Psikolojik olarak iyi değilim :'( ?

ben sürekli meraklı oldum. geleneklerede asla bağlı olmadım. herşeyi kendim düşündüm ve sorguladım ona göre karar verdim. anlayacağınız küçüklüğümden beri aykırıyım. ama artık inanın çok sıkıyor. ya bişey hakkında konuşuyorlar bende fikrimi söylemek istiyorum ama söylersem tepki alacağımı biliyorum. artık kendimi boğuluyor gibi hissediyorum! sıkıldım! artık özgür olmak istiyorum. agnostiğim ama kimse bilmiyor. sır tutamayan ben, bunu öğrenmelerinden o kadar çok korkuyorumki tek bir kişiye dahi söylemedim. bıktım ya! geçen elimde ''tanrı yanılgısı'' kitabını görenler tuhaf tuhaf baktı, okuma dediler. ya sizene? si-ze-ne!! neden her şeye burunlarını sokuyorlar? geçen akşam bakkala gittim, mahallenin karıları toplanmış ''o kim'' diye bakıyorlar! kadın senin kızın dedi. oda ''hayır benim kızım akşam akşam dolaşır mı''. ya giydiğim şeylere kadar karışıyorlar insanlar. artık kendimi inanın kukla gibi hissediyorum! sanki onlar benim adıma karar veriyorlar gibi. ve psikolojik olarak bittim artık. ne yapacağımı bilmiyorum. akşam uyurken konuşuyorum diye misafirliğe gitmiyorum. sırlarımı öğrenirler diye. çünkü öğrenirlerse inanın biterim ben! ne yapacağım ya? offfff. sadece dini konularda değil her konuda farklıyım
Psikolojik olarak iyi değilim :'( ?