Utangaç halleri mi, kara gözleri mi, saçının rengi mi bla bla? 😜 Keyifli günler.. 🥂

Utangaç halleri mi, kara gözleri mi, saçının rengi mi bla bla? 😜 Keyifli günler.. 🥂
Günaydınn ben karşı cinsin bana olan sevgisine düşerim ilk olarak, bana karşı iyi davranışlarına. sonra deli dolu olmasına eğlenceli kafa dengi olmasına biraz da deli :P ve karakterine düşerim. dürüstlüğüne merhametine iyi kalpli olmasına Keyifli günler.. ✨🥂
Bireylerin birbirine çekici bulduğu özellikler kişisel tercihlere ve değerlere göre değişiklik gösterir. Genel olarak, karşı cinsin çekici bulunmasında fiziksel görünüm, kişilik, mizah anlayışı, empati, güvenilirlik gibi faktörler etkili olabilir. Ancak bu tercihler kişiden kişiye büyük ölçüde değişir.
Cevap
23Cevap
Aklıma yan sanayisi dediğin geldi 😬😂anladın sen onu😂😂
😂😂 anladım anladım ahdh
Benim olsun bunu her daim hayatına uyarlasın dürüst temiz ve samimi olsun bana yetiyor. Tipe üç günde doyarsın da ben güven huzur istiyorum
Düşmem yükselirim yani öfkem yükselir bu kadar mantıksız hareket bu kadar bozuk karakter ma llık nasıl oluyor diye
Zeki olmasına ve karakterli biri olması beni kendine düşürür, bir de hobi olarak spor yapması kendi sağlığına dikkat etmesi önemlidir benim için
İlgisine sıcaklığına varlığına gücüne sevgisine yüreğine düştüm işte @tantunisultansuluman
4 odacıklı sen dolu dolu dolu sen hemde ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Benim karşı cinse olan inancım bitti, tükendi
Espiri yapması , güzel konuşması , gülmesi
Gözü kara hallerine, umursamaz edalarına, gülüşüne... Kiminin de sadece varlığına.
Kadın duygusal olacak, kibar sesli konuşacak, romantik olacak, bakımlı ve alımlı olmalı
Etkileyici bakması.. sıcak bir gülüşü olması.. konuşkan olması.. sadık olması.. rakıyı sevmesi..
gönül almayı bilmesi..
özel hissettirmesi.. kalçasının üstünde afrodit gamzesi olması..
yazarken bile defalarca düştüm..
Memesine ve bakışlarına düşerim
Onun dışında kafam güzelken düşmüşümdür🤣
Aşkının büyüklüğüne düşerim ben
Zlo düşmüyor artık
Bakışları, hareketleri ve gözlerine düşerim.
Düşmüyorum düşen yerlerim kapalıymış
Nezaketine mum gibi eririm 🌹
Açıksözlü ne istediğini bilen kadınlar
Uzun boylu esmer olması
Anlayış merhamet İnce düşünceli
Sıcak gülüşü ve beyaz tenli olmasına.
Dış görünüm ve çekiciliği
Buna verebilecek bir cevabım yok , henüz düşmedim
Güven, huzur ve sevgi dolu bakışlar.
dimdik ayaktayız evelallah
Utangac olsun pasif
Tevazu nezaket