Psikolog da vasıfsız ve yetersiz olduğumu onayladı. Ben nasıl vasıflı biri olacağım?

Uludağ Üniversitesi'nde işletme okuyorum. Muhasebe ve bilgisayar programlarıyla alâkalı kurslara katıldım. Kisisel gelişim kurslarına da katıldım. B1'e kadar İngilizce de öğrendim kendi çabamla. Giyimime, temizliğime vs de özen gösteriyorum; ama temizlik ya da kasiyerlikten başka iş bulamıyorum. Okurken de çalışmaya devam etmek zorundayım, durumumuz kötü. Okul bitene kadar bir yerde hiç olmazsa ön muhasebe ya da sekreterlik, asistanlık yaparım, okul bitince de ya kpss, ya ales çalışırım ya da mali müşavirlik stajımı başlatırım diye düşünmüştüm ama büyük-küçük her yere başvurdum, kimse dönüş yapmadı. Kasiyerken hep yok sayıldığımız bir işimiz var. Daha düzgün bir yer istedim. Canım sıkıldı. Psikoloğa gittim. Kasiyerken önemli bir iş yapmadığım için ciddiye alınmamamın normal olduĝunu söyledi. İş bulamaman da normal çünkü yetersizsin, vasfın yok dedi. Ben okul bitene kadar böyle işlere mecbur muyum, okuk bitmeden önce daha iyi iş için ne yapabilirim?

Psikolog da vasıfsız ve yetersiz olduğumu onayladı. Ben nasıl vasıflı biri olacağım?