Hey ✌️
Uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın, Yoksa tutmayacak bir ele uzattığın için, kendine mi kızgınsın?' -Mevlana.

Hey ✌️
Uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın, Yoksa tutmayacak bir ele uzattığın için, kendine mi kızgınsın?' -Mevlana.

Kendime de kızgın değilim, başkalarına da...
Ben o an bana doğru gelen şeyleri yaptım, bunlardan da pişmanlık duymuyorum. Çünkü eğer yanlış olduklarını o an görebiliyor olsaydım zaten yapmazdım.
Başkalarına da kızgın değilim çünkü uzattığım eli tutmayan, kendisi kaybeder. Ben bir şey kaybetmem. O yüzden kendi bilecekleri iş...
Kızgınlığım ve kırgınlığımda kendime. Tercihlerimizi kendimiz yapıyoruz ve kapılıyoruz. Dışarıdan bir göz olarak mantıklı baktığım olaylara kendi hayatımda bakamadım. İnsan öyle durumlarda mantığını kaybediyor. Güzel ve kusursuz olacak sandığım şeylerdeki kusuru fark edememekti belki de hatam. Sonuç olarak sağlık olsun diyoruz.
Kendime.
63 görüş. Benim niye olmi 😔
Ne neden olmii
@Ehlivukuf sıkı takipçin var ama bak @manquer dünyalara bedel 😃
Değer verilmeyecek bir insana el uzattığım için pişmanım. 😬
Kız ciddi görüş yapsana :D pişman mısın değil misin belli olmii
Rica ederim canım 🌺
Cevap
61Cevap
Başkalarına özellikle hayata
bazen "bu şehir bana dar" diye,
bazen "beni sevseydi böyle olmazdı" diye,
bazen "her şey üstüme geliyor" diye,
bazen "kimse de beni anlamıyor" diye,
bazen "sevmeyi bilmiyorum" diye,
bazen "lanet olsun çok yoğunum" diye,
bazen "çok seviyorum be abi" diye,
bazen "reglden nefret ediyorum" diye,
bazen "bu trafik insanı katil eder" diye,
bazen "ben o'na çok geç kaldım" diye,
bazen "yüreğim daralıyor" diye,
bazen "bu fb takım yüzümü güldürmedi" diye,
bazen "o beni hiç sevmedi" diye,
bazen "yüzü hep aklımda" diye,
bazen "yalnız kalmak istiyorum" diye,
bazen de "bi ben bana yeterim" diye arada bir esip gelen yoğun his işte.
ben hep kendime kızdım bana ne yapıldıysa iyi ya da kötü ben izin verdiğim için oldu en nihayetinde evet birilerine kızabilirim küfredebilirim kendimi kandırabilirim de ancak en sonunda yüzleştiğimde kendimle kendime kızıyorum kendime..
Birine kızgın ya da dargın olmak şart mı? :/ Uzattığın eli tutmak zorunda değil kimse, bunun bilincinde olarak uzatıyorsun zaten, şansını deniyorsun. Öte yandan elini tutmayan kişinin elini tutmayacak biri olduğunu elini uzattıktan sonra anlıyorsun. Başta nereden bilebilirsin ki? :/ Yaşıyoruz işte çözdüğümüz kadar...
Elimi tutmayacak el diye bir şey yok karşı tarafında eli var değil mi karşı tarafın ellerimi tutmamasından dolayı kırgınım herkese böyle altın tepside taç gibi uzatırmış gibi uzattığı şeyleri benden sakınmış olmasına kırgınım Ama kırgınım kendime değil daha çok başka şeylere
Kendime çok kızgınım… 🙄 Son zamanlarda birine karşı olmaz şeyler yaptığımı fark ettim, ne kadar malca şeyler yaptığımı şimdi görüyorum 😏
Sana desem başım birileri ile belaya girer mi? 🙂
Bana niye kızgınsın be
Kizgin degilim. Soruya uygun bir espri yazmak istemistim.
Sen simdi ciddiye alinca bütün büyü bozuldu 🙂
Ha bu espiri miydi 🙄
Hatirliyormusun uzun bir sure once sana özel bir yorum yazmistim da tepki almistim. Bilmiyordum senin durumunu o zamanlar.
O gun aklima geldi simdi. Bende o zamana istinadan basim birileri ile belaya girermi seklinde espri yapmak istemistim. Ama anlasilmadi. d
Evet, aman yorum yaparken dikkat :D kkahsjaah
Ederim ederim 🙂 Mesaj atarmisin mumkunse. Dunya barisi hakkinda birsey danismak istiyorum sana.
Ne kendime ne de başkalarına kızgınım. Benim tek kızgınlığım bu konuda hayat düzenine. Dünyada büyük bir eşitsizlik var. Bu düzen nasıl kurulduysa ve degiştirilmiyorsa, göz yumuluyorsa hayat denen bu düzene kızmak gerek.
Kimseye kizmiyorum. Sadece ekonomik durumlardan dolayi adaletsiz bir dunyada olmamizi hazmedemiyorup bazen. Benim durumum cok cok iyi ama disarda yatan insanlara kiyamiyorum. Neden diyorum neden boyle dunya…
Benim kızgınlığım her zaman kendimedir. Kişi ne yaparsa kendine yapar diye bir söz vardır ya hani. O söze aynen katılıyorum. Hatta arttırıyorum. Yapmadığım da kendimedir. Bir şey olduğu veya olmadığı vakit en çok kendime kızarım, bir başkasına değil.
Biraz kendime; ama en çok başkalarına kızgınım. Hayatımı türlü bahanelerle oyalayıp aşkı bulmama fırsat vermeyen ve sık sık mazot parası harcatan arkadaşa aşırı kızgınım. İçimde ona karşı aşırı derecede kin var. Aşktan ve hayatımdan soğutuyor.
Kimseye kızgın değilim 😊 Dönem dönem hayata kırgın olduğum doğrudur. 😊 Hanımefendiler beni sevmemekte ne kadar haklılarsa ben de kendi halimde yaşamayı sevmekte o kadar haklıyım. 😊 Bundan sonra kızarsam da kendime kızarım. 😊
Tabiki baskalarına
işin peşinde kos ithalat yap ürün getir dolar olmus anasının yumicini reel piyasa stabil hala bexeriksi hukumet yuzunden kos terle risk aş geldıgımız noktaya bak
Değersiz, değer verilmeyi haketmeyen insanlara değer verdiğimde, güvenilmeyecek insanlara güvendiğimde kendime kızıyorum. Her durumda kendimize kızarız çünkü biz izin veriyoruz
Önceden başkalarına kızardım, neden diyerek. Ama sonra asıl hatanın bana ait olduğunu, onları bu yanlışa sürükleyenin ben olduğumu fark ettim. O zamandan beri kendime kızgın ve kırgınım ☯
Çoğu zaman kendime,5 para etmez insanlara verdiğim kıymet ve incelik içinn.. bazen de insanlara bu hakkı onlara verdiğim için
konularına göre bazı konularda kendime bazı konularda başkalarına
Kizgin oldugum herkesi çıkarttım gittiler. Kendimi daha cok seviyorum
Başkalarına. Ne kadar pis karakterli insan var beni buluyor
Ara ara birilerine kızıyorum sonra geçiyor, kalıcı bir kızgınlığım yok.
Kendime çünkü insan güçsüzlüğünden dolayı kimseye kızamaz kırılamaz bence :)
Çoğunlukla başkalarına , birazda kendime.. Izin verdiğim için 😌
Ben kızgın değilim yorgun ve kırgınım genel olarak herkese hayata karşı
Bazen her şeye, bazen herkese ve bazen de kendime.
Kızgın değilim niye durduk yere kızayım haha
Kendime hersey kendi tercih ve secimlerimiz maalesef
Benim kızgınlığım kendine, herkesi kendim gibi gördüğüm için
İkisine de kızgın değilim, her şey olması gerektiği gibi oluyor
Çoğunlukla kendime olur çünkü değmeyecek kişilere gereksiz anlam yükleyip değer verdiğim için
Aynı havayı soluduğuma mevzu derin kisa olsun yorum
Genelde sinirim kendime neden bu kadar iyi davrandın bak başına cktlar diyorum
Uzattığım eli tutmamasına kızgındım bir zamanlar insan sevilmekten kaçarmı ya
Tutmayacak ele uzattığım için dargınım kırgınım yorgunum argınım.
Başkalarına kendıne kızmıyorum peygamber gıbı adamım ben 😂😂
Arada başkalarına olsa da en büyük kızgınlığım kendime
Valla hiçbir şey umurumda değil kendimle aram iyi :D
Başkalarına tabi yaa kendime ne diye kızayım..
Başkalarını bu kadar merkeze koyduğum için kendime
Uzattığım eli tutmayana da kendimede yapacak birsey yok olur öyle şeyler hepimiz bir sınamadayiz sonucta dünya malı dünyada kalıyor
Artık çok uzaklaştım
En çok da kendimden
Evden, senden
Göçmen kuşlar gibi
Hem uzattığım eli tutmayana hem de o eli tuttmayacak birine uzattığım için kendime kızgınım.
Kimseye bir şey uzattığım yok kendi halinde biriyim
kimseye kızgın değilim olmadı ama en azından denedik diyebilmek için sonradan keşke dememek için denerim olmazsa olmasın.
ben insanları zerre umursamam
ama başarısız olduğumda en çok kendime kızarım
Ona kırılsam ne fayda kendime kızsam ne değişecek.
Tabiki kendime, dag gibi adamdim vicdanım beni banu alkan yapti :)
Ne kendime ne de başkasına kızmıyorum..!
Kendime kızgınım
Kendime daha kötü olmalıyım
Hem kendime hem baskalarina
Ebeveyn deden şahıslar
Hep benim aptallığımdandı
Evet kendime kızdığım bazı noktalar var.
Başkalarına da kendime de..
Ben hep kendime kızdım
Ben genelde hep kendime kızgınımdir
Hiç kimseye kızgın değilim
Henüz karar vermedim
Hayata kızgınım
ben kimseye kızmam yol veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?