nasil kurtulacagim bu durumdan ben kafayi yemek uzereyim , hos zaten pek de akilli degildim ki deli oldum diyeyim.
Bunalimdayim nasil kurtulurum bu durumdan ?
Bunalimdayim nasil kurtulurum bu durumdan ?
Bir tatile ihtiyacın var.Hoş benimde var aslında.Bu yaz işe gömülmüş vaziyetteyim.en iyisi günümüzün boş saatlerini kendimize göre değerlendirmek.Seni ne mutlu eder onları düşün olabilirse yapmaya çalış.
Evet fazla düşünce çok zarar bedene ve ruha.İşden sonra kafana birşet takmamaya çalış.Ben işde iş evde ev düşüncesini severim.Sınav zamanları sadece sınavı düşünürüm.elinden geleni yapıyorsan gerisi boşdur.Herşey olacağına varır.Bu dünyada senden bir tane daha var mı.Sadece bunu düşün.
Kendine deli deme ilerde sorun olur. Sıcaktandır bir kadınsal dönemlerden de olabilir. Önüne geçemiyorsan bir psikiyatriye git. Bir kaç ilaç seni sakin biri haline getirir.
Bir kaç ilaç seni rahatlatır. Gözlemlediğim kadarıyla en ufak bir olayda bile sinirden çıldıran katil olan insanlar bile bir kaç ilaçla düzeliyor, gayet sakin oluyor.
Doktor kontrolünde al intihara kadar gidersin yoksa. Tehlikelidir o ilaçlar.
Bunalım seni artık istemeyene kadar kurtulamazsın ondan -_-
bende son iki senedir falan normal değilim.
çok sorunlu bir insanım ben alışmaya çalışıyorum kendime.
Gülmeye çalış . Bir yazı oku..Yazmak da sakinleştirir.
Cevap
16Cevap
Bu aylarda çoğu insanda olur bunlar.Sosyal aktivitelerini çoğalt.
Kafein içeren şeylerdn uzk dur sona kuvvetli bi çığlık at yorulana kadar sonada bi güzl uyu uyandığında kendini herşeyi halletmiş + mutlu hissedicn .s
igün karşında sinirli bi erkeğe gelirsin tafranı yaparsın eli kaşınır iki tane çakar ağzına.o saatten sonra pamuk gibi olursun merak etme :D
niye bütün dövüş sanatlarını biliyor musun ? :D
Fazla kafaya takmayacan herşeyi. Beni örnek al kendine biraz.
Evim yansa önce itfaiyeyi sonra emlakçıyı ararım.
manita yap
melisa çayı iç
ayaklar kanepede yere otur.
bol oksijen al
Alkolden nefret derim dedi hacı daha bunla konusmam:)
seninde tatile ihtyacın var dostum sende bizdensin :)
Ege kıyılarında 1 hafta boyunca güzel bir tatil sinirlerine çok iyi gelir...
Zor durum... Yaşadığın şehirde umarım deniz vardır, en azından hafta sonu 1 günle kurtarabilrsin :)
O kadarda kötü değil :))))))
:)) eldeki seçenekler kısıtlı olunca, mecburen poliyanacılık oynuyoruz işte :)
:))
sana erkek lazım başına vurmuş erkeksizlik hehehe :)
Seviye diyo dikken. hadi sen çık dışarı :)
Bu kadar alıngan olmayın ya :)
hiiic bilmem ben bu seyleri hiiic alakam yok, aksine cok sakinim keske biraz senin gibi olabilseymisim :)))
ülkedeki cogu kısı bu haberlerden dolayı aynı sekılde
bol bol bitki çayı iç
karşındaki sinir bozucu bi şey söylediğinde "bu bi mal mal mal mal" diye tekrarla
sakinleştirici kullan istersen
ok :)
Odaklanabileceğin bişeyler bul kendine. Soyutlan.
su sonuncu kelimeyi nekadanda yanlis okudum
öyle okudum icim fesat galiba ):
<3
gecen günki menemen sorusunu da yanlis okumustum ahahah. menemeni ellemi yoksa catallami yersiniz yazmis ya o.
ühü icim pislik yuvasimidir nedir ):
dimekki senin de icin fesat ):
ergenlil dicem ama oda değil... pskolojin bozulmuştur
zmanla geçer merak etme.. hormansal dır, mutlaka doktara git sakibleştirici ilaç al.. ben aselamıştım bi ara.. cidden iyi geliyor.. boş yere bile gülersin..
dediğim gibi mutlaka bi doktora görün.. ilaç takviyesi ile düzelirsin meraklanma ...
Kendine. Vakit ayıramaya çalış. Dışarı çık gez toz , resim yap müzik dinle ne bileyim boş boş oturma
bi bülent ersoy yelpazesi edin. sıkıldıkça yellenirsin.
intihar et
sen istifa et bence : )
sakin ol kimseyle iletişim kurma bi süre.geçer
kurtulamazsın
yarın yine aynı olacaksın.
burnunu kaşını gözünü nasıl genetik miras aldıysan bu durumda genetiktir. sadece bununla yaşamayı ve kısmen kontrol etmeyi öğrenebilirsin
3 bira ile
işe git
sen ölme emi.
ölme lan
ergenlikten çıkınca kurtulursun tatlim :)
pms?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar