İş hayatı olsun sosyal hayat olsun aşk hayatı olsun hiçbiri yolunda gitmiyor hayattan soğudum ailem çok iyiler ve evin tek oğluyum ama hiç şansım yok her konuda psigolaga gitsem mi ki
Kendimi çok mutsuz özgüvensiz hissediyorum. Psikoloğa gitmeli miyim?
Hep aynı sorular. Kimse senden üstün değil herkes birer birey öncelikle bunu kavra ve öz güven eksikliği yaşamanın mantıksız ve gereksiz olduğunu öğren. Mutsuzken de açlıktan yolun kenarındaki otları yemek zorunda olan insanları düşün.
bence biraz sosyal hayata sok kendını eger ki sokmadıysan kendını motive et bakım yap kendinle ilgilen kendine zaman tanı kendinle uğraş olumlu ol hayata bakış açını değiştir hayata başka şekilde bakmayı dene kendine bir uğraş bul sana yararı olacak zamanla toparlarsın ben psikologlukla alakalı olduğunu sanmıyorum eger hiç olmazsa bunlar namaza yönel emin ol kendini bulursun senin gibiydim hersey bu şekilde ve zamanla düzene giriyor
1
34 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok moralim bozuk kimseye de anlatamiyorum ya mesela sana anlatsam belki hak verirsin bana belide ben büyütüyorum anlamadim
Konu hayatimda olumsuz giden her şey iş hayatım çocuk kotu mesela aşk hayatım desen öyle sosyal hayat sıfır bir tek arkadaşım var başka kimse yok ne yapsam bilemedim
gerçekten işte onu bırakın zaten bütün hayatınızı o bozuyor onu demek olumsuz olmak hayattan şikayet etmek bunlar hayatınızı iyiye degil hep kötüye cekıyor
işte yaptığınız en büyük hata zaten o gerçekten bunu yapmayın zamanla özellikle zamanla kendınız de onu değiştiğini gördüğünüz zaman eski halinize acıyarak bakacaksınız bu arada burcunuzu ögrenebilirmiyim
siz erkeksiniz yani kız arkadaşınız karşısında ne biliyim eger ki onu istiyorsanız sizi sevsin istiyorsa böyle hep alttan alan siz olun istemiyorsanız agırdan alın herseyi kendiniz herseyi kabul etmeyin gerekirse rest çekin o sizi isterse her şekilde gelir ama het şeyi kabul edip alttan almayın