Selamlar.. Hangi kişilik ya da fiziksel özelliğiniz karşı cinsin aklını başından alabilir? 😉 Keyifli günler.. ✨

#smell

Selamlar.. Hangi kişilik ya da fiziksel özelliğiniz karşı cinsin aklını başından alabilir? 😉 Keyifli günler.. ✨

#smell
Öyle bir amacım yok yani beni seven bu şekilde sevsin isterdim ama sanırım karakterim ve dürüstlüğüm olabilir. birde gerçekten sevdiğime değer vermek onu üzmemek her zaman mutlu etmek ve o mutlu olsun diye yaşamak olabilir. keyifli günler.. ✨
Karakter en önemli unsur zaten, gerisi gelip geçiyor çünkü.. ✨
Kesinlikle.. ✨
Hiç kimseyle işim olmaz. Herhangi bir kadının ilgi göstermesine, peşimde koşmasına tahammülüm yok sanırım. Bu düşüncede olduğum sürece, ben istemeden bir çok kişi tanışmayı istiyor. Anladığım kadarıyla; daldan dala atlayan, flörtöz olmayan erkekler daha yoğun ilgiye maruz kalabiliyor. Hayatımda iki kişiye yoğun ilgi besledim, karşılığını her ne kadar alsam da karakterler ve düşünceler uyuşmadığı için pek önemi olmadı.
Uzak durdukça daha çok geliyorlar sanırım evet..
Kesinlikle :)
Cevap
40Cevap
Cazibem, samimiyetim, sempatikligimmm:))
Kimselerle isim olmaz öyle beni bu özelligim icin sevsin ya da ne bileyim bir arayis icinde degilim ha egerki oyle olacaksada bir insan benden etkileneceksede o dış gõrûnûşûm icin olmasin öyle olacaksada uzak dursunlar benden
Insan birini ic guzelligi icin sevsin dış güzelligi degil
Ve trafik isigi gibi herkese yesil isik yakanlarda gelecekse hic gelmesin oldugu yerde dursunlar daha guzeli insanin en guzel mutlulugu yanliz olmaktir
Biraz emek vermeyi seviyorum. Kötü şeylerin zamanla duzelecegini düşünüyorum. Karşı tarafın sabırlı olması ve senden gitmemesi de her insanı etkiler.
Ama bağımlı bir şekilde yapmamak lazım bunu.
Ben kimsenin aklını başından alamam. İlgi çekici hiçbir özelliğim yok. Düz ve sıradan bir insanım. Açıkçası benim de böyle bir isteğim yok. Benden uzak olsunlar. 😃
Masanın altından kucağına her yerind sürterim bki dedm
zerre umurumda değil bu tarz şeyler. bir özelliğim var bir kadın söylemişti ama onu burada yazamam :D
Beni ben yapan dört belirgin özelliğim var. Dürüstlüğüm, neşem, sinirim, inadım. İlk ikisi diye düşünüyorum. 😃😃
Fizik performans tutkum genelde akıllarını başlarından alır
Kesinlikle bakışlarım. Arkadaşlarım bile çok seksi baktığımı söylüyorlar
Bilmem hiç düşünmedim , sevdiğim kız olursa sorarım artık 😄
Partnerimin aklını genelde sert tavırlarım alıyor ama neden emin ol bende bilmiyorum
Seks yapabilirsek eminimki birdaha birakamazlar okadar net
Kültür, kadın ruhundan anlamam, mütevazı - anlayışlı - empatik - gerçekçi, sadık olmam.
Bana kapildiysa aklı başında biri değildir zaten 😂
Karşı cinsin varlığından sıkılmış haldeyim, hiçbir özelliğim
Hayır ya aklı başında kalsın, sonra çekilmiyorlar hiç. 😅
Karakterim, cesaretim, bağımsızlığım, liderliğim ve gücüm.
Aklısını başından aldıklarıma sormak lazım😅
Öyle karşı cinse etkileyecek bir yapım yok fakat karakter özelliğim olarak sakin ve iyimser yönümü sevebilirler diye düşünüyorum sonuçta bu devirde iyimser insan bulmak zordur saygılarımla..
Bakışlarım 😂 hırr
ahahah :D :D
Çok akılla oynamadım bilmiyorum 😄
Bence denemelisin :D
Son zamanlarda yeni bir hobi edinmeye ihtiyacım var aslında denicem 😄😄
öyle bir özelliğim yok bence. ne çok yakışıklıyım ne çok zeki, ne çok karizmatik ne de kadın ruhundan anlayan biri.
Bak merak ettim şimdi bı sorayım bende ne buluyolarlarmis😁
bence zaten gülüşüm ve beyaz dişlerim yeterli oluyordur.
Gezmeyi alış verişi pek severim buda kızların çok hoşuna giden durum
Sadakatım ve dürüstlüğüm
Maalesef derin mevzular ben eşcinsel birey olduğum için karşı cinsim değil kendi cinsim etkiler sempatik duygusal değer veren biri olması ah hayat aşksız geçen günlerimi geri ver
bunu bilmiyorum @pataates seni nasıl etkiledim?
peki
merak etmiştim sadece alınmadım
Samimi , naif , anlayışlı sempatik oluşum
Aura meselesi şekerim ☕
Alttan almam ve ansızın sürprizler yapmam.
Hiçbir özelliğim karşı cinsi etkilemez bence😅
Kararlılık, disiplin, ilkeli olmak
Seç düşkünlüğüm
Pardon seks olacaktı
Olduğun gibi olmak
Hangi birini sayayım ki..
Oyle bir iddiam ve özelliğim yok
Ne öyle bir iddiam var ne uğraşım
Öyle bi özelliğim yok.
Karakterim, saygım ve sınır bilmem
Akılları başında kalsın yeterli.
Seks isteğim😌