Aşk İlişkileri Karşı cinsin hangi özelliği başınızı döndürüyor? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Durdun dünyayı inecek var dedirten karşı cins özelliği hangisi?)) Karşı cinsin hangi özelliği başınızı döndürüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İlgili olması diyeceğim ama bir yerden ters tepiyor. 😃 Başım dönerken intihar vakası oluyor. 😂😂😂 Bir bakıyorsun uçurum kenarı. 😆 1 0 Yorumla
dark_night_judge Takip Et Yoda Yaş: 105 , eic 87% +1 yıl Bir defa denk geldim öylesine, bir daha denk geleceğini düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
MagicOfLord Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Kadının gözlerine bakıyorum yani gözler başka bir şey değil ilk gözler 0 0 Yorumla
Cilekdelisii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Fiziği istediğim gibiyse buna ek olarak zekası🤤 0 0 Yorumla
LORDOFTHEHELL Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 71% +1 yıl Oluşturduğu güven duygusu...@vivir_ 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ağır ve soğuk bir mizac beni herzemen çeker 0 0 Yorumla
tvplus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Göğüs kalitesi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İlgili olması diyeceğim ama bir yerden ters tepiyor. 😃 Başım dönerken intihar vakası oluyor. 😂😂😂 Bir bakıyorsun uçurum kenarı. 😆
Doğal ve samimi hali : ))
Bir defa denk geldim öylesine, bir daha denk geleceğini düşünmüyorum.
Kadının gözlerine bakıyorum yani gözler başka bir şey değil ilk gözler
Şefkati ve konuşması..,
Zekası ve espri yeteneği
Fiziği istediğim gibiyse buna ek olarak zekası🤤
Oluşturduğu güven duygusu...
@vivir_
Ağır ve soğuk bir mizac beni herzemen çeker
Konuşmam ve dürüstlüğüm
Bakışması olur mu bilmiyorum ama evet
Kendisi olması
Göğüsleri
Göğüs kalitesi