Kişilik & Karakter Meditasyon yaparken nelere dikkat etmemiz gerekir? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Meditasyon yaparken nelere dikkat etmemiz gerekir 🤔#KişilikKarakter Meditasyon yaparken nelere dikkat etmemiz gerekir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Sessiz ortama 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Osururken dikkatimizi dağıtmamalıyız. Meditasyona odaklanmalıyız ve o güzel osuruk kokusunu ciğerlerimize solumalıyız. 1 0 Yorumla
crn77 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Özellikle çok dikkat dağılmayacak bir ortamda olmak daha iyidir bunun yanı sıra kendine odaklanmak da önemli unsur 1 0 Yorumla
KumraliçeII26 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Ruhsal meditasyon yapmıyorum. Buna inanmıyorum. 1 0 Yorumla
Gnossienne_No1 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Ben dikkat etmiyorum, olduğu kadar. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Oturuşa dikkat etmek yeterli 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sessiz ortam, meditasyon müziği ve odaklanmak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sessiz ortama
Osururken dikkatimizi dağıtmamalıyız. Meditasyona odaklanmalıyız ve o güzel osuruk kokusunu ciğerlerimize solumalıyız.
Özellikle çok dikkat dağılmayacak bir ortamda olmak daha iyidir bunun yanı sıra kendine odaklanmak da önemli unsur
Ruhsal meditasyon yapmıyorum. Buna inanmıyorum.
Ben dikkat etmiyorum, olduğu kadar.
Odaklanmak gerekir.
Oturuşa dikkat etmek yeterli
Sessiz ortam, meditasyon müziği ve odaklanmak
Sessiz ortama
Yapmamaya.