Kişilik & Karakter Dünyaya yeniden gelmiş olsaydınız erkek mi, kadın mı olarak gelmek isterdiniz? Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Ben yine erkek olarak gelmek isterimErkek olmak iyidir.. Dünyaya yeniden gelmiş olsaydınız erkek mi, kadın mı olarak gelmek isterdiniz? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Yine erkek olurum 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yine yeniden kadın olmak isterdim yüce Rabbim kimi nasıl yaratacağını biliyor 1 1 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Yakışır sana
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Cinsiyetimden memnunum. Yine olsa yine kadın olurdum 1 1 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Evet yakışmış sana Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadın kadın olmak ne demektir bilir misiniz siz bilemeyeceksiniz 😀 1 11 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Söyle öğrenelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ana bacı kardaş dar gününde el olur, namus belasına kardaş yatarız zindan bizim Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Almış kaçırmışlar seni çökertmişler ıssıza.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤔 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Şarkının devamı düet yaptık seninle.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sapıkların_Efendisi_ Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Şarkı öyle ben yazmadım bunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kes Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Karpuz kestim yiyen yok..Ben gidiyorum ne halin varsa gör Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yürüüü kereste müdürü Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Annene diyivericemBabana da diyivericemKız seni dövdürecemAbine söyleyicem.. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkek olmanın da, kadın olmanın da avantajları var. Ama sanırım yine kadın olmak isterdim. 1 3 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Sen bilirsin erkekler daha özgürdür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama askerlik çok zor bir şey Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Şimdi 6 ay askerlik yapıyorsun ne var bunda Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kadın olmayı seviyorum, yine kadın olmak isterdim 1 8 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Zordur kadın olmak Yorumla s Ayabasanmaymun +1 yıl Kadınlar açısından coğrafya ve aile cidden kader. Eğer iyi bir koşulda doğduysan zorluğu diğerleri kadar çok olmuyor. Onun dışında da gülü seven dikenine katlanır, alışıyorsun😂 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Senin bulunduğun yer sulak bir yer değil galiba, külkedisimisin Yorumla s Ayabasanmaymun +1 yıl Çanakkalede yaşıyorum, bir kadın için en güzel olabilecek şehirlerden biri Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Çanakkale güzel yer, bahtında Çanakkale kadar güzel olsun, Ben yatıyorum iyi bana iyi geceler sana iyi günler 🌤️ Yorumla s Ayabasanmaymun +1 yıl Teşekkürler 🌸 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Ben teşekkür ederim 🥱 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl 👍🏻🌹💐 Yorumla
Derinmavi27 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Yine kadın olarak gelmek istedim 1 5 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Yakışır sana kadınların efendisi olarak görüyorum seni Yorumla Derinmavi27 +1 yıl Hahaa beni daha Yeni görüyorsun ne ara efendi oldum daaa 😂 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Kadınların efendisi olarak ilan ettim seni içimden geldi ol gitsin işte 😅 Yorumla Derinmavi27 +1 yıl Oluyom hadiii beeee.. tacimi ver 😂😃 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Buyurun kadınların efendisi 👑 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kadın herhalde fantezi hesabı 1 2 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Nasıl bir fantezi yapardın kadın olsaydın Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Hiç düşünmedim de gelişigüzel cevap verdim öyle Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl erkek erkeklik daha kolay mikilmiyor en azindan 2 5 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Evet doğru söylüyorsun hiç miki fiki yaptılar mı seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl izin vermedim Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Aferin iyi yapmışsın Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Kız çok yoruldum keşke kız olsaydım Yorumla Istekli0634 +1 yıl Mikmek'te mikilmekte güzeldir diye düşünüyorum. En azından derken? Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Erkek olarak 1 5 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Ne yapardın erkek olsaydın Yorumla AngelInHeaven90 +1 yıl Evlenirdim Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Şimdide evlen Yorumla AngelInHeaven90 +1 yıl Kadın için evlilik farklı Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Anladım seni ben Yorumla
illlyaada Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Erkek 1 3 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Ne yapardın erkek olsaydın Yorumla illlyaada +1 yıl Bir kadına göre daha özgür olurdum, taciz edilmezdim bu yüzden erkek olmak istedim. Tüm gün istediğim saate özgürce gezerdim. Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Taciz olayı çok yanlış ve terbiyesizliktir, bunu yapan erkek erkek değildir Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Yine kadın olayım 1 3 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Güzelmi kadın olmak Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Evet Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl En zevkli anınız nedir kadında Yorumla
Kk2964 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben yine kadın olurdum anne olmak tarifsiz bişey 1 3 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Anne oldun mu Yorumla Kk2964 +1 yıl Evet 7 aylık bebeğim var Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Allah uzun sağlık sıhhat uzun ömürler versin uyutmaz seni gece Yorumla
murat_aslan Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Kadın olmak isterdim anne olmak harika ya 0 0 Yorumla
Garezimmivar Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Big biy zenci olarak gelmek isterdim 0 1 Yorumla Garezimmivar +1 yıl Big boy Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkek 1 0 Yorumla
Sizofrenolmayam6 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Erkek olmak isterdim 1 1 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Ol tabiki Yorumla
38_PATRON_38 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Zenci erkek olmak isterdim kadınların istediği 0 8 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl şu an bir sıkıntı mı var Yorumla 38_PATRON_38 +1 yıl Yok çok şükür de kadinlar biraz abartı seviyor Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Bendemi zenci erkek olsam acaba Yorumla 38_PATRON_38 +1 yıl Kanka 17 likle doymayanlar var Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl 17 iyidir kanka ikimizde aynı boydayız biz delikanlıyız Yorumla Garezimmivar +1 yıl 3 ümüz diyelim 😂 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Üçü bir arada oluruz 😅 Yorumla Garezimmivar +1 yıl Hepimiz birimiz burimiz hepimiz için 3 silahşôrler 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tabiki erkek 1 3 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Helal olsun sana yiğidim yakışır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadın olduk ta ne oldu kadınların hayatı çok zor Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Doğrudur sana inanıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yine erkek olurum
yine yeniden kadın olmak isterdim yüce Rabbim kimi nasıl yaratacağını biliyor
Yakışır sana
Cinsiyetimden memnunum. Yine olsa yine kadın olurdum
Evet yakışmış sana
Kadın kadın olmak ne demektir bilir misiniz siz bilemeyeceksiniz 😀
Söyle öğrenelim
Ana bacı kardaş dar gününde el olur, namus belasına kardaş yatarız zindan bizim
Almış kaçırmışlar seni çökertmişler ıssıza..
🤔
Şarkının devamı düet yaptık seninle..
Sapıkların_Efendisi_
Şarkı öyle ben yazmadım bunu
Kes
Karpuz kestim yiyen yok..
Ben gidiyorum ne halin varsa gör
Yürüüü kereste müdürü
Annene diyivericem
Babana da diyivericem
Kız seni dövdürecem
Abine söyleyicem..
Erkek olmanın da, kadın olmanın da avantajları var. Ama sanırım yine kadın olmak isterdim.
Sen bilirsin erkekler daha özgürdür
Ama askerlik çok zor bir şey
Şimdi 6 ay askerlik yapıyorsun ne var bunda
Kadın olmayı seviyorum, yine kadın olmak isterdim
Zordur kadın olmak
Kadınlar açısından coğrafya ve aile cidden kader. Eğer iyi bir koşulda doğduysan zorluğu diğerleri kadar çok olmuyor. Onun dışında da gülü seven dikenine katlanır, alışıyorsun😂
Senin bulunduğun yer sulak bir yer değil galiba, külkedisimisin
Çanakkalede yaşıyorum, bir kadın için en güzel olabilecek şehirlerden biri
Çanakkale güzel yer, bahtında Çanakkale kadar güzel olsun,
Ben yatıyorum iyi bana iyi geceler sana iyi günler 🌤️
Teşekkürler 🌸
Ben teşekkür ederim 🥱
👍🏻🌹💐
Yine kadın olarak gelmek istedim
Yakışır sana kadınların efendisi olarak görüyorum seni
Hahaa beni daha Yeni görüyorsun ne ara efendi oldum daaa 😂
Kadınların efendisi olarak ilan ettim seni içimden geldi ol gitsin işte 😅
Oluyom hadiii beeee.. tacimi ver 😂😃
Buyurun kadınların efendisi 👑
Kadın herhalde fantezi hesabı
Nasıl bir fantezi yapardın kadın olsaydın
Hiç düşünmedim de gelişigüzel cevap verdim öyle
erkek erkeklik daha kolay mikilmiyor en azindan
Evet doğru söylüyorsun hiç miki fiki yaptılar mı seni
izin vermedim
Aferin iyi yapmışsın
Kız çok yoruldum keşke kız olsaydım
Mikmek'te mikilmekte güzeldir diye düşünüyorum. En azından derken?
Erkek olarak
Ne yapardın erkek olsaydın
Evlenirdim
Şimdide evlen
Kadın için evlilik farklı
Anladım seni ben
Erkek
Ne yapardın erkek olsaydın
Bir kadına göre daha özgür olurdum, taciz edilmezdim bu yüzden erkek olmak istedim. Tüm gün istediğim saate özgürce gezerdim.
Taciz olayı çok yanlış ve terbiyesizliktir, bunu yapan erkek erkek değildir
Yine kadın olayım
Güzelmi kadın olmak
Evet
En zevkli anınız nedir kadında
Ben yine kadın olurdum anne olmak tarifsiz bişey
Anne oldun mu
Evet 7 aylık bebeğim var
Allah uzun sağlık sıhhat uzun ömürler versin uyutmaz seni gece
Kadın olmak isterdim anne olmak harika ya
Big biy zenci olarak gelmek isterdim
Big boy