim bir yerde mahsur kalmis gibiyim ben kendim ozgurlugume duskun ve kisitlanmayi falan sevmeyen bir insanim ama bu ulkede her allahin gunu devlet kendi keyfinin kahyasina gore yasalar cikartip milleti susturmaya calisiyor dayanamiyorum artik disari cikiyorum insanlar cok garip geliyor gozume binalara bakiyorum ulkede saglam guzel bina olmadigindan ulkedeki binalar bile gozume kotu geliyor sacma sapan bir suru yamuk eski binalar dikmisler etrafa yollar dagnik dagnik duz yuruyemiyorum resmen okula gidiyorum yok arabi yok turku ikiside ayni artik gozumde hepsi mi keko olur arkadas bakiyorum ruslara hepsi efendi duzgun bide bizim turklere bakiyorum utaniyorum ya giyinisimiz bir garip konusmamiz tipimiz sifatimiz hareketlerimiz bi garip ya bakiyorum ataturke ne kadar efendi duzgun adam dil biliyor bir sey biliyor fikirleri var adam ulkeye din karistirmamak icin her seyi yapmis simdiki duruma bakiyorum ya akpnin haberleri okuyorum ulan bir tane acik yok arabistana donmusuz gerci araplar gitse de bizim turkler hem acgozlu, hem belesci, hem de c*nsellige duskun insanlar almanyaya giden turklere bakiyorum utaniyorum yaptiklari seyleri gordukce

Bu histen nasil kurtulabilirim?