Herşey bitmiş gibi hissediyorum?

Evet arkadaşlar şu an çok kötü bir durumdayım. 3 sene önce üniversite sınavına hazırlanıyordum ama ilk senede istediğim bölümü kazanamadım olmadı. 2. seneme kaldım ve çok yaklaşmışken maalesef yine olmadı ve ailem maalesef 3. seneye mezuna kalmama izin vermediler ve bende maalesef saçma sapan kendimle hiç alakasız bir bölüm tercih ederek kendi ellerimle kendi kendimi ateşe attım ve sorun şu ki bölümün ne devlette ataması var ne özelde adam akıllı iş. Sırf 4 senelik diye okuyom ama hiç mutlu değilim. şu an bu satırları ağlayarak yazıyorum inanın..! Benimde hayalimde pdr, psikoloji, hukuk vardı ama olmadı napiyim. Üniversitedeyken hazırlaniyim diyorum ama kendimde o yeniden hazırlanacak gücü bir türlü bulamıyorum çok umutsuzum... Sırf kolay atanabilmek için kütüphanecilik diye bir bölüm okumayi düşünüyorum ama onunda ataması çok azalmıs yani bilmiyorum gerçekten kötü bir durumdayim şuanda. Depreysonun eşiğine geldim hatta gerçekten depresyona girdim bile.. Off off :'( Nolur yardım edin ağlamaktan gözlerim şişti...
Herşey bitmiş gibi hissediyorum?