AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayat p*rno film. degil. olm biseyler yapman gerek en azından bı vazelinin olsun
maalesef benim hayat sadece mastürbasyon ve bilgisayar bağımlılığı ben hayata hiç karisamam
Spor yaparak basla. ya da sabahları erkenden yürüyüşe cik. hayatina biraz heyecan katmaya başla ufaktan. dahs keyifli olduğunu göreceksin. tabi başka bı sorunun yoksa.
Bu kadar basit mi benim sosyal hayatım yok kendimi dış gorunus olarak sevmem işim bile yok
Çok basit kanka. her şey beyninde bitiyor. tskma okadar bazı şeyleri. sen kendine guvendikce bazı seylerin yoluna girdiğini goreceksin
İçine düştüğüm durumu bir bilsen nasıl bir hayata hapis olduğumu bazen Ben takıyorum gibi geliyor ama işte kendimi hep ezik gibi hissediyorum
Doğrudur dostum. illa biseyler etkendir ama yapacak bişey yok. hayat devam ediyor. savasmadan mutluluk yok savasmadan mutluluk haram. mucadele seni dinç tutar.
Bu zamana kadar hiç mücadele ettin mi dersen etmedim ama ne olduğunu da belli yani düzelmeyeceğim demiyorum düzeleceğim ama kendime hiç sevmiyorum sahip olduklarım
Biseyler yapmaya başladıkça kendine olan saygın ve sevgin artacaktir. hele biseyler başardın mi gucleneceksin. ama buna biranonce baslamalisin. erteleme
Çok doğru söylüyorsun da ama bir de düştüğüm durum var şartlar var haddimi bilmeliyim bir de bazı kötü alışkanlıkların var konforu terk edemiyorum mesela başlayamıyorum erteledim
Hayatın tadı aksiyon harekette. konfor dediğin nedir. sahsen ben aktrasyin yoksa hayat boş derim 😁😁
Ben 11 yıl önce yaşamayı durdurdum 11 yıldır yaşamıyorum hiç hayalim yok arkadaşım yok sevgilim olmadı işim yok dış görünüşüm yok sorumluluk alamam korkuyorum hiç Ben olmadım ki yaşamadım ki anlatabiliyor muyum daha liseyi bitiremedim lise 1 terkim 2012'de kaldı daha orada başarısızım daha o zamandan korktuğunda hiçbir şey yapmadım hep kaçtım
Olm hicbisey için geç değil ki. illa git Çamoluk otomotiv gibi çılgınlık yap. demiyorum😁😁
Sabahları yürüyüş yap. ve yorulup oturduğunda düşün eve gidene kadar neler yapabilirim bugün ne yapabilirim diye. ufaktan ufaktan farkı gorwceksin.
Geçmiş geçti bilader. belki çok sıkıntı yaşadın belki hicbirzaman unutamayacaksin belki bı şerefsiz sana bunu yaptı ama hayat devam ediyor sen kosacaksin ucacaksin durmayacaksin.
Şimdi daha fazla uzatma uyu erkenden kalk ve ilk yuruyusunu yap tamam mi
Soyelemesi kolayda iş yapmaya gelince zor beni bu küçük adımlar mutlu etmiyor ki ben yaşadığımı hissetmiyorum
🥺🥺🤔🤔
Bir tane arkadaşım yok kiloluyum ağzımda dişim yok sesim ince çocuk gibi lise bir terkim okumuyorum çalışmıyorum yürüyüş yap hiçbir şey fark etmiyor ki
Nasıl oldu bu
2012 yılında lise 1'e gidiyordum 16 yaşındaydım �ok başarısızdım derslerde tembeldim okulu bıraktım rahmetli babam beni içine kapanık yetiştirdi Benim de sesim çıkmadı tembeldim uyuşuktum bilgisayara bağlandım bilgisayarda zaman geçirdim mastürbasyon yaptım ve sonunda bilgisayar bağımlısı oldu mastürbasyon bağımlısı oldum dişlerimi fırçalamadım spor yapmadım boyum kısa kaldı dişlerim döküldü çok kilo aldım vücut çatlaklarım oluştu hiç arkadaşım olmadı hiç sevgilim olmadı sorumluluk alamadım korkuttu beni sorumluluk almak bir işe girmedim kendimi hayattan soyutladım sadece 11 yıldır hayatı yaşamak yerine sadece yaşayan insanları seyrediyorum ölsem sorumluluk alamıyorum korkuyorum hiç büyümedim yaşım 27 ama 16 yaşından beri depresyondayım
Çok geçmiş olsun dostum. psikolojik destek aldın mı hiç
Bunu hastalık gibi görmüyorum ben zaten başka türlü bir hayat da yapamazdım aldım ama sayılmaz bir seans hiç üstüne düşmedim ki ya psikolojik destek alsam ne olacak gene ezik olan benim 27 yaşında lise bir terk olan hiç arkadaşı olmayan sosyalleşmeyen sesi kalın olmayan boyu uzun olmayan gezemeyen tozamayan gene benim
Alsamda işe yaramaz gibi
Önce kendinle baris. bu hayat senin ve kendine bı uğraş edin. bi kavgan olsun. sonrada dış gorunusun için biseyler yapmaya başla.
