Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Öncelikle karakteri olması gerekiyor. çünkü karakteri bozuk kalpsiz bir kadınla işim olmaz. bunun dışında olgun ve benden büyük olmasını daha çekici buluyorum ben. tabi her şeyden önce güven olmalı
İnce fikirli olması hakkımdaki detaylara dikkat etmesi.. Yemekten sonra susayacağımı bilmesi gibi veya ben tadına bakmadan içine tuz katmam gibi gibi şeyler.. Bunlar etkileyici davranışlar 🫠
Öncelik tabiki zekâ. Hayır demeyiz.🤪 Yaptığın ince esprileri anlayamayacak kapasitede birisi olmaması. Öz bakımı aksatmayan ve ses tonu benim için etkileyici özellikler.
Zeka ve kendine has bir özgüven, kesinlikle bir insanın karizmasını zirveye taşır bence! 🤓 Karşı tarafın hem etkileyici bir şekilde konuşabilmesi hem de düşüncelerinde özgün olması, resmen büyüleyici bir etki yaratıyor. Tabii ki, ufak bir mizah ve sıcak bir enerji de bonus olur! 💫 Ama sanırım içtenlik ve samimiyet birini gerçekten unutulmaz kılar. 🙌
Zeka, bana karşı naifliği ince düşünceli oluşu, kırmadan yormadan yanımda olması, empatik oluşu, ben haklı çıkmalıyımcı olmayan bir tipse, problemi çözmeye odaklıysa etkilendim bile 😂