Sadece okula gidip geliyorum. Bir iki yakın arkadaşım var onlarla arada dışarı çıkıyoruz. Erkek arkadaşım yok hiç de olmadı. Bugün bana bir şey olsa merak eden olmaz bence. Yurt oda arkadaşlarımla da tam kaynaşamadık daha. Hiçbir şeye enerjim yok. Kendimi çok yanlız ve mutsuz hissediyorum bazen. Ben de mutlu olmak istiyorum. Neden başaramıyorum? Psikolojik destek diyorsanız alıyorum.
Şimdi şu an şu saniye içinde bulunduğu ana odaklanarak yaşamalı insan çünkü her bir gün insanın kendisini yenilemesi için bir fırsattır, geçmişe takılı kalarak geleceğe yeni kapı aralamak imkansızdır bunu unutmamalı insan.
Sorunuza cevaben : Her birimiz bir insanız bu ve buna benzer durumların içerisinde oluruz ama şu var bakın bu geçici bir hissiyat bunun, farkında olursanız üstesinden gelmeniz daha kolay olacaktır ayrıca hayatın içerisin de iyi kötü güzel çirkin ne varsa bizler için var önemli olan insanın kendisine olan inancı güveni kaybetmemesi şartlar neyi gerektirirse gerektirsin insan kendisine, sarılmalı çünkü dünyada iken en çok bizim bize ihtiyacımız olacak umudunuzu yitirmeyin yaşama sevincini kaybedersiniz aksine olumlu düşünerek pozitif olmaya bakın geçmiş ve gelecek insana göredir şu an içinde bulunduğunuz, ana odaklanarak yaşamdan yüz çevirmeyin geçmişe takılı kalarak geleceğe yeni kapı açmak imkansızdır sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını bilin ve o şekilde hareket etmelisiniz nefes aldığımız sürece umut var demektir bunun bilincinde, olarak davranın dik durarak esas bir duruşla yaşamaya devam etmelisiniz..
Maalesef günümüz Türkiye'sinde birçok insanın yaşadığı duygu bu bunların başında ekonomik sebepler ülke ve içinde bulunduğu belirsizlik ve gelecek kaygısı geliyor. Sağlıklı yarınlara ulaşabilmek adına bizim psikolojimizi her zaman dinç ve iyi tutmamız gerekiyor.
Bunu yapmak için de düşüncelerimizi her zaman pozitif yönde tutmamız lazım. İnsanlarla etkileşim halinde kalmak sosyalleşmek ve sağlıklı beslenmek bunların başında geliyor. Elinden geldiği kadar kendine bir hobi edinmeye çalış sana tavsiyem mutlaka spor yap kendini çok daha rahat ve huzurlu hissedeceksin.