Kişilik & Karakter Sık sık kendinizi başkalarıyla kıyaslarken bulur musunuz? efepolatt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bulurum 🥲 Bulmam 🙂 Ara sıra evet 😶 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sık sık kendinizi başkalarıyla kıyaslarken bulur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Kendimi kimseyle kıyaslamam.. Kendimi kendim olarak seviyorum.. Keyifli akşamlar.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. kendimi sadece kendimle kıyaslarım 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl İnsanın en büyük rakibi kendisidir. Hem üzülmez, hem sevilir, hemde daha başarılı olur. 0 0 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı. Bulurum. Bu özgüveni cidden düşüren bir şey. Çünkü etrafımdakilerin sadece iyi özellikleriyle kıyas yaparım. 0 0 Yorumla
γυναίκα Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sadece bazen ailemin miniği olarak kalmayı isterdim. Sanırım küçüklüğümle kıyas halindeyim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendimi kimseyle kıyaslamam.. Kendimi kendim olarak seviyorum.. Keyifli akşamlar..
kendimi sadece kendimle kıyaslarım
İnsanın en büyük rakibi kendisidir. Hem üzülmez, hem sevilir, hemde daha başarılı olur.
Bulurum. Bu özgüveni cidden düşüren bir şey. Çünkü etrafımdakilerin sadece iyi özellikleriyle kıyas yaparım.
Sadece bazen ailemin miniği olarak kalmayı isterdim. Sanırım küçüklüğümle kıyas halindeyim.
Maalesef evet