Her zaman şunu derim roller roller.. Kendime ne kadar yakın hissediyorsam o kadar çabalarım. Beni ne kadar benimsiyor ise o kadar yargıdan uzak olur ve bağlılığını korur. Hayatında ne roldeysem, hayatımda ne rolde ise o kıvamda gider bu gibi şeyler.. Az'ı karat, çoğu zarar diye bir şey yoktur hayatımdaki insanlar için yapacaklarımın.
Sana inanmayan birisine ne kadar kendini inandırmaya çalışırsan o kadar yalan söylediğini düşünür. Çünkü insan doğruyu söylediği zaman içi rahat bir şekilde çabalamaz , çünkü gerçek bellidir. :) Bende doğrular için kimseyi inandırmaya çalışmam.
Önceden inandırmak için uğraşıyordum. Artık uğraşmamaya karar verdim. Bazı insanlar gurur kırıcı oluyor. Benim inandırmaya çalışmak durumlarından anladığım denemeyin. İnandırmaya çalışmaktan vazgeçince, yorulunca inanıyorlar. Sen bilirsin deyin. O zaman inanıyorlar.
Bana inanmayan birine kendimi inandırmaya çalışmakla uğraşamam, önceden evet uğraşıyordum böyle bir durum olduğunda... Sonra fark ettim ki gerek yokmuş, umrunda olunmaması gerekiyormuş. Şimdi isteyen istediğini düşünsün, bana inanmasın ben kendimi bildiğim için umrumda olmuyor.🙂🕺
Evet, eğer benim için değerli biriyse ve beni yalnış anlamışsa. O yalnış anlaşılmayı gidermeye çalışırım. Diğer türlü insanlara kendimi anlatmaya , inandırmaya çalışmam.
Hayır kendimi kanıtlamaya çalışmam çünkü beni tanıyan birisi beni bilir ve eğer beni tanımıyorsa demekki onda vardır bisey kimseye kendimi inandırmaya çalışmam herkez istediğine inanabilir bana inananlarla ben yoluma bakarim
İnsanlar bana inanır. Yalan söylemem. Bilgimi sağlam kaynaklardan edinirim. Mantıklı argümanlarla da ikna ederim. Karşıdakinin işine gelmiyorsa itiraz eder. Öylesini ikna etmek mümkün değildir zaten.
Karşımdaki insanda değerim yok imiş ki bana inanmamayı seçmiş ne diye boşuna çabalayım sırf birisi bana inansın diye kendi bildiğim doğrulardan vazgeçmem.
Eğer çok değer verdiğim bir insansa inandırmak için elimden gelen her şeyi yaparım. Gerçi bana inanmıyorsa, güvenmiyorsa yürüsün gitsin, konuşmasın benimle. 😂😂😂 Bence gurur yapmalıyım.
Hayır eger dogruyu söylediğim halde inanmıuorsa kendi haline bırakırım. Gerçekler ortaya çıktıgındaysa o yüzünün ifadesini görmek benim için herşeye değer..
Kişiye göre değişir fakat belirli yerden sonra neler soylersiniz söyleyin kişi olarak değişmez karşındaki belli yerden sonra kendinizi de zorlamazsınız inanmıyorsa...
Bence boş çabadır başka hiçbişey değil ne kadar inandım desede aklında azıcık şüphe kalır bırakın herşeyi araştırır ancak içi rahat ettiği zaman size inanır:))
ben çabalarım abi. karşı taraf ister inansın ister inanmazsın onda değilşm ama ben kendim huzursuz olurum sırf bu yüzden g.. tümü bile yırtarım yani kanıtlamak için
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Değer verdiğim kişiyse cabalarım yani kimsenin beni yanlış anlamasını istemem