AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Bunun ikilemini bende yaşıyorum. Bunun cevabı sanırım dengeli olmak
Aynen yazdığın şekilde olmalısın pozitif olmak inan karamsar olmaktan daha kolay
demek hala acılıs olmamıs bence bu yolda ılerle orjınal olarak gerı donceksın
21 yaşındayım seninle aynı kaderi paylaşıyorum. Belki istersen biraz konuşabiliriz.
Mutlu ya da mutsuz olmak sana kalmış bende 33 yaşında bekrım
İnançlı, ahlaklı, düzgün birisi olarak seni tanımak isterdim
bence yapniz oomak yaradılısa ihanet bu hayatta olma sebebimiz aşk sevgi seks diye düşünüyorum tek kalmak iyi değil eğer güzel veya yakışıklı değilse bi insan hayata 5 0 geride başlıyor
Mutlu olmalısın kendi ayakların üzerinde durabilşyorsan güçlüsün demektir
Ne mutsuzluğu bee en guzel yaşa gelmişsin çoşmalısin bence özgürlüğün tadini çikar...
Herşey ihtiyaç meselesidir. Ve her insan farklıdır.
Bu senin bakış açına bağlı. Fakat mutsuz olmak sana bir şey kazandırmaz.
Hayatın tadını çıkar. Her harükarda hayat kadınlara güzel.
Hayatında birinin olması mı bu kadar önemli mi ya? 🤔 🤦
Mutlu ol tabi. Bende 30 yaşındayım. 38 yaşında olsaydın emin ol senin yaşında birini isterdim
Neden mutsuz olacaksın senin yaşında nice bekâr erkek kadın var
Nasipten öte yol yok. Ne olursa olsun anda kalmalıyız. Yaşadığımız an en değerli an
En azından bakire kadınlara "açılmamış paket, acemi şöför, varlığı zarar" diyen erkek yok. Sizle aynı durumda olan erkekleri hemcinsleriniz ellerinden gelse boğacaklar. Bence halinize şükredin.
2. seçenel aksi takdirde etrafındaki herkes gider en başta umudun
hayatında birisinin olmasının zorunluluk olduğunu düşünmeyi bırakarak başla
Hayatına bırını almak zorunda degılsin tek başınada mutlu huzurlu olabilirsin
28 yaşımdayım sizin gibiyim ama ben zerre umursamıyorum. Yalnızken daha mutlu hissediyorum.
Yok niye mutsuz olasın ki sen istediğin zaman hayatına birini alırsın yani
Hayır aşkım benim erkekler pislik boşver tek yaşa hiçbiri sevgiyi hak etmiyor gözleri dışarı kayıyor zaten
Abim de öyle. 30 yaşında veyakışıklı, iş güç sahibi biri olmasına rağmen evlenip yuva kuracağı kültürlü naif kadini bulamadi. Kismet sanirim.
mutsuz olma neden mutsuz olasın ki önceliklerin farklı demekki bu nedenle hayatına hiç kimseyi almıyorsun
Açıkçası ben mutsuzum. 28 yasimdayim. Belli bir saatten sonra biriyle hayatini, derdini, sevincini, sevgini paylasmak istiyosun. Kendi duzenin ve hayatin olsun istiyosun. Yalnizlik Allah a mahsus.
Kesinlikle katılıyorum. Ama çağ öyle bi çağ olmuski artık kimsede umut yok. Birsekilde yolunu bulan hayat kuran insanlar ülkenin en şanslı insanları bence.
@Mısırcipsi kesinlikle oyle. Ya hemen olsun istiyolar ya da zaman istiyolar. Kime nasil yakasacagimi da sasirdim. Dogru birini bulmak cok zorlasti. Butun enerjimi umudumu kaybediyorum. Bulanlar nasil buluyor sasiriyorum. Sanirim burda nasip devreye giriyor 🤷🏻♀️
Nasip biraz da aramayla alakalı bence. Ama bu bildiğin etrafına bakına bakına arama değil de daha çok kendini hazırlama gibi bi aramadan bahsediyorum. Nasip çabaya aşıktır diye çok güzel bi atasözü var örneğin. Biz biraz da aramayı bilmiyoruz bence :) azcik kendimizi hazırlasak veya evde degilde doğru yerde dursak nasibimiz o zaman bize gelecek gibi. Bu arada bunu bende yapamıyorum kendimi de eleştirdim şu an 😅
@Mısırcipsi ben ariyorum da bilmiyorum nasil arayayim 😂 pek beceremem boyle seyleri. Onerilenleri degerlendiriyorum firsat verdiklerim bir degisiyor ben anlamadim bu isi. Erkekleri anlayamadim 😅 ya sorun bende biraz mesafeli biriyim ilk etapta ya da karsi tarafta. Nasibin degilse olmayinca olmuyor 🤷🏻♀️
Beni isteyeni ben istemiyorum benim istedigim beni ya da turlu turlu bahaneler oluyor 😪
Valla bende arıyorum ama dediğin gibi türlü bahanelerle bi şekilde olmuyor. Bence bide aşırı flörtözlük moda oldu ülkede çok seçenek olunca kanaatkar davranmiyoruz 😂 ben öyle biri değilim nokta atışı yapmak istiyorum hayatıma kimseyi de almıyorum o yüzden ama doğru noktayı bi türlü tutturamiyorum 😂 kör nişancımıyım neyim anlamadım
Aşırı seciciyiz galiba kusursuzu arıyoruz kendimizce bence. Tam uyum sağlayabileceğimiz kişiyi beklemektense biraz emek harcayıp zamanla uyumlu hale gelmek daha akıllıca olur diye düşünüyorum. Emek olmadan yemek olmaz derler sonuçta. Ahlaklı kültürlü anlayışlı saygılı birini bulunca bence ona biraz zaman tanımakta fayda var. Bak sayende epey biseyin farkına vardım ben şu an 😀
@Mısırcipsi 😂😂😂 al benden de o kadar bende oyleyim. Kendimi gordum sende. Bende olacaksa olsun sevgili , flort beni yorar bu saatten sonra , uğraşamam. Direkt tanisma , nikah masasi hahahaha
Aşırı seçici değilim ben ufak bir etkilesim yakaladiğim biriyle dedigin gibi zamanla taniyarak yol almak tercihim ama insanlar armut piş ağzima düş istiyor. Bazi şeyler zaman ve emek ister. Ne mutlu bana 😂
Ahahahah resmen biyolojik saatimiz alarm veriyor zilin sesi taa burdan duyuluyor 😂😂 yani o da bi düşünce ama azcik sevgili olarak kalmakta fayda var diye düşünüyorum biraz tanışmak amaçlı yoksa tanımadığım duygu hissetmedigim biriyle aynı evin içine girsem garip hissedebilirdim kendimi :d
Bende çok seçici sayılmam aslında aradığım tek şey ilgi saygı sevgi birazda eğlenceli vakit geçirmek yani o uyum olsun istiyorum cokmu şey istiyorum sence 🙄
@Mısırcipsi 😂😂😂 orada biraz mubalaga yaptim. Tabiki tanisip dostane zaman gecirmekte fayda var birbirimizi tanima acisindan. Ciddi bir iliski düşünüyorsak ve sonu da evlilikse kolay birsey degil sonucta omurluk bisey ariyoruz cokta aceleye gelecek bisey degil ama olsa iyi olur 😂😂
Yoo cok sey istemiyoruz ama neden bulamiyoruz ki 😂 bir yerde bir sorun var ama nerde 😅
Olsa iyi olur tabiki olmaz mı yarama tuz bastın şu an hayallerim depreşti yine 😀 umudumuzu kaybetmeyelim bence yine de ama gün doğmadan neler doğar demişler bazen küçük bi hareket bile yetiyor biseylerin oluşması için
@Mısırcipsi hadi bakalim senin kadar enerjik degilim bu konuda. Enerjim sömürüldü 😄 hayirlisi hersey zamanina esirdir. Bekleyelim bakalim
Hayır tabii ki hayallerin doğrultusunda hayatını yaşamaya devam etmelisin.
Neden soruyorsun ki insanların görüşü ne kadar önemli olabilir senin hislerin sonuçta. Kendi ayaklarının üzerinde durabilecek bir işin varsa hiç düşünmene gerek yok. Hayatında biri olması daima mutluluk getirmez
İnsanın güvendiği, sevdiği bir hayat dostu olmaması çok kötü 😢 ama umutsuzluğa kapılcak kendini üzmeni gerektircek bir şey değil.
Karamsar, mutsuz, sorgulayan biri olmanın hiçbir faydası olmadığına göre akışa bırakmak en mantıklısı. Hayat ihtimallerle, belirsizliklerle, iletişimsizliklerle dolu. Her şey elimizde değil.
Doğru kişiyi bulamamamızın birçok nedeni olabilir.
Bende 32 yaşındayım bekarım hayatımda hiç sevgilim de olmadı yalnız mutsuz yaşlanıyorum
Hayır
Hayatını istediğin gibi yaşıyorsan kime ne? Bazıları evliliği mecburiyet gibi görüyor. İnsanın içinden gelmiyorsa zaten napsın?
İstediğin halde olmuyorsa mutsuz, senin tercihinse mutlu
en kolay çözülebilecek dertlerden benle tanış kurtul mesela xd
Umut dolu olman gerekiyor illa hayatında birisi olacak diye bir kural yok. Hazır hissettiğinde sorgula kendini
Aksine mutlu olmalısın. Bir başkasına muhtaç olmadan hayatı yaşayabilmek çok kıymetli.
Sonuçta mutsuz olmak için daha başka ne olmasını bekliyorsun?
Yaşın halâ genç bunları düşünerek moralini bozma. Mutlaka doğru kişi çıkacaktır karşına
Hayır daha mutlu olman gerek en azından başında dırdır eden yok kafan rahat
Bende oyleyim. Ne yapalım kader kısmet seçicilik
Ben de sevdiğim biri yok diye öyleyim. Belki de yaşadığım yerden dolayıdır ilgimi çeken erkek yoktur burada.
Evlenip boşanmaktansa biraz daha bekele ömür boyu mutlu olursun hiç üzülme
Umudunu benimle yeşerten biri olmalısın. Çünkü biz bunu hakediyoruz 😉😊
Bence 30 yaşında neden yalnız olduğunu sor kendine :)
Sendeki birikmiş libidoyla tanışmak isterdim yalan yok... 🔥🔥🔥
Hayır neden mutsuz olasınki sen kendinle mutluysan kim karışırki buna herkes özgür dür herkesin bir yaşam tercihi vardır kimse kimseye bundan dolayı karışamaz
hayır canım insanın mutlu olması için illede hayatında biri olmak zorunda deiğil
Benimde yok mecbur tekte olsak umut ediyoruz seninde yaşında olupta adam bulmaz zor bu zamanda
Hayır bence mutlu olmalısın çünkü bekarlık sultanlıktır
30 yas erkendir ne umutsuzlugu
Sugurt tesellisi dhzjanaj
Bende 30 yaşında bekarım. Bence sende de 30 haş sendromu başlamış. Fazla sorguladıpımız bir zaman bu.
Hayır mutluluk birileri vasıtası ile olmaz
evlen kurtul bu durumdan
Mutluluk bunlardan ibaret değil
boş insanlarla olmakdansa boş olmayı yeğlerim
bence artık olmalı tanışalımmı 😂😂
olmalısın ama ümitvar da olmalısın
Karşına biri çıkar illa.Çok takma.
Bekarlık güzel salla milleti
Geç kalıyorsun... çok hemde