Kendimi yetersiz hissediyorum, psikolog ne yapar?

Selam kızlar. Beş altı ay önce evcil hayvanımı kaybettim ve o zamandan beri her şey çok farklı geliyor yani hiç bir şey yolunda gitmiyor gibi. Şimdi bu konuda biseyler yazicam sizce psikologa gitmeli miyim. Öncelikle arada kalbim çok hızlı atmaya başliyor nefesim daraliyor falan böyle aglayasim geliyor. Kendimi sürekli değiştirmeye çalışıyorum kendimi çok yetersiz hissediyorum yani boyle surekli biseyleri değiştirmek istiyorum saç rengimi değiştirmek lens almak vb.. (lens aldım şimdi renklisi için para biriktiriyorum) birde surekli kafamin içinde bir ses var ve kötü şeyler soyluyor hatta bunu evcil hayvanim içinde diyordu mesela iste her gece yatağa sağ ayağına girmezsen... Ölür gibi ki bu çok daha ciddilesti son bir kaç gündür olmasa bile. Surekli aglama krizlerim basladi hiç bir şey yolunda gitmiyor gibi hissediyorum yasamanin gereksiz oldugunu yat-kalk-ye-ic-sic döngüsünden ibaret oldugunu dusunuyorum ve bunun gibi bir çok şey. Daha çok yazabilirim ama sıkılırsınız kısa kesiyorum. Ne yapmaliyim? Psikolog ne yapar?
Güncellemeler
+1 yıl
Selam kızlar ne ya ajqjajqos sanırsın selena
Kendimi yetersiz hissediyorum, psikolog ne yapar?