Beni sakinleştirecek birine ihtiyaç duyuyorum.
Oturup, geçmesini bekliyorum.
Olumlu düşünmeye çalışıyorum.
Ben kolay kolay paniklemem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben sigara içerek sakinleşiyorum genelde. çünkü beni rahatlatan tek şey bu kaldı bunun dışında bir de kahve içiyorum ve şarkı dinliyorum derin nefes almak da bana iyi geliyor ama hangi konuda panik olduğuma göre değişir ya da karşımda ki kişiye göre kolay kolay panik olmuyorum ben hiç.
Uzun bir süre panik yapanların numara yaptığını ilgi çekmeye çalıştığını ya da gereksiz bir ruh halini alışkanlık edindiklerini düşünmüştüm. Şüphelerim bitmiş değil.
Olaylara karşı kolay kolay panik yaşamam. Of nolacak şimdi napıcam diye dolanmam. Ama şöyle sıkıntı zamanlarında sanki kalbime öküz oturmuş gibi nabzım hızlanıyor. Galiba duygu olarak panik yapmasam da tansiyon olarak yapıyorum. Öyle olunca da oturup nabzımın düzelmesini bekliyorum
Birkaç saniye çözüm bulmadan bu panik içinden çıkamayacağımı kendime hatırlatıyorum önce. Sonrasında sakin ama hızlı, mümkün olduğunca kalıcı bir çözüm bulmaya çalışıyorum. O esnada paniğim yatışmış oluyor zaten.
Anlık panikliyorum işte, ama çabuk sakinleşebiliyorum
Teşekkür ederim
Cevap
4Cevap
Panik olduğum durumda kolay kolay sakinleşemem, ben hariç herhangi birinden onaylayıcı ya da sakinleştirici birkaç kelime duymam şart oluyor.
Müzik dinliyorum. Müzik beni sakinleştiriyor.
Kendi iç sesimi dinliyorum.
Paniklemem
Sakinleşemiyorum.
meditasyon yaparak, olaydan kafami arindirarak.
Çünkü yapacak başka birsey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?