- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBen bu konuda bu yaşıma kadar çok çaba gösterdim. İnansınlar, anlasınlar istedim. Hayatıma beni ben anlatmadan, koşulsuz şartsız bana inanan birileri girene kadar bu böyleydi. Dedim ki kendi kendime, niye paralıyorsun kendini. İnanmak isteyen inanır, anlamak isteyen anlar, yanında sade ve sadece böylesi insanları biriktir. Ben kendimi biliyorum, ne yaptığımı neyi neden yapmadığımı, en önemlisi Yaradan biliyor. Gerisi inanmasa ne olur? Ne kaybederim? Bana zaten inanmayan insanları mı? :D eh kapı orada güle güle
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu hatayı yapmış bir insan olarak yinelemiyorum, uğraşamam, çünkü insanlar inanmak istediklerine inanıyor gerçeğin nasıl olduklarını bildikleri halde. Kimseyi hiçbir şeye zorlayamazsın, karşındaki isterse seçer, inanmak isterse inanır, bazen inansa da sırf hançerlerini batırmak için inanmamış gibi görünür, işine öylesi gelir çünkü. Kim neye/kime inanıyorsa inansın, ben kendime inanıyorum, gerisi teferruat, bana inanmak istemeyen kişileri kayıp olarak görmüyorum, öyle kişiler benim hayatımdan giderek beni ödüllendirdiler, öyle bakıyorum. Bana inanmak isteyen, benden gitmek istemeyen kişi bana sorular sorar, beni dinler, sağdan soldan söylenilenlerle beni bir yere koymaz, koyuyorsa da kendi bileceği iş, bir daha benim hayatıma giremez, bende gereksiz bir kişi daha hayatımdan çıktı diye keyif kahvemi içerim. Zamanım o denli kıymetli ki, birilerini bir şeye ikna etmekle uğraşıp kendimden, keyfimden çalamam, bu hatayı artık yapmıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Hiç uğraşmıyorum artık. Boşu boşuna yorgunluk. Zaten sen ne kadar anlatırsan anlat karşındaki anlamak istediği gibi anlıyor. O yüzden isteyen istediğine inanır. Beni bilen biliyor, gerisi bilmesede olur..
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle abla..
- +1 yıl
Rica ederim abla :)
- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaw he he
12 Yorumla- +1 yıl
Öylesin 🌺🌺🌺
- +1 yıl
Gördüm ben onu merak etme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere konuşup yoluma bakarım
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiç uğraş içine girmem gadası
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen gadası katılıyorum
+1 yılSana da selam 😊
Genellikle hayır, uğraşmam çünkü bana inanmayan, güvenmeyen biri için buna değmez. Ama duruma göre de değişebilirdi tabii. Bazen o insanı sevmesek de bir şeyleri kanıtlamamız ya da onu ikna etmemiz gerekebilir diye düşünüyorum (Örneğin iş hayatında). Yani bu kişinin kim olduğu, hangi konuda ve neden bana inanmadığı, inanmadığında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı vereceğim tepkiyi etkileyebilir.
26 Yorumla- +1 yıl
Günaydın ☺️🌺
- +1 yıl
Günaydın 😊🌺 Sen de mi biraz önce uyandın yoksa 😅
- +1 yıl
Hayır 11 de uyandım :D ama keşke 7-8 gibi uyansam tabi gece 4 de uyuyunca zor :D
- +1 yıl
Ben de 12.12 de uyandım, gerçekten uyku düzenimiz yok 😄
- +1 yıl
Evet saki gün bitmiş gibi geliyor :D
- +1 yıl
O yüzden de geç uyuyoruz bence gün hemen bittiği için. Ve böyle devam ediyor kısır döngüye giriyoruz.. 😄
+1 yılHaksızlık yapılmışsa eğer.. Bunu düzeltmek için uğraşırım.. Çünkü haksızlığa hiç bir şekilde tahammülüm yok..
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim..
Yani bir yere kadar uğraşırım. Zaten yeterince yoruluyorum kendimi ifade etmeye çalışırken. Birde başkalarını tatmin etmek ile uğraşamam.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle.
- Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılAsla uğraşmam. Çünkü en çok yalan söyleyen insan bunun için çabalar.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle
Kişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı. Değişir, eğer sevdiğim ve cidden yakın gördüğüm biriyse çabalarım, inanmadığı taktirde daha fazla uğraşmam ama o kişi gözümden düşer. Arama mesafe koyarım o zaman için ve onun hakkında iyice düşünürüm. Değer vermediğim biriyse de tamam der geçerim. Gerçi şu sitede birileriyle gereksiz inatlaşıyorum, bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyorum anlamayan insanlara, bu huyumdan da vazgeçmeliyim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eskiden uğraşırdım... insan kendini bildiği zaman herkes istediğı zırvalığı atsın tutsun umrumda değil valla hayat bana güzel der yoluma bakarım. Kimse vazgeçilmez değildir birisi seni üzüyorsa; bilki o kişi senlik değil tamamen gereksiz bir varlık eğer yanındaysa... değerin bilinmiyorsa 👍🏻
10 Yorumla
+1 yılCok uğraştım ama insan bi yerden sonra hem üzülüyor yanlis tanindigi icin hem de kendisine boyle bir yakistirma yapildigi icin, haksızlığa ugradigini düşünüyor ve kiziyor da... Her seye rağmen ugrastim anlatmaya caliatim ya dogru cumleleri bulamadım ya da cumleler, kelimeler kifayetsizdi... Sonuc hüsran
10 YorumlaHayır uğraşmıyorum artık. Eskiden onları ikna etmek için çok uğraşırdım lakin günümüz insanının taktiği; aslında anladığını anlamamazlıktan gelmek olduğunu düşünüyorum çünkü işlerine gelmiyor. Boşuna uğraşmış oluyorsun ve zaman kaybı sadece bu.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İkna kabiliyetim iyidir.
Fakat herkes için kullanmam.
Sadece sevdiğim değer verdiğim benim için önemi olan iyi olduğunu bildiğim kişilerde ikna kabileyetim devreye girer.
Bazıları için kolumuzu bile kıpırdatmaya değmez.
Çünkü12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılKoyu AKP'li bir adamı oy vermekten vazgeçirmiş biriyim. +10000 hitabet point ilave oldu karakterime. İkna edemeyeceğim kimse yoktur yeryüzünde :D
11 Yorumla- +1 yıl
Bu çok büyük bir iyilik ülke ve insanlık için :D
+1 yılbenim için big derecede değerliyse uğraşırım eğer herhangi birisiyse çokta g€tümde ya derim umursamam bile
21 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılUğraşırım. Ama bakarım anlamak istemiyor, bırakırım kendi haline daha istese de açıklama yapmam.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılEvet bu konuda biraz takıntılıyım sanırım, bana inanmayan birisi inanana kadar uğraşıyorum bu çok yoruyor üstelik hiçbir işe yaramıyor. .
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılBana inanmayan insanın kim olduğunu bağlıdır bu... Gerçekten sevdiğim, önemsediğim, değer verdiğim insansa uğraşırım
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılKonuya bağlı. İnanması gereken, önemli bir konuysa uğraşırım ama önemsiz bir konuysa uğraşmam, neye inanmak istiyorsa ona inansın.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle knk
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılUgrasmam. Inanmazsa inanmasin.
Fenomenlik icin tebrikler:)
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler:)
Belli bir yere kadar, değer verdiğim birisi ise uğraşırım.
11 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle
+1 yılDeğer verdiğim için bir yere kadar ama ondan sonra uğraşmam
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler abla
- +1 yıl
Rica ederimm
Banane yaaa. İnanmazsa inanmasın. Kimseyi kendime inandıracak halim yok gücüm kalmadı
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Benim için o insanın ne anlam ifade ettiğine bağlı.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılBen sadece bir kez söylerim... Gerisi ona kalmış
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın kral
+1 yılŞey evet biraz uğraşırım ama herkes için değil gerçekten samimi olduklarıma biraz yapıyom bunu
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Hayır uzun zaman önce bıraktım kim neye inanıyorsa inansın
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Değer verdiğim birisi için uğraşırım ikna etmeye
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bir kere kendimi ifade ederim sadece. Halâ inanmıyorlarsa kendileri bilir uğraşamam.
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. teşekkür ederim görüşün için.
+1 yılÖnem verdiğim birisi ise uğraşırım değilse neye inanırsa inansın pek önemi olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum bence de
Bana inanması için güven verirdim. Ama değer verdiklerime
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Değer verdiğim biriyse uğraşırım bırakmam. Değer vermiyorsam zaten bana ne
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Hiç kimse vazgeçilmez değildir , inanmiyorsa inanmasın , eğer benim güvendiğim değer verdiğim biriyse biraz üzülürüm tabi ama daha sonra hayatimdan uzaklaştırırim
10 Yorumla
+1 yılUğraşmam ailem AKP'li eğer akpli olmyanlara vatan haini terörist diyorlar şimdi bunlara laf anlatılır mı sence? (Bu arada bir soru paylaştım bakarmısın? )
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Bunu yaptığım oluyor. Hayır diyenlerin çoğu da kendinden haberi olmadığı için hayır diyor.
10 Yorumla
+1 yılEvt uğraşırım halda uğraşıyorum ben ünüverteye hazırlanıyorum bana kazanmasın filan diyorlar ama o lafları onlara sokacam bi insan kendine güveniyorsa herşeyi yapar nokta
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de boş ver
Uğraşmıyorum artık. İnanan gelsin bana
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAsla uğraşmam zira ben ne kadar anlatırsam anlatayım onun anlayacağı kapasitesi kadar anlar ve bu yüzden uğraşmam
10 Yorumla
+1 yılUğraşmam inanmak isterse inanır inanmazsa bana ne? Ben doğruyu biliyo muyum biliyorum o zmn sıkıntı yok.
10 Yorumla
+1 yılGenel ikna ediciyimdir ama hiç uğraşamam. Hayat felsefem gereği artık kimseye bir şey anlatmak ya da inandırmak gibi bir gayem yok. Üşeniyorum
10 Yorumla
+1 yılYanlış anlaşılma varsa önce onu açıklamaya çalışırım yine inanmazsa dahada çabalamam kendi kaybeder bana güvenmeyen biriyle de işim olmaz zaten
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Ne demekkk
Değer verdiğim biriyse uğraşırım biraz ama baktım olmuyor salarım.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılSorgulanmak hayatta tahammül edemeyeceğim şeylerin başında geliyor.. Böyle bir yaklaşımda bulunmaya kalkması dahi hayatımdan çıkartmam için geçerli bir sebeptir..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 542 cevap paylaştı. bu zamana kadar çok uğraşmıştım ama şu son bi kaç yıldır hiç uğraşmıyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAslında zerre umrumda değil ancak zaruri olarak bazı konularda maalesef.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Önceden uğraşırdim. Artık uğraşmıyorum kimse kendimi yormama değmiyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç uğraşmam. Kendimi bilmem yeterli. Onlar istediklerine inanabilir.
10 Yorumla
+1 yılBiraz uğraşırım baktım olmuyor uğraşmam daha
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hiç uğraşmam inanmazsa inanmaz çokta umrumda bende yalan olmaz bu kesin
10 Yorumlao kişi kim ona bağlı. önemli değilse uğraşmam.
10 Yorumla
+1 yılBir söylerim iki söylerim üçüncüye he derim tamam sen haklısın.
10 YorumlaYakın arkadaşımsa uğraşırım da normal birisine uğraşmam
10 Yorumla
+1 yılKim neye inanıyorsa öyle kalsın ne yaparsan insanın düşüncesini değiştiremezsin
Uğraşmaya gerek yok öylemi olmuş he öyle der geçerim ☺️12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSadece 2. Bir kere daha tekrarlarım inanmazsa kendi bilir
10 YorumlaHayır uğraşmam anlamiyam zaten anlamaz ki anlamiyolar o yüzden uğraşmam
10 YorumlaKendimi anlatmakla uğraşamıyorum hatta kırıldığımda ya da kızdığımda vs. sorsalar bile söylemiyorum uğraşılcak dert değil. Çok nadiren inanması için uğraşıyosam öyle gerekiyordur onun dışında inanan inansın anlayan anlasın
20 YorumlaKeyfi bilir uğraşamam 🤭
12 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle abla :)
Uğraşmıyorum. Ama icim içimi de yer.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılNormalde uğraşmam.. ama bisebebi varsa başka😅😈
11 Yorumla- +1 yıl
Tabi neden önemli :D 😈
+1 yılKişiden kişiye değişiyor bu
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılNe hali varsa görsün
Hiç uğraşamam.118 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
@Degisik_-_ 😄😄😄😄güncellemeye gel fkfkg.
- +1 yıl
O daha çok günceller. Kız ne demek yorum yapmayın bildirim gider
- +1 yıl
- +1 yıl
@florabacchus ne yapayım affetmiyor bir türlü :D :D
- +1 yıl
Sal gitsin barış 😄
- +1 yıl
Zaten etiket yasağım var kendisi kural koydu :D
- +1 yıl
Engel at fkfkh
- +1 yıl
Sevdiğim arkadaşıma neden engel atayım sdfsdf
- +1 yıl
Ne haliniz varsa görün
- +1 yıl
@florabacchus engel at abla shjsjsj
- +1 yıl
😄 Bakıcaz artık
- +1 yıl
Ciddiye almaz inş :D
- +1 yıl
😄 Nasip
- +1 yıl
Flora kız dost dedik engel at diyon he vay arkadaş dün barış bugün sen demek kimseciklerim yokmuş gidip toprağın altına yatayım 😒
- +1 yıl
@Degisik_-_ sen yat toprağı biz atarız fjfjg.
- +1 yıl
Vayyy vay iyi bunlar iyi görüyorum en azından daha da davosa gelmem
- +1 yıl
@Degisik_-_ Sana bir şey olmasın ben gömülürüm yerine sdfsf
Gizli Üye(25-29)+1 yılduruma göre ya uğraşırım ya da uğraşmam
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?