Ciaoo🦇🍀 Buna gerçekten anlam veremiyorum 2021deyiz ve hala "kadınlar şöyle / erkekler böyle " tarzı eleştiriler yer alıyor.Kadın ve erkek toplumun parçası. Tüm sorunları tek bir cinsiyete yığamazsınız. Ve karakter/ kişilik özelliklerini , hataları cinsiyete maal edemezsiniz. İnsanlar cinsiyet fark etmeksizin sizin istediğiniz gibi olmak zorunda değiller!
Şöyle bir şey var bunu kadınlarda yapıyor erkeklerde açıkçası sadece kadınlara yapılan bir şey değil bazi kadınlar hemen karşısındaki bir erkeğin yanlışını görünce erkek değil misiniz hepiniz aynısınız diyor bazi erkeklerde karı gibi korkma karı gibi dalasma diye pis kelimeler kullanıyor anlamadıkları şey mesele cinsiyette değil karakter ve ahlakta
Şiddete karşı olmasaydım keşke o derece sinirlendiriyorlar. Çocukluktan süre gelen cinsiyet temelli dayatmalar, öğretiler çoğu insanın elini kolunu bağlar ve bilinçaltına kazındığı için kurtulmak hiç de kolay olmaz. Fakat beni ürküten bu tarz insanların düşüncelerini uygulamaya dökmeleri. Ana haberlerde manşet olmaları. Fikrini değiştirmesin, dünyanın en ücra köşesinde bir başına yaşayabilir. Ama zararı dokunmadan olsun hiç değilse, kalan insanlara yaklaşmasın böyleleri.
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Bu tarz insanlardan hep irite olmuşumdur kendi hayatındaki yaşadığı kötü olayları veya kötü kişileri sanki herkes aynıymış gibi genellemeleri ve çevresindekilere öyle lanse etmesi beni gıcık ediyor mantıksız buluyorum mantık çerçevesinde düşünemeyen kendini geliştirememiş cahil bir kesim var ne yazık ki