Psikolojim bir türlü duzelmiyor ne yapicam?

Sürekli farklı olaylara kafa takip içime sıkıntı yapıyorum. En kötü ihtimalleri düşünüp beyninde felaket senaryolari yazıyorum ve sürekli gelecek kaygısı hissediyorum karnımın tam ortasında sanki öküz oturmuscasina hissettiğim ağrı var bir türlü gitmiyor. İştahım yok. Sürekli kötü şeyler başıma gelecek gibi hissediyorum. Hayatımı umutsuz bir şekilde yaşıyorum. Bir tane bile arkadaş edinemiyorum. İnsanlarla sosyallesemiyirum. İçimi kimseye dokemiyorum. Kimse de yanımda durmuyor. Herkes kendi işinde gücünde ben hep tek başıma kalıp sadece takıntılı düşüncelerime odaklanıp sürekli sürekli kısır döngüde düşünüp düşünüp duruyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Annem babam halimi hatrimi merak etmiyor bu çocuk neden böyle bir derdin var mı diye soruyorlar. Zaten ben de anlatamam utanıyorum. Kesek ailem beni merak etse ben de onlara derdimi anlatabilsem
Güncellemeler
+1 yıl
Rahatsızlık duyduğum takıntılı düşüncelerim sürekli tekrar ediyor. Elimde olsa geçmişimi unutmak isterdim. Hatta hiçbir şekilde düşünmemek isterdim. Beynimi kullanmamamk sadece akışına bırakarak takmadan tekdüze hayatı yaşamak isterdim en azından kafam rahat olurdu
Psikolojim bir türlü duzelmiyor ne yapicam?