Kendi cinsiyetim
Karşı cinsiyet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
karşı cinsi seçerdim gibi. şu andaki fikrim sanki o gibi.
walla erkek olmanın bi esprisini ben görmedim. bi numarası yok yani erkek olmanın. kız olmanında eksileri elbetteki olur. en ideal seneryo. bi erkeği kafeslicen seni sevcek basarılı biri olcak seni yasatçak. sen sevgi aşk güzellik vercen ona o da sana hem bunları hemde güven para zenginlik aktivite verecek.
O kadar basit değil onlar
🤨👍🏻
Açıkçası Türkiye gibi cinselliğin afrikası olmuş bir ülkede kadın olarak çok güzel paralar kazanabilirdim, açardım bir of hesabı e_nayileri yolardım. Gizemsavage gibi bir kıza bile talep olan ülkede yaşıyoruz, erkek halimin bile kendisinden daha çekici olduğunu düşünüyorum o yüzden kadın olsam of sayesinde çok güzel para kazanacağımdan eminim
Karşı cins tabiki, erkek olmak çok zor
Kadın olmak da çok zor😒
Keşke yer değişe bilsek , anında değişirdim şu an seninle ne yaşadığın hiç önemli değil bedenleri değişelim yeter
Asıl ne yaşadığımız önemli
Değişelim farketmez diyorum işte ben okeyim
Yok erkek olmak istemem her ne kadar olmayacaksada
Kdjdjf
Al işte gördün mü 😅
Yo belki sadece keyfimden istemiyorum belki erkek olmak zor olduğu için değil kadın olmak güzel olduğu için istemıyorum
Güzel tabi
Laf etmeyin o yüzden erkeklere, siz doğuştan şanslısınız
Bişey demedik
Hangi kadina sorsam kadin olmak daha zor diyor , gel yer degiselim diyorum istemiyor keşke öyle bir imkan olsa
Gel yer değişelim deyince sanki olacakmış gbi dkjf
Keşke olsa böyle bisey
Cevap
28Cevap
Ben cinsiyetimden memnunum.
Dünyaya tekrar gelmem..
Kendi cinsiyetimi seçerdim..
Kesinlikle erkek olmak isterdim. Ne güzel sabah bir işe gidiyorlar, akşam yan gelip yatıyorlar. Yemeği önüne geliyor, ütüsü yapılıyor, çamaşırı yıkanıyor vs. vs. Kadınlar evde yedi yirmi dört maaşsız hizmetçi, çocuk bakıcısı. Hele ki bir de çalışan bir kadınsa vah ki ne vah!
Çok doğru
Cinsiyetimden memnunum, yine kız olarak dünyaya gelmek isterim.~☆
Karşı sins olmak isterdim biraz kaşar olurdum ama olsun birde zengin koca ohh 5 dakika dişini sık
Ayy çok zorr beeğğ
Cinsiyet önemli değil de aynı insan olarak gelmek istemezdim bedensel yürüme engelli olarak 🙁
Kesinlikle erkek olmak istemem kadın olmayı seviyorum.
Ortada kalırdım ne kadın ne erkek iki tarafa da oynardım çeşitlilik çok
Erkek olarak dünyaya gelmek isterdim yine yeniden. 😂
Erkek olmak isterdim. Rahat bi meslek sahibi olabilirlerse hayat onlara güzel
Bilmem ki bide erkek olmayı görelim bence 😄
Sadece 1 gün yerimizw geçip işkenceyi görün, ertesi gün özürler dilersiniz bizden.
şu anki düşüncelerimle olacaksa karşı cins olurdum
Neden
Kız kıza
Erkek olmak çünkü umursamıyorlar bazı konularda dayıyorlar itfaiyeyi
ne itfaiyesi bu
@SatanistBeyyy sende olan🤣🤣
Ateşin çıkmadı dimi :D
ben erkek olarak gelmeyi isterdim ve inanın erkekliğimin hakkını dibinee kadar kökğkne kadar verirdimmm :D hergün birini bir gün hepsini si. erdim
Tabi tabi, biz de öyle diyoduk. Bi bilim adamı bulup bi süreliğine yer değişelim?
Emin ol, hiç de öyle değil. İstersen deneyelim, bi bilim adamo yapsın bu icadı ve değişelim. Yanılırsam ebedi kadın kalırım.
ali poyrazoglunun bi soylesini izledim. seray ablamız işte kadın siddetine dikkat cekmek istemiş. ve sonra işte sokaga erkek kılıgında cıkmıs ve gün boyunca kızları taciz etmiş. ali abimizde bunu diyordu eleştiriyordu. bu ne perhis bu ne lahana tursusu. seray orada demiş sonra ben elledim ya seni elleseler o da işte neyseki benim basıma gelmedi hiç bu olay demiş. sonra malum adamın ellemesi yasanıyor. seninki de öyle. içinde bir taraf neyse bu cümleyi kurmayım:D
Karşı cinsiyet olsa 7 mahalleye yeterdim ahhahahah😅😅
benm gibi karşı cins olmak istiyenler sebepleriniz nedir peki?
Erkek olarak tabii ki.
Hiç gelmek istemezdim
Erkek olarak tabii ki 😊
Karşı cinsiyet
Yine kadın olmak isterdim
Erkek falan olmam yine kadın olurum ben.
Erkek olarak devam :)
Memnunum halimden
Aman aman kadın olmak zor vallahi
Kadınlığı yaşadık, birde erkek gibi yaşayalım 😂😂
Erkek olurdum tekrar
Kendi cinsiyetim
#Hükümdar
bidaha gelmeyi kaldıramazdım
Kız olmak isterdim.
Kendi.
Kendim olurum
Yokken neyi nasıl seçeceğim