6 ayHayatta her şey bizler için, böyle hissetmen çok insani bir durum kaldı ki zor şeyler yaşamışsın ağır geliyor diyorsun, çok normal fakat şunu unutmamak gerekir, hiçbir duygu kalıcı değil.. Bir insan her zaman mutlu ya da mutsuz olamaz elbet geçecektir yeniden güneş açacaktır buna inan lütfen. En kısa zamanda huzur bulmanı, kalbinde çiçekler açmasını diliyorum 🌸🙏🏻
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öncelikle güzel dileklerini yerim.
Uzun zamandır, neredeyse korona döneminin sonundan beri, ben de senin gibiyim. Ailemle hiçbir zaman çok iyi değildik, çok kötü de değildik. Aslında birbirimize zaman ayırdığımız anlar neşeliydi ama azdı. Duygularımı hiçbir zaman ifade edebilen biri olamadım. O yüzden de aile ilişkilerimiz hep yüzeyseldi, aynı şekilde arkadaşlık da akrabalık da. Böyle olunca da insan, ilişkilere daha bir soğuk yaklaşıyor, güvenmiyor. Aslında önce kendine güven azalıyor. Güvenmeyi bilmemişim ki kimse öğretmemiş. Sahi güvenmek ne ki? Biriyle benzer şekilde hissetmek mi, yanında rahat hissetmek mi? Sözlükten baktım, bağlanma duygusu olarak tanımlanmış. Benim kimseyle sağlıklı bağlanan bir ilişkim olmamış ki, güven bana uzak oluyor bu durumda. İlişkilerden gittim ama bu hayata bakışı tamamen değiştiren bir şey. En başta kendine güveni etkilediği için oluyor zaten. Böyle olunca da yalnızlaşıyorsun, okul hayatı, iş hayatı, ilişkiler zorlaşıyor. Bir şeyleri başaracağına dair inancın, umudun yavaş yavaş bitiyor. Bu da depresyona, tükenmişliğe neden oluyor.
11 Yorumla- 6 ay
Şu dünyadaki en kötü şey belki çaresiz hissetmektir. Bende, yazdıklarımda ya da yorumlarda, kimsenin de bu derde bir çözümü yok belki. Ama bu durumda bile yalnız olmadığını bilmek, benim için de yalnız olmadığımı bilmek, daha katlanılabilir yapıyor her şeyi. Yani abi, kardeş ya da arkadaş olarak buradayım. Senin de orada olduğunu bilmek güzel.
6 ayBen de birkaç yıl önce öyleydim ama sonra iyi-kötü bir işe girdim ve yavaşça enerjim yerine geldi, hatta evde durmak bile istemiyordum, daralıyordum ve sürekli dışarı geziyordum ve asla sıkılmıyorum; kimseye de gerek yoktu, kafamın estiği yere gidiyordum ve böylesi daha özgür hissettiriyordu çünkü kimseyi bir yere gitmek için ikna etmeme gerek kalmıyordu. Bir kafede otururken sadece ortamı dinlemek ve gözlemlemek bile mutlu etmeye başlamıştı. O yüzden eğer dışarı çıkacaksan, müzik dinlemeni tavsiye etmem; ortam sesi çok daha huzurlu geliyor. Müziği evde dinlersin.
21 Yorumla- 6 ay
Çok güzel demişsiniz ama hep aynı şeyi yalnız yapmakta üzer insanı en azından beni üzdü tek başıma çıkıyprum her zaman başlarda iyi hissettiriyordu sonra hep gittiğim yerlerde insanlar arkadaşlarıyla ailesiyle sevgilisiyle geldiğini fark edince artık iyi hissetmekten çok içime bişey oturuyor 🤷♀️
Gizli Üye(36-45)6 ayCanım bende seninginiydim ozamanalr… hatta okulda mininle ugruyiordum annemle babam evde kavga ederdi :(( intihar etmeyi bile döösndüm 🥺annem yakalamıştı… onun o bakışları aklımdan çıkamıyor … sakin böyle bisey yapma zaten geçiyor demek istedim. Hayatım basindasin bak neler neler oluyor. Bir inip bir kalkıyorsun. Ben ozamanlar sie başladım para kazandıkça kendime baktım makyaj kıyafet derken güvenim geldi birde markette insanlarla muhabbet falan gerçekten iyi geldi. Sanada tavsiyem budur. İsinden memnun değilsen başka bisey bak. Bu günlerde geçecek 🌸
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, içinde bulunduğun durumun zorluklarını hissedebiliyorum ve bunu ifade etmeyi seçmiş olman, aslında çözüm arayışında olduğunun bir göstergesi. Kendini bitkin ve tükenmiş hissetmek bu tür zor dönemlerde maalesef yaygın bir durum. Fakat bu duygular seni tanımlamıyor; sadece yaşadığın zorlu sürecin bir belirtisi. 🌧️
Şu an kendine karşı nazik olmaya çalış. Ufak bir şeyden bile başlasan, kendine bir alan yarat ve minik güzel anları fark etmeye çalış. Anında mucizeler olmayabilir, ama ilk adımı attığında yavaş yavaş toparlanabilirsin. Emin ol, yalnız değilsin ve bu durum geçici. 💛00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ben de böyle hissettiğim dönemlerde bunun “normal” olduğunu kabul etmeye çalışıyorum çünkü insan bazen aynı anda hem aileden kopuk, hem arkadaşsız, hem işsiz, hem de duygusal olarak çökmüş olabiliyor. Kendimi bitmiş hissettiğimde küçük adımlarla toparlanıyorum; önce düzenli uykuya dönmeye, günde en az bir öğün düzgün yemeye ve odadan çıkıp biraz hava almaya zorluyorum. Tamamen iyileşmek hemen olmuyor ama bu üç şey bile beni az da olsa kendime getiriyor. Kendimi suçlamadan, yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum çünkü en dibe vurduğum anlar genelde yeniden ayağa kalkmaya başladığım yer oluyor.
10 Yorumla
6 ayBak yazdığın şeyler arasında bir tanesine bile diyemem ki aaa bunu ben yaşamadım diyebileyim
hep dışlandım ve birkaç arkadaş edinmiştim onlarla da aram bozuldu
mezun senemdeyim evden dışarı çıkamıyorum içtiğim bir sigaraydı onu da çok gördüler bıraktım
odamdan çıkmıyorum tüm gün depresyon içerisindeyim ve spor dışında evden çıksam kıyamet kopuyor 19 yaşında adamım ama tek çocuk olunca gel de ailene anlat
rezil bir durum
ama sana önerim bir hobin varsa özellikle spor, sanat gibi
mümkünse onu yapmaya çalış, azıcık da olsa rahatlatıyor
12 Yorumla- 6 ay
Sorması ayıp yaşın kaç?
- 6 ay
Zaten gizli üyesin çekinme söyle yardımcı olabileyim
6 ayBeni anlatmışsın... Dün annem gerçekten çözüm üretmek için konuyu açtı sinirlendim ağlamaya başladım. Sanırım kendimize yüklenmeyi bırakmalıyız. Bazı dönemler de böyle oluyor. Dinlenmek kafayı toplamak gerekiyor. Ayağa kalkışımız muhteşem olacak 🥺💖
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı. Zor zamanlar geçiriyorsun o yüzden böyle hissettiğin zaman kızma kendine bu tükenmişlik duygusundan çıkmak yine senin elinde kendine zaman ver bu günler geçecek ve yeniden güçlü bir şekilde ayağa kalkacaksın kendine inan..
12 Yorumla
Soran6 ayÇok teşekkür ederim <3
Spor yapmanı öneririm. İlla salon vs gitmene gerek yok. Dışarı çıkıp sallana sallana yürüsen bir iki ağaca gökyüzüne baksan ya da kendi kendine dans etsen bile bir şeydir.
