Kişilik & Karakter Bilinmeyen bir kişi seni sokakta öperse ne yaparsın? RammSten Takip Et Xper 5 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kavga çıkartırım Umursamam Polisi ararım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bilinmeyen bir kişi seni sokakta öperse ne yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben nedenini sorardım. ve sorun çıkmaması için de direk uzaklaşırdım çünkü kadın erkeği öperse kimse inanmaz. 1 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hijyen şart derim eve gider duşumu yaparım. Öptü diye musallat olamam tabi kişiye göre değişkenlik gösterebilir reaksiyonum. 1 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Polise haber vermek yasal yükümlülükler kapsamında en doğrusu olur. 1 0 Yorumla
Rakıtürküdeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Beni hanımım dışında hiçbir dişi öpemez 😅 1 0 Yorumla
Periikizcee Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Kick boks skillerimin hepsini ortaya dökerim. Doğduğuna pişman ederim yavsk herif 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yakışıklı ise gel birde ben öpeyim 1 1 Yorumla jeaystr +1 yıl Bir cinayete daha gisen kızımjz Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kavga ederim 1 4 Yorumla jeaystr +1 yıl Hahaha Yorumla melikenilayy +1 yıl ? @jeaystr Yorumla jeaystr +1 yıl Düşününce komiğime gitti Yorumla jeaystr +1 yıl K. bb Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Anasını skrm 0 3 Yorumla RammSten +1 yıl Güzel kardeşim, ne güzel muhabbetini et , yorumunu paylaş , neden küfür ediyorsun yakıştı mı şimdi sana? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzelce denir de bötle demek içimden geldi Yorumla RammSten +1 yıl Her zaman içinden geleni söyleme :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben nedenini sorardım. ve sorun çıkmaması için de direk uzaklaşırdım çünkü kadın erkeği öperse kimse inanmaz.
Hijyen şart derim eve gider duşumu yaparım. Öptü diye musallat olamam tabi kişiye göre değişkenlik gösterebilir reaksiyonum.
Polise haber vermek yasal yükümlülükler kapsamında en doğrusu olur.
Beni hanımım dışında hiçbir dişi öpemez 😅
Kick boks skillerimin hepsini ortaya dökerim. Doğduğuna pişman ederim yavsk herif
Yakışıklı ise gel birde ben öpeyim
Bir cinayete daha gisen kızımjz
Döverim
Kavga ederim
Hahaha
? @jeaystr
Düşününce komiğime gitti
K. bb
Ben de öperim
Anasını skrm
Güzel kardeşim, ne güzel muhabbetini et , yorumunu paylaş , neden küfür ediyorsun yakıştı mı şimdi sana?
Güzelce denir de bötle demek içimden geldi
Her zaman içinden geleni söyleme :D