neden kendime kızayim ki onlara iyilik yapmışım kötülük değil benim değerimi bilmeyen kaybeder çünkü hayatlarından bir iyi insan gider kötüler gelir. sonra ne olur o birine değer verir karşısındaki insan bu sefer değer vermez. hiç bir zaman kendinize kızmayın kaybeden sen değil o olur. etme bulma dünyasında yaşıyoruz
tutuğum hiç bir dalı çekerek canını yakmadım ben.. düşündüklerim hakikatti.. acılara aldanmp kendine küsme, bazen kaybettiklerinde kazandığın pek çok şey vardır bu hayatta... başkaları başka bir insan olduklarında kendine kızacak fırsatı olsun ben hep doğru kalmaya gayet edeceğim.. ben kendime kızamam...
Varoluşcu felsefe okuduğumdan beri öyle değil gibi görünse de kendimden başkasına kızmıyorum sonuçta istemesem yapmayacağım şeylerdi ve sorumluluğu üstlenmek çoğu zaman mutluluğa giden yol oluyor.
Keşke kuzenim yazsaydı:((( Yaşadıkların için başkalarını suçlamak yerine sorumluluğu üstlenmek her zaman ruhsal olarak rahatlatır insanı, daha realist daha kolay çözüm sunar. Her zaman yap.
Gelmeye çalışırım elbet çok romantik duygusal şeyler sorma anlayamıyorum bazen. Şöyle odunca hayvansı sorular sor ilkel benliğimi içimde tutamıyorum az çok biliyorsun sen de.
Ben bazen kendimi elimi uzatipta tutmayanlar yuzunden olu gibi dolasiyodum ama unutunca karsidaki kisiyi insan dariliyo haa sunuda soyleyim kendinizden baska kimseyi kafaya takmayin degmez 3kurusluk insanlara deger vermeyin hele imamin kizi rolu yapanlara hic yaklasmayin bir bit kemigi vardir o iste
Valla benim basima geldi namusluyum erkeklerle konusmuyorum konusmak haram diyen bir kiz geldi onu demesinin amaci 6 erkekle konusuyom sana zaman ayiramiyorum anlamina geliyomus sonradan caktim erkeklerdede olabilir bilemem.
Soru tamda şu an ki ruh halime göre hazırlanmış yazı da çok güzel Sen elini masumca uzatırsın tutsun diye o tutmamak için elinden geleni yapar seviyorum deyip te 2 aydır numara vermemek nedir bilen biri bana açıklama yapabilir mi annemle konuşup onu seviyorum deyip te numara vermemek görüşmek istememek nedir 4 ay sonrasına randevu vermek nedir kızınca anlayışsız olmak nedir...
ben uzattığım eli tuttu tutmadı dersem yalan olur.. benimle bir güzel sevisti geceli gündüzlü ileri gitmeden.. bna defalarca beni sevdiğini söyledi.. bende onu sevmeye baslamıs kendime es olarak kabullenmeye baslamıstım.. ama -sonra bir gün olmayacak gibi yazdı.. aramızdaki uzak mesafe yüzünden.. ben bu mağduriyeti yasadığım için çok pismanım artık eskisi gibi kimseyi sevemeyeceğim galiba..:((((
Geçmişte, yasadığım pek çok hadiseye, tecrübe nazarıyla bakmaya çalışıyorum. Sonra, yaşanmış ve bitmiş olaylarla ilgili, geçmişe takılı kalmak pek bana göre değil. Ya etrafımdaki insanları tanırım ya da tecrübe kazanırım. Bana göre ikisi de kişilik olarak değerli kazanımlardandır.
En İyi Cevaplar