DAYANAMIYORUM Bittiğimi hissediyorum?

3 erkek bir kız 18' (Nisan da Olarak yaşadığım değil yaşamaya çalıştığım ailem var 2 abim ceza evinde Erkek kardeşim evin nuru Ben ise Tacize uğradığımı anneme babama söylediğim için evden çıkamıyorum Çünkü eğer Markete bile gidersem or. pu olurmuşum neden Dışarıya çıktıcaksın senin de sonun 2 abininki gibi ceza evinde mi bitsin anneme anlattığım sırlarımı annemin en ufak sinirinde Beni tehtit ettiğini görüyorum babam birgün sever Diğer gün bayıltana kadar döver , Birgün İstek çıktığımda arkadaşım havinin yanına gitmiştim annem ile babamı uyardım Hattım kapalı açık ulasamazsanız bir şey olursa arayamam dedim Dinlemediler eve yarım saat geç geldiğim için babam beni Bayıltana kadar dövdü Hastanede Gözlerimi açmadığını ve vücudumu başkasının yönettiğini hissettim bildiğin Heryerimi tırnaklamış kendi boğazımı o an İstemsice sıkıyor ne nefes alamıyordum babamın yanıma geldiğini gördüm gözlerimi açmıştım ama O anki korku ile yine kapattım Serum vurulucaktım ama kendimi çok kastığım için iğne koluma girer girmez kolum şişti Can çekiştim babam Yanıma gelip perdeyi kapattı iki eli bogazimda Çok yaşa artık dedi. komşumuz perdenin arasında görüp hemen Ellerini boğazımdan çekti Ne yapıyorsun sen diye bağırdı doktorlar iğne yaptık bir yarım saat uyudum Uyandığımda doktorlar polisler ile gelmişti vücudumdaki darp izlerinin Benim yapamıycağımı Söylediler Babama baktım O an Ağzımı açamıyorum ellerim titriyor bunu sana kıl yaptı Veya şikayetçi misin diye sorular sordular Ama Ben o anki korkum ile cevap vermedim Değilim dedim Ben istemez mıydım şikayetçi olayım Artık ben istemez miyim Artık kafama basmiyan kalbime tekme atmayan bir babam olsun Canımın Nasıl yandığını Rabbim biliyor Anneme bugün kendimi öld.. cem dedim O da " ölr tabutuna tükürrüm" dedi Seccadeye kapandım Rabbim'e yalvardım al canımı Allah'ım Çok yoruldum Yalvarırım al dedim Ben Bu kadar acıya katlanamiyorum Benim Bu yaşta kalbim kaldırmıyor Artık bunu yazarken bile boğazım düğüm düğüm oluyor Bugün kendmi oldrmek istrm
Güncellemeler
+1 yıl
Kalbim kaldırmıyor Daha bu yaşta ne derdin var ergen misin demeyin Gerçekten Kalbim bu kadar ağrıyı Bu kadar Şiddeti kaldırmıyor Adaletsiz ülkenin Adaletsizliğinin Kurbanıyım şimdi ben bu işi bitirip kendi canıma kiymazsam yarın öbür gün onlar canımı alır
Güncellemeler
+1 yıl
Annem Bağırsak kanseriydi Ben 14 yaşımda babamın telefonuna baktığımda 185 tane Escrt vardı hepsini engellemisti Bir adamla Mesajlarini gördüm adam 18-40-35 yaşlarında kadınları atmıştı bu Ağzına.. bu bunu yapıyor 200 TL yazıyordu küçücük yaşımda annemi aldattığını öğrendim
DAYANAMIYORUM Bittiğimi hissediyorum?