AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bende izliyorum sadece
Bende anca izliom herkesi bi işi bi sevgilisi ciddi ilişkisi var bende anca onları böyle elinde çilekli sütle izliom olmuyor yani
senin yine önünde değiştirme imkanın var ama. biz. sadece izledik
Nerden biliyorsun değiştirme imkanımın falan olduğınj
Boş şeyler izleme madem git biraz sevdiğin alanların filmlerini izle :D
şu an bunu kendine yapan sensin insanin kendine yaptığını kimseler yapmaz. Düşünmekle basla
Kendini bu hale getiren bir şeye sahip olan sen tam tersi ayağa kalkacak güce de sahip olduğun anlamına gelir. Böyle bir insanı bu hale getiren güç onu tam tersi bir hale getirmeye de vakıf olsa gerek. Cicekteki zehrin panzehiri genelde çiçekte olur. Zehir olmasa panzehirde olmazdı elbet.
İzlediğindede güzel bir şey çıkmıyor hep aynı kesin
konu ne bazen izlemek özenmek yerine anlatarak dudak ısırtacak anılar mı istedin
yo sadece seviceğimi ve seven biri olsun anlamında
sevgiler gerçek sevgiler mutasyona uğradı
ben sevince hep mutsuz oluyom artık sevmiyprum kimseyi aşk yalan en güzeli para
bak bu doğru bazen para ve belkide yaşanması gerektiği kadarının güvene dayalı yaşanması
Yanlış anlayınca yanlış da yapıyoruz. Neden yanlış anlıyoruz? Bilemiyorum
@aybüketfg daha açık yazsan
Yanlış anlayan bir insan düşünelim bir insan hayatta hayalindeki gibi bir sevgiliye sahip olursa tamamen mutlu olacağına inanmış anlamış.
Bu insanın yanlış anlamasına neden olan şey nedir? Arzusu o kadar yoğun bir hale gelmistir o kadar beslemiştir ki Gerçeği ayırt etmeye yarayan vicdanı bu arzu yenerek o insanı kandırır.
@aybüketfg belkide hayata bakmıştır ve hayatının eksiğini kim tamamlıyorsa oda karşısındakinin eksiğini tamamlamayı görüyordur
Zor cidden zor düşündükçe ürperti geliyor
Korkuyorum
@aybüketfg korkmak mı engel olan
Peki bu hataya düşmemek için çıkarılan ders ne olmalı? Problem yanlış yolda gidip bok çukuruna düşen aldanmış halde olmak. Bu Problemi yenmek ise Vicdanın kuvvetine bağlı olsa gerek başka kimse kontrol edemez bence. Hm düşüneyim. Evet Vicdanı güçlü olan insan esen ruzgardan etkilenmez bu problemin çözümü Vicdanı güçlendirip yenmek ile çözülebilir. Daha sonrasında ise güzel bir çaba çözümleme gerekir. Yani ilaç Çabalamakta. Insana ancak çalıştığı vardır. Bu bir gerçek, kanun , kural. Bu kurala inanan bir insan yani ben çalışır eğer inandiysa. Çözdük
Hayır anladikca kendimin şerrinden tir tır oluyorum o derece bir korku ki dizimin bağı çözülüyor çok samimiyim
@aybüketfg hop yarın olmaz güven olması gerektiği kadarı ve o kişinin sözlerinden verdiği vereceği ve beklentisi ve bazen nere olur ne kadar güven verir bunu oda görür
Madem ki hayatın gerçeği bu ya beyazsin ya siyah. O halde tarafını seç. Eğer beyazı sectiysen beyazın düşmanı siyahtır. Siyahi öldürmek zorundasın bedel ödemek zorundasin. Bunu kabul et o beynine sok şunu. Benim vicdanım siyahın s ini bile anmayı beyaza terbiyesizlik saymadigi sürece köpek gibi sürünsün MK it oğlu it
Kime güven vermek?
@aybüketfg kimseye güvenmemek kendini güvene alma yolunu kullanabilmek
Okay
@aybüketfg aslında kimseye kötü bi teklif ya da olmayan düşünceler aşılayacak bi yazı yazmadımki dikkat edersen teklifmiş gibi karşıdan gelen bi yazıydı yaşamak isteyenle de kabullenmekti bendeki ama ayrı bi gerçek var oda kim neye ne kadar açıksa o kadarı olması o kişiye en doğrusu olacaktır
Insan kendi iradesine ilisen şeyler çoktur bunlardan kurtulmanın ilacı herşeyin sana olan iradesi ve etkisinden tamamen kurtulmak. Kurtulmadikca bu döngüyü yaşamaya mahkum bir biçare olacağım. Nasıl kurtulur peki? Bu etkilerden daha büyük bir etkiye sığınarak.
@aybüketfg her irade bazen kırılabiliyor belki benim tutkularım yaşanabilecekleri içine alıyordur teklif gelincede arzularıma bir öneri gibidir
Bizlerin yapısında bir çocuk vardır herşeyi ister herşeyi ama hayat herşeyi vermez. Hayat futbol maçı gibidir. Herşeyi isteyen bu çocuğu maça sokarlar çocuk yamyam önüne geleni alıyor. Çocuğa derler ki oyun bu kurallar bu seçim senin. Ya yamyamlık eder hakkettigin... Bunları bulursun. Ya da yamyamligi feda eder... Diğer takıma gidersin. Ikisinden birini seçmek zorunda olan çocuk. Bir o takımda bir bu takımda oynayamaz oyunun kuralına aykırı.
@aybüketfg her oyunun kuralı var ama
Evet kurala göre iki takımdan biri olmak zorundasın her ikisinden de olamazsın. Beyazın olduğu yerde siyah olmaz. Yalanın kol gezdiği bir yerde Gerçek olur mu? Gerçeğin olduğu bir yerde Yalan olur mu? Gerçek yalanı çürütür. Gerçek bence bir nebze de olsa daha güçlüdür yalandan. Çünkü Yalan gerçekten doğdu. Gerçekten doğan bir yalanı alt edebilecek tek şey ise Gerçektir.
@aybüketfg çok edebiyatçı yazıyorsunda oyunda kural ne ise omu olmalı yoksa kurallara uyacak oyuncumu bence kurallar kişiye göre olur ve oynanırsa o zaman zevkli olur ve olay bir gecelik kalmaz
Kurallar kişiye göre olamaz insan sahipsiz değil çünkü. Kurallar kişiye göre olsaydı eğer bu dünyada bir kaos çıkardı ve tanrıda olmazdı. Ki bu yalan sadece. Kuralı koyan güç sahibidir tasarruf sahibi yöneten kudreti olan. Senin kudretinin olmadığı bir oyun tabelasında kendi organların vs kendine bile güç geciremedigin bir oyunda kendi kurallarını koyabiliyorsan koy. Hadi yap. Yapamadığını anladığında bunları yapan eden olmalı dersin.
@aybüketfg kural koymaya hakkı olan kuralını koyar oyuncusunuda kuralına uygun mu değilmi diye sorgulama yöntemlerini kullanır
Evet oyunculara soruldu. Ve oyuncular da kabul ettiler. Ama kabul ettiklerini hatirlamazlar çünkü hatırlamak oyunun kurallarina uymuyor.
@aybüketfg uyar uyar yeterki o kurallara uyacağına karar vermiş olalım uygun bulalım
Oyunun kazananı verdiği sözü hatırlayan oluyor. Hal bu iken herkes bilirse oyun denen şeyde var olmamış olur.
@aybüketfg oyun ver al olsun o zaman
Oyunu yapan edene boyun egmekten başka çaren yok sen acizsin olmayacak şeyi istemeye devam etmek canım.
@aybüketfg aciz benmi olurum bende olan için benle olan mı olur
Çünkü senin kendi uzerinde bile payın yok karşılıksız sana verilmiş bir nimet. Hak iddia edipte asi olmaya hakkın yokki. Herşeyi kendinin sanarsin bu cüret ne? Bu ne terbiyesizlik. Kendin bile sana emanet bir sanattan ibaret. Izle
Sende olan için senle olan şey nedir? Ben bilmiyorum
@aybüketfg boşverelim konu değişir
Madem tartışmayı bir yola soktun devamını getirmek zorundasın.
Döneklik denilir buna.
@aybüketfg sen zaten baştan beri aşağıladın ki ben ve benim gibileri bi dönek olmadığımız kaldı onuda olalım
Aşağılama gibi bir niyetim yoktu yanlış anladınız.
@aybüketfg maddi amaçlı bi sevişme sence ne olur
Şimdi sana soruyorum 1 ay bekle 1 milyon Euro almak mı yoksa hemen şimdi 100 Euro almak mı?
100 euroyu alan birdaha asla 1 milyon alamaz ama
@aybüketfg bende sana sorsam 1 bir yaşarmıyım 2 bu gün lazım olan varsa 3 hayat bazen sana sormazsa
1 . Soruyu soran kişi canını elinde tutuyor yaşarsın bence.
2 soruyu soran kişi zulmetmez. Zor durumda bırakmaz 1 milyonu almak için yaşıyorsan 1 ay yaşatır yardım da eder.
3 soruyu soran kişi adalet sahibidir. Merak etme.
@aybüketfg 1milyon dolar hayal buna da inanmak zor
Harekete gecmessen anca izletsin
nası geçim
Ne bilm
Aynı yoldayız merak etme yalniz değilsin
ne izlemeye gelmişsin
soruyu kim sorcak
kimse
Beraber izleyeljmm
hyr sağol
İzle sende
Ne zaman biz ölünce mi 🥃💐