Düşünüyorum hayatta hiçbir hayalim amacım hedefim beklentim yok tek yaptığım bir şey 11 yıldır yemek yemek bir şeyler içmek yatmak uyumak mastürbasyon yapmak bilgisayar oynamak kendimi sevmiyorum çünkü uzun boylu değilim sesim çok kötü şarkı söylenmiyor Ergen sesi kendimi birey hissetmiyorum en önemlisi hayata bir kez geliyoruz ama onda da esir etmem kötü bir şey ama sorumluluk alamıyorum gezemiyorum birey hissedemiyorum ne yapayım asgari ücretli bir işe gireyim aç karnımı doyurayım psikoloğa gideyim bu mudur
Valla müdür sana bağlı. bence yapabilirsin. sadece biraz yilmissin. ama bununla basedebilirsin. calis tabi çalışmadan olmaz. ama biseyler yapman gerek
11 yıl oldu ya hiçbir şey de yapmadım konforu terk edemiyorum ki bağımlılıklarım var alışkanlıklarım var bir tane müteahhit var dedemden miras kaldı arsaları sattıracak 100 bin liraya dişlerimi yaptıracağım o parayla adam işte bulacak bana kazanda parayla da psikoloğa gideceğim arkadaş çevreye nasıl yapabilirim nasıl sosyal olabilirim diye ama işte lise bir terkim boyun kısa sosyalleşmeyi bilmem işte sorumluluk alamam evlenemem araba süremem yurt dışı öğrenmem bu gibi problemlerim var
Terapi ve psikologlar sana baya yardımcı olacaktır. ama sen o günü bekleme yap biseyler
Vallahi devlet hastanesine gittim ilaç verdi ama kullanmadım uyku getiriyor hemen düzelmeyecekmiş psikoloğa da gittim bir seans devamını getiremedim ya kendimi hiç zayıf olarak göremedim kaç yıldır kil oluyorum bilsen midem genişledi obezite gibi hiç durmuyor sürekli acıkıyor geçen sene bir de havaalanında çalıştım temizlik görevlisi vallahi kafamda düzelmek için plan kurdum ama önce dişlerimi yaptırmak ve kilo vermem lazım müteahhiti arayacağım pazartesi günü arsalar satıp dişlerimi yaptıracağım adam işte bulacakmış bana ama gerçekten düzelmeyi istemem lazım beni sev konforu mastürbasyonu bilgisayara bağımlılıkları bırakamıyorum 11 yıldır oyuncağı oldum
Yine de ben kendi planimi kuracağım
Biz bu dünyaya sadece izlemeye gelmişiz
Benim adıma konus
Neden 11 yıl kanka, 11 yasinda misin
2012 de girdim depresyona yaş ozaman 16 ydi şimdi 27
herkes aynj sayılır
Hiç sanmiyorum
İyi seyirler.
Bende izliyorum
Sanmiyorum
Gerçekten
Herkes ben degil
Yokk bende aynı
Sen benim ne yaşadığımı biliyor musun
Kimse bilemez zaten bende öyle bir sap gibi aşk yaşayan insanları izlemeye geldim
Ben sadece aşk yaşayanları izlemeye gelsem neyse koskoca hayatı yaşayan insanları izlemeye geldim