Ben kesinlikle erkek olmak isterdim. Çünkü erkekler hayatlarından birçok konuda kendi iradeleri ile hareket edebildikleri için daha rahatlar bana göre.
Farkındaysaniz astrolojiye merak duyma ve anksiyete gibi şeylerin çoğu kadınlarda daha fazla mevcut. Bunun nedeni kadınların sürekli ileriye dair şeyleri düşünürken çoğu şeyin kendi iradeleri dışında gerçekleşecegini düşünmesi ve bunlara karşı bir şey yapamayacağını düşünmesi bu nedenle de sürekli ileriye dair temkinli yaşamak zorunda kalmasıdir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Erkek ama tekrar gelmek istemezdim
Türkiye'de doğacaksak kadın, diğer ülkelerde erkek
ay iyi ki erkek doğmadım ya. eğer erkek doğsaydım, ay o ne ya hep arabalara marabalarla oynuyo
dediklerinde haklısın ve dünyaya yeniden gelmek istemezdim🙃
Yok kalsın ben öteki dünyada hurilerin yanında olmak istiyorum 😂
Öbür tarafta hurilerin yanında olabilmen için bu dünyadaki sana helal olmayan kadınlara karşı iradeli olabilmen gerekiyor birader. Bunu yapabiliyorsan helal olsun. İnşallah zibilyon tane hurilerin olur. Haketmissin çünkü 😃
Tebrik ediyorum seni senide beklerim oraya 😂
Eğer cennete gidebilirsem ne ala... Eşim de aynı şekilde cennete giderse ben hurilerden çok daha güzel olacağım için problem kalmayacak. 100 tane beyaz güvercin ile bir tane tavus kusununun aynı bahçede olduğunu düşün. Ben o tavus kuşu gibi olacağım. Kadınların çoğu bu huri konusunu kıskançlığa çekiyor bu bence saçma. Düşünsene bir sürü kadının gözü kocanda ama kocanin gözü sadece sende. Kadınların aslında istediği şey budur ama biraz yanlış tasvir edildiğinden psikolojileri bu durumu kabullenemiyor. 😃 Tabi bu söylediklerim karı koca cennete gidenler için geçerli.
Evet keşke her kadının gözü Fatma Girik gibi güzel güzel baksa
Ben ne diyorum sen ne diyorsun birader? Fatma Girik ne alaka şimdi?🤣
Biran gözüme hurilerin hepsi öyle bakıyor gibi geldi 😉
Cennette istediğin her şey olacak birader. İster Fatma Girik gibi ister Miranda Kerr gibi kadın iste. Hepsi vardır 😂
Yok orada bize nuriler çıkar kesin :)
Kadın olmak isterdim nasıl zevk aldıklarını merak ediyorum
Mümkün olsaydı hiç gelmemeyi
Bitanesiyle uğraşamiyoruz tekrar istemem gelmek
Ben yine erkek olmak isterim.
depresyon borderline bipolar hiç eksik olmadı
Kadın
Neden kadın olmak istiyorsun?
Askerlik sıkıntısı yok.
İş arama derdi uok.
Bir de nedense çocuk doğurmayi merak ediyorum nasıl bişi diye dkdkdk
Askerlik bir kere olan bir şey. Ayrica bedelli de çıktı kimse zorla askere gitmiyor. İş arama derdine gelince o kadınlar için daha zor merak etme. Çünkü çalışmak zorunda olan kadınlar da var ve üstelik kadınların fiziksel gücü azdır üstüne bir de tesettür mahremiyete dikkat etme zorunlulugu da olunca her işte calisamiyorsun. Çocuk dogurmayi ben de merak ediyorum.
Her cinsin kendine göre zorunluluğu var
Erkek olmaktan mutluyum
Erkek
Kesinlikle kadın
Taş olmak isterdim