Kişilik & Karakter Dünyaya tekrar gelecek olsan sen olarak mı gelirdin, yoksa karşı cins olarak mı? Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dünyaya tekrar gelecek olsan sen olarak mı gelirdin, yoksa karşı cins olarak mı?#Pikauv 🐈 Dünyaya tekrar gelecek olsan sen olarak mı gelirdin, yoksa karşı cins olarak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Dünyaya tekrar gelmem. 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tabi ki erkek olarak ama yaşantı olarak farklı olmak isterdim dil bilmek yetenekli biri olmak özellikle bir sivil polis ya da Yunus polis olmak gibi 0 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Karşı cins olarak ne demişler Dünya kadar malın olacağına fındık kadar. mın olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl zor ve ilginc bi soru olmuş kendim olarak gelirsem keşke yapsaydım dediklerimi kendim olarak yapardım karşı cins olsam ne yapardım bilmiyorum 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Yine erkek olarak gelmek isterdim.. 0 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. ben ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dünyaya tekrar gelmem.
Tabi ki erkek olarak ama yaşantı olarak farklı olmak isterdim dil bilmek yetenekli biri olmak özellikle bir sivil polis ya da Yunus polis olmak gibi
Karşı cins olarak ne demişler
Dünya kadar malın olacağına fındık kadar. mın olsun
zor ve ilginc bi soru olmuş kendim olarak gelirsem keşke yapsaydım dediklerimi kendim olarak yapardım karşı cins olsam ne yapardım bilmiyorum
Yine erkek olarak gelmek isterdim..
Kız olmak çok isterdim ama
Kadın olmak zor ya erkekler çok pis kokuyo😊
karşı cins
ben ben
Kendim iyyim