Karamsar, mutsuz, niçin hayatımda kimse yok diye sorgulayan biri mi olmam gerekir yoksa her şeyi akışına bırakıp daima umut dolu mu olmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Bunun kararını verecek sizsiniz. Eğer bu haliniz tercih meselesi ise mutsuz olacak bir durum yok bana kalırsa. Bazı konularda ne kadar karamsar düşünürse bir insan o kadar hayatına çeker. O yüzden pozitif olmayı denemelisin.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Umut dolu ol her daim. Hayallerin ve umutlarınla ayakta durabilirsin. Kimseye muhtaç değilsen, güçlü bir kadınsan, ayakların üzerinde durabiliyorsan, kararlı ve istikrarlı isen sen kendi kendini seversin. Böyle biriyle yani kendinle kalman zaten en büyük şanstır. O yüzden böyle biri ol. Oluruna bırak zaten elbet tanışacağın insanlar olur ve hayatını paylaşma üzerinde bir karar alırsın. Sana mutluluklar diliyorum. Umarım her zaman mutlu olursun. :)
40 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığın her şeyden keyif ve mutluluk duyuyorsan bu güzel bir şey, hayatında sırf biri olması onu dahil edip o yalnızlığı giderebileceği düşüncesinde olmak zaten yanlış seçim olur. Doğru insan hissettiğin duygularla gelsin yanına, yalnızlığı gidermek için değil.
10 Yorumla
+1 yılyani bu hayattan ne istediğinizle alakalı..
bu şekilde iyimisiniz?
yani hayatınızda birisi yokken de her şey güzelse sizin adınıza mutlu olun..
yoksa.. eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa
sanırım neden birisi yok diye düşünüp mutsuz olabilirsiniz :)10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
120Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşınızın konuyla ilgisi nedir? :)
Kendinizi kalıplarla sınırlarsanız mutsuz olmak için hep bir neden bulabilirsiniz.
Hayatınızda birisi olmadığı için mutsuz olmanız iki kişilik hayatlarda yaşamayı sevdiğinizi gösterir bunun da yaşınızla bir ilgisi yok. Hmm toplumsal dayatmalar nedeniyle yaş ile ilişkiyi bir tutuyorsanız bu da zaten yaptığınız ilk hata olur.
Mutsuz mu olmalıyım.. Ne ilginç bir soru. Aslında mutsuz değilsiniz ama mutsuz olmanız gerektiği söyleniyor sanki, gerçekten de mutsuz değilseniz hiçbir şeyi umursamayıp hayatın tadını çıkarıp yaşamanıza bakın derim. Bırakın kim ne düşünürse düşünsün, size ne.. :)20 Yorumla Malesef ki soru cok sacma olmus. ya da aciklayici olmamis mi desem. Simdi bu yasina kadar bekar ya da kimsenin hayatinda olmamis olmasina uzulmen ve mutsuz olman icin bunun senin secimin olmamasi ve hayatin seni yalnizlastirmis olmasi lazim. Eger sen bunun eksikligini fiziken ruhen piskolojinde hissediyorsan. evet mutsuz olmalisin. Misal bende 27 yasimdayim bekarim hayatimda Şu an kimse yok ama mutlu ve huzurluyum cunku bu benim kendi tercihim kendi secimim. Ama bakiyorum benden yasca kucuk 20 yasinda bir velet yalniLigina agliyor. Cunku o birileri olsun cabasinda yalnizlik istemiyