Ayak fetisi olması Arabaya olan (aşırı abartılı) ilgili olması Motora olan (aşırı abartılı) ilgili olması Cinselliğe olan abartılı ilgi (aklının fikrinin onda olması hayatının merkezine koyması ve başka bir şey bilmemesi) Bar klüp disko gibi yerlere ilgili olması ( sık sık gidip gelerek neyin fesi neyin nesi olduğunu bilmediği insanlarla çok sıkı fiki olması) Arabaya aşırı derecede ilgili olan arabanın üstüne oturup profil fotoğrafı koyuyor arabanın önünde poz verip gönderi paylaşıyor. Motora ilgisi çok olan genel anlamda saygısız ve hakaret ediyor oluyor bide profil fotoğrafında yüzü ve kendi değil motorun resmi oluyor gönderi olarak motorun resmini paylaşıyor. Ayak fetisi olan ikide bir ayağını atsana diye fotoğraf istiyor görünce saçma sapan şeyler yazıyor Bara diskoya kulübe ilgili olanlar takılıp geçiyor ciddi duygular beslemiyor flortoz oluyor. O yüzden onları itici buluyorum
Kadın düşkünlüğü çok itici ya tam karakterli biri diyorsun karı kıza doyamayan bir tip olduğunu görmek çok hayal kırıklığı ve gözden düşmeye sebep oluyor
Sorunun enerjisi 10/10 😂 bayıldım! Bence karşı cinsin aşırı “ben bilirim” kafasında olup her konuda ukalalık yapması aşırı itici. Bir de kadınları küçümseyen şaka yapıp komik olduğunu sanan tipler… direkt soğuma geliyor 🥶 Özgüven tamam da kibir başka bir seviye bebeğim. Bir de hijyenine dikkat etmeyenler… romantizm çöpe 🫠 Sen en çok neye tilt oluyorsun, dök bakalım? 💅✨
Mesela neden burnuma parmağını sokmayı bu kadar seviyor anlamıyorum Bende en çok burnuma dokunulmasından gıcık olurum ha bide ayağın öpülmesi yalanması vs ayak hani o yani AYAK