Ve lütfen hayatın bir sürü mevsim olduğunu ve tek gerçeğin iyi kötü her şeyin geçiciliği olduğunu unutma
50 Yorumla
6 ayKadınlar ve kızlar da hormonel iniş çıkışlardan kaynaklanan depresyon halleri bu. Bir kara kuyuya düşmüş gibi ve ümitsiz hissettiriyor. Bende de oluyor ara ara. Bu karanlıktan çıkacağına bil ve Allaha sığın, dua et, abdestli gez devamlı. her şey geçici bu dünyada..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayNormal kaç yaşındasın hayata yeniden başla böyle durarak bir ömür geçmez üzülürsün yeniden işe gir çalışmaya başla hobin olan bir kursa yazıl arkadaş çevresi edin gerçekten seven bir sevgili bul hayatta değer verdiğin değer aldığın sevdiğin sevildiğin insanlar olmalı belki bir şehir değişikliği de düşünebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBANA takıl bende yeni ayrildim psikolojim bozuk babamla kavga etim ama her gun kendimi dişari atim saği solu aradim sosyal bir insanim derten falan anlarim konusacak adam lazimsa takil bana durumun normal değil balik burcusan geçmiş olsun benim eski manitamda odu manyak delidi kendi kendine ağliyordu falan
115 Yorumla
Soran6 ayEvet balık burcuyum ve her şey ekstra yoğun hissettiriyor.
Cevap sahibi6 ayahaaa benim manite bu djawfojpofpo siz cok dengesizsiniz size mutluluk bile batiyor benim kız arkadaşimda budu eve birakinca psikolojisi bozuluyordu dişardan cok hos neseli bir insandi ama ev bildiğin zindandi yanimda cok ağladi sarildi cok destek cıktım ama kendisini komple kapadi artik bişi yapamadim zaten istemiyormus hanfendi saldim artik deliyi siz cok hasasiniz bir laf bile size darbe vuruyor
Soran6 ayAynısı ve bu yüzden ilişkilerim bitti hep, çekingen bağlanma duygusu var bizde korkak duygular.
Cevap sahibi6 aybak şimdi ayrilmişiz hala bana bakiyor takipte gitmiyorda sadece beni eklemiş erkek olarak hergun acıklı repost atiyor bizim bağimiz cok kuvetlidi o kadar sınır oldumki ona sildim engeledim ben yengecim verdımı cok veriyorum ama insanlar harbiden nankor sımdı diyorum nasil bu kadar iyi rol yapti bana
Cevap sahibi6 aykokak bana demiyordu hisleini bile o kadar korkuyordu ama ben anliyordum en son kaldiramadi işte aile sıkıntsı yks sıkıntıs ılsıkı falan
Cevap sahibi6 aysizin kalp temizde siz cok sıkıntısnız ya bende fobi oldu artik kız herseye ağliyordu
- 6 ay
AA bende balıgım ya cidden biz balıklar da pek normal degıliz
Cevap sahibi6 ay@Agresifhatun25 siz benden uzak topraga yakin olun bide sizin gozler cok guzel oluyor ya ben cok dusuyorum bide
- 6 ay
O lafın dogrusu Allaha yakın olun, sen toprağa yakın ol 😏
Cevap sahibi6 ay@ha89e bana kim sıkıldım ayrilalim dese isterse yalvarsin yakrasin gozumde değeri coptur
Cevap sahibi6 ay@ha89e ben cabaladimda kız yok diyor ne yapayim
- 6 ay
Ya bende depresyondayim hiç çevrem yok nasıl sosyal olabilirim
Cevap sahibi6 ay@Handeee988 takil bana ibraygit
Cevap sahibi6 ay@Handeee988 Instagram
- Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı.
6 ayhttps://youtube.com/shorts/b-O3qS8-4W8?si=xNoV_EFXpNZS5MTXbu günlerde geçer üzülme
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ya anlattıkların ağır ama böyle hissetmen normal, bu seni kötü yapmıyor sadece çok yorulmuşsun tek başına kalmak daha da yorar.
Biriyle konuş ya da bir uzmana görünsen iyi olur20 Yorumlamuhakkak online terapi almalısın. Chatgpt maalesef daha yeterli değil böyle durumlar için. Online konuşabilir yazışabilirsin. Evet bütçe belki yeterlli değildir ancak makul fiyatlı yardım olabilir. Bilen kişilerle ilerlersen en azından rahatlarsın ve bu sürecin geçici olduğunu görebilirsin
20 Yorumla
6 ayhobiler edin uğraşcak bir şeyler bul kafanı dağıtıcak
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBende senin gibiydim içimde gün geçtikçe boğuluyordum sonra karşıma ibadetle ilgili videolar çıkıyordu onları izledikçe namaz kılasım geliyordu sonra namaza başladım namaz kıldıkça huzur buluyordum mutlu oluyordum bu derdinin tek ilacı namaz
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHer genç gibi o yaşlarda depresyona girmişsin, belli bir zaman sonra düzelir ama kendini bu duruma çok alıştırma çokta kafana takma
14 Yorumla
Soran6 ayŞurada iki kelime yazarken bile ağlama krizine giriyorum midem bulanıyor ne yapicam bilmiyorum
Cevap sahibi6 ayYeni insanlarla tanış, konuş derdini anlat bir nebze açılırsın
Soran6 ayKimseyle tanışmak istemiyorum insanlara derdimi anlatmak istemiyorum konuşurken bile konuşmak istemiyorum neden sadece benim derdimi dinlesinler ki
Cevap sahibi6 ayOnunda anlatacağı olur ne bileyim fikir veriyorum işte, ne diyim otur ölmeyi bekle mi diyeyim
Gizli Üye(25-29)6 ayİnan bunun tam tersini yaşıyorum senelerdir. Çok çevre, müthiş aile, güzel arkadaşlıklar, herkesin hayali bir iş vs ama mutsuzluk bir kere sana denk gelince gitmek istemiyorum. Sürekli boğuluyorum böyle olunca da. Sürekli baskı hissediyor, sürekli kafam boğuluyor gibi hissediyorsun. Bende tükendim. Sanırım çözüm gene bizde. Bizden başkası da bize iyi gelmiyor.
09 Yorumla- 6 ay
Size biraz rahat batıyor bence
Cevap sahibi6 ayValla yaşamadan bilinmez. Bu yüzden havadan laflar atmayın.
- 6 ay
Yok emin ol öyle bi derdin tasan yok boğuluyorum ediyorum diyosun. Yaşamadan bilinmez diyosun ama acaba ciddi sağlık sorunlarıyla uğraşsan ne olurdu. Dert yokken dert arıyosunuz başınıza siz başka bişey değil
Cevap sahibi6 ayÖmrüm boyunca zaten sağlık sorunlarıyla uğraştım. Harbiden bilip bilmeden siz hangi vasıfla atıp tutuyorsunuz, pardon?
- 6 ay
Yahu yoruma sağlık sorunum mu var yazmışsın? Daha yazdığını bilmiyosun, detay belşrtirsin ben zaten o zaman böyle yorum yapmam, sen sanki her şeyim normal boğuluyorum ediyorum diye konuşuyosun
Cevap sahibi6 ay🙎♀️🤦♀️
- 6 ay
Emojili cevapları ciddiye almıyorum.
Cevap sahibi6 ayBende sizi. İyi günler.
- 6 ay
Güle güle
Hayatindaki olumlu şeyleri artır. Mesela seni mutlu eden en ufak şeyleri dahi not al. Onları daha sık yap.
Evde sıkılıp bunaldiginda 1 saat film izlemek veya yürüyüş yapmak bile seni rahatlatiyorsa onu yap.
04 Yorumla
Soran6 ayAylardır bunu yapıyorum ama şu an beni mutlu eden tek bir şey bile yok izlemedik bir şey bırakmadım hayattan soğudum aşırı neşeli yapım bir anda buz kitlesine döndü
- 6 ay
Anladım. Yani ben de oyleyim ben de yakın samimi ilişki kuracağım birilerini arıyorum.
Sende problem yok. Sosyal olup birileriyle bağ kurmamız lazim. Hassas bir yapın olabilir, senin gibi düşünen, senin gibi detaycı (karakterini tam bilmiyorum) o tarz insanlarla birlikte olman onlarla konusman gerekiyor bence.
Evden çıkıp belki bir kursa gidebilirsin veya insanlarla etkileşim içine girebilecegin alanlar seni rahatlatabilir - 6 ay
Ya nasıl sosyal olabilirim bende aynıyim hiç kimsem yok
Depresyondasın, bu arada hayatına giren herkes misafirdir insanlar gelir ve gider bu kadar takma .
10 YorumlaÇok takma kafana bazen dışarı çık biraz insan içine karış kafan belki dağılır. Pozitif düşünmeye bak.
10 Yorumla
6 aytelefonu ve bağımlilik yapan șeyleri birak ve para biriktir. kendine minik bir hedef koy ve onu bașar.
10 Yorumla
6 aySosyalleşmeden düzelmiyor. Dostlar edin kendine anca k o şekilde kurtulursun
23 Yorumla- 6 ay
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bazen bende öyle hissediyorum yılların birikmisligi bunlar😜🙃
20 Yorumla
6 aySeni anliyorum aha bu saatte
Buradayız goruyosn
Uyku duzeni hayat hersey birbirine girdi
Peki neden boyle depresifsn
Senxe sebebi ne olabilir02 Yorumla
Soran6 ayHiçbirşeyim yok kaç yaşına geldim elde tutulur tek birseyim bile yok bunca zaman ne için devam etmişim bilmiyorum mezun olucsm ne yapacağımı bilmiyorum eve girdiğimde öyle bir mutsuzluk çöküyor ki katlanamıyorum artık
- 6 ay
Bolumun ne
6 ayÖncelikle Rabbim yar ve yardımcın olsun gönlüne ferahlık versin.
10 Yorumla
6 ayBen mi? Yıllardır yalnızım. Ağlama krizi intihar düşünceleri. Bir kıza duyduğum hasret...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayYaşın eğitimin işin nedir. Konuşmak anlatmak ister misin
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 430 cevap paylaştı. Bunlar gelip geçici emin ol akışa bırak gayet normal
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayKaçıngan bağlanmaya sahipsin glb benim gibi. Ben de öyle hissediyorum genelde
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayyaşında genç görünüyor erken tükenmişsin canısı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayNazardır. Felak nas ek olarak bol bol fatiha suresinin ilk ayetini sürekli oku. Müslüman olduğunu var sayarak yazıyorum.
30 Yorumla
6 ayGeçmiş olsun güzelim geçecek çünkü hiçbir şey kalıcı değil. Bunun için çaba lazım onun için amaç motivasyon. Ben hep senin gibiydim ailem var şükür ama arkadaşım hic olmadı. Ne zamandır böylesin ve sence sorun ne kendine sordun mu?
11 Yorumla- 6 ay
Anlatirsan dinlerim seni ve bil ki yalnız degilsin
Gizli Üye(30-35)6 ayBende hamileyim kimseyi görmek konuşmak istemiyorum sadece ağlıyorum seni şu an en iyi ben anlarım hatta zor durum
10 YorumlaDuygusal olarak içe dönmüş olman sana zarar veriyor, her şey değerini kaybediyor gözünde biliyorum yaşadım bunları 😔 eleştiriler ve akıl verenler çok olur, uzman yardımı öneririm faydası oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBen boyleyim. Ama o kadar alistimki. Ama algilarim farkli benim. Bilmiyorum , burya yazsam asiri uzun olur.
10 YorumlaAşk lazım sana bide kan değerlerine baktır 😃
02 Yorumla
Soran6 ayBu güzel fikrini başka yere ver olur mu yoksa sana şu an benim yaptığım gibi içinden küfür ederler.
Gizli Üye(25-29)6 ayEvlen kendi düzenini kur. Diğer türlü o sistemin içinden çıkamazsın gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBende aynı şekilde babam öldü annem melek gibi onu çok üzüyorum keşke ölsem
10 YorumlaAllah'a Yönelin Okuyun kendinizi gelistirin temiz hava alın En çokta Allah ınsanlara iyi gelecek
20 Yorumla
6 ayVagus siniri uyarımı ve zihin detoksu araştır
00 YorumlaAlakasiz kisilerle arkadaslik yap fakir mahallelerde gez fakir insanlari ziyaret et belki anlarsin hayatin ne oldugunu ve ailenin kıymetini.
10 Yorumla
6 ayNormal sadece depresyondasın
Zihninin beni biraz sal deme şeklidir kendini bırak bir süre sonra sıkılacaksın zaten bu durumdan10 Yorumla
6 ayAllah'a yönel hayatınındaki her durum iyiye gidip huzuru bulacaksın inşallah
30 Yorumla
6 ayHangimiz tükenip bitmedi ki. Tonla borcum var 1-2 arkadaş dışında kimseyi bırakmadım çevremde ah ah
24 Yorumla- 6 ay
Allah yardumcin olsun dikat et hasta olursun iyi değil bu genç krfesim
- 6 ay
Kafayı üşüttük zaten bari gerisi sağlam kalsın
- 6 ay
İns her şey gönlünce olsun Allah korusun seni güzel ktdesim sende imtahandasin maalesef
- 6 ay
Öyle ablacım Saolasın
bikaç tane dizi var onları izle bir de canım saçma konuşacak birini bul ama anonim olarak bende böyle bir süreçten geçtim canım saçma birinle konuştum hatta buluştuk bile sonra konuşmadık herkes rahatladı
00 Yorumla
6 aySen bensin, cok uzun zamandır boyle hissediyorum sanırım bu hislerle ölüp gideçeğim
11 Yorumla- 6 ay
Ağır depresyondasınız.. 🥺
6 ayKelin ilaı olsa kendi kafasına sürer güzellik. Ne güzelsin.🫠🙂
11 Yorumla- 6 ay
Eyvallah.🥲 anlıyorum seni.
herkesin bir derdi var senin derdin sana benim ki bana
10 Yorumla
6 ayÖldürmeyen acı güçlendirir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 527 cevap paylaştı.
6 ayTükenmiş sendromuna girmişsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKonuşmak isterseniz yazabilirsiniz ama arkadaşça mümkünse belki iyi gelir.
13 Yorumla
Cevap sahibi6 ayBekliyorum yazmanızı dinleim derdinizi bir karşılık da beklemiyorum allah rıazsı için sadece
Cevap sahibi6 ayCevap verir misin?
Cevap sahibi6 ayBen allah rızası için dinleyim dedim siz önemsemediniz başkalarına cevap verdiniz Allah biliyor bir şey demiyorum naparsanız yapın.
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
6 ayKelin ilacı olsa başına sürermiş öyle söyleyeyim..
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 aySpor yap sağlıklı beslen meditasyon yap
10 Yorumla Inançla, azimle , sabırla
10 Yorumla
6 ayselfcare tatlımmm selfcareeee
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
6 ayKimsenin senden önemli olmadığını hatırla
10 Yorumla
6 ayhayata yeni başlamışsın ama başlanadan bıkmışsın
10 Yorumla
6 ayKendine yatırım yaparak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 499 cevap paylaştı.
6 ayOluyor arada normal
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBenimde oyle kac aydır evdeyim arkadasım yok ilgilenecegim seyler yok sadece sınav onada calısamıyorum zaten cok zor durum nasıl toparlanır bilmiyorum
13 Yorumla
Soran6 ayÇıkış yolu bulamıyorum ne yapacağız çok zoruma gidiyor içimde dayanılmaz bir acı var
Cevap sahibi6 ayYa çok zor evet dışarı çıkacak enerjim yok yataktan hiç kalkmak istemiyorum çok saçma böyle bir çıkmaz sokak yani iki ucu sıkıntı çıkıyor
Soran6 ayYoruldum böyle sonsuz bir uykuya dalmak istiyorum uyandığımda her şey çözülmüş olsun istiyorum unutmuş olmak istiyorum
Namaz kılıyor musun
Ve önceden kılıyor muydun13 Yorumla
Soran6 ayHiç kılmadım kılmaya çalıştım sadece sürekli çalışmaya çalışıyorum
- 6 ay
Ruhun aç doyurman gerekiyor
Oda
Kalpler yalnızca Allah'ı anmakla mutmain olur
Bende bir zamanlar senin yaşadığın problemi yaşadın yediğinden lezzet alamazsın hiçbir şey yapasın gelmez öyle yatakta bir zaman sonra insana tuvalete gitmek bile büyük bir işmiş gibi gelir o kadar zor gelir hareketsizlikten vücut paslanır
Hani bir ilaç kullanırsın da sana iyi gelir ve aynı rahatsızlığı bulunan insanlara yardımcı olmak istersin ya o misali Bu sebepten Ben de yardımcı olmak istiyorum
Her şeyin bir usulü ve adabı vardır
Ama deneme amacıyla değil de inanarak yapacaksın bu çok önemli
Gizli Üye(25-29)6 ayŞehir değişikliği
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım