Karşı cinse bakan sevgilinize ne yapardınız? yok ne tartışması ayrılmışız.. ssjsj

Karşı cinse bakan sevgilinize ne yapardınız? yok ne tartışması ayrılmışız.. ssjsj

Sadakatinden şüphe duyarım, soğurum, iğreti duyarım kendisine, bu kadar mı hakim olamıyor kendine, bana göre gerçek sadakat gözleriyle dahi ihanet etmemesidir. Baktığın vakit başını öne eğebilmek zor olmasa gerek. Belki inadına ben de bakarım, misilleme yaparım, ah derim şu adam ne hoş, bir de üstüne gülerim, yorumlarım öldürücü olur, anlasın beni, şüphe duymak ve soğumak neymiş anlasın diye misilleme yaparım, bazen anlaşılmak için tıpkısının aynısını yapmak lazım gelir, sahiden sadakatli olan insan, sadakat timsali olan insan yanlış anlaşılmalara mahal vermez, düzgün davranır, eline, diline, beline ve gözüne hakim olur. Bana göre saygısızlıktır da bu, bana saygısı yoktur, yanında olmama rağmen benim varlığımı hiçe sayıp karşı cinse bakıyorsa, bakışlarıyla yiyorsa ben bu adamdan her şeyi beklerim.
Karşı cinse bakmak mı.. Ölmekle bayılmayı karıştırıyor olmalı.. 😅 Yok yok böyle bir şey yapmaz bence yoksa gözlerini oyacağımı çok iyi bilir.. 😂
Tartışma nedeni mi? Ben direkt ayrılırım valla
Teşekkür ederiiim
Rica ederiimm
Tartışmam ki.. Baktığı yönde kalabilir 😂
😂🤘
Teşekkürler Barış 😄✨️
@heartoffire Çok hızlı oldu bu Rica ederim :D ✨🤘
Hız benim 🤣✨️
Tabi ki de 🤣✨☺️
Cevap
12Cevap
Süreklilik arz ediyor mu ve bakma süresi ne kadar? 😅 Bunlar önemli tartışma da çıkabilir karşılığında missileme de alabilir tepkilerimi ben belirlemiyorum o andaki sinir katsayımla ilgili
Başkasına baka dursun, bakabileceği bir ben olmaz..
Tabi ki de, ayrılık olmaz elbette ama ben ayrılıyorum derim yemin ederse birdaha yapmam diye şans veririm, ama ben biliyorum ki çok kıskanırım ve ciddi olmayacağım bir ilişki de kurmam o, yüzden en baştan bunu ona söylerim o, da harekütlerine dikkat etmeli tabii
Adamın ağzını yırtarım
:D
Ayrılama nedeni ne tartışma sı ne o öküz tirene bakargibi bakiyor vallah gözünün ortasına bi yumruk çakıver mos mor görsün heryeri.
Şimdi gülüyon ama doğru değilmi
Olsun ama sevgilim yok olunca önceden vururum korkudan bakamaz hahaha
Burçla insanmı beli olur haha kova burcuyum
Tabii ki tartışma sebebidir. Bakmadan bakmaya da fark var. Eğer dik dik sürekli her kıza bakıyorsa sorun çıkar.
Bakmak derken diye sormak istedim. Şimdi sokaktasındır ama bakımlı birisi geçiyordur yanından , göze kilit vurulmaz ki
Bakma süresi uzuyorsa konu tartışmaya ekmek çıkarır. Yoksa ani göz kayması falan varsa bence bie şey olmaz çünkü herkesin başına gelebilir
Bakmak var bakmak var.
Gözü kaşı oynamasın.
Karizmatik olan her canlıya bakmak serbesttir..😜😅
Eski sevgiliniz diyecektin dilin sürçtü herhalde sjahsjsb
Benim için değil gündeme bu tarz konuları getirmem..🍀🗝️
Şehvetle bakmışsa bir daha yüzümü göremez çok ciddiyim
Evet tartışma nedeni.. belki de tartışmadan arkama bakmadan devam ederdim..
Eğer sürekli bir şekilde bakıyorsa ve uzun uzun bakıyorsa zaten olmaz 😀
Evet gözlerini oyarım
😳
Allah sevgiline sabır versin ins emre beyefendii :D
Ayrılık sebebi
Nasıl baktığına bağlı öküz gibi bakıyorsa güle güle 🙄
Bakma şekli önemli ben kaldıramam
Öyle bir kişiyi ztn hayatıma dahil etmem.
Sürekli bakıyorsa evet tartışma nedenidir.
Yaşamadım öyle durum bilmem
Baktırana sormak lazım
Ayrılma nedenidir. Başka açıklaması yok.
Tartışma değil ayrılma nedenidir
tartışma değil ayrılma sebebi
Ayrılma sebebi öyle bir kızla işim olmaz.
Valla bakamaz bakarsa orada biter
evet tartışma sebebidir
Direk ayrılma sebebidir hocam
Ayrılma nedenidir
Valla tartışsam iyi, olay çıkarırım bakamaz.
Cinnet nedeni 😂
Evet
O an biter
Tabiki
Yaşamandim
Ben ayrılırım ya
hayır
yani abaza ve dikdik bakmıyosa
Öyletabiiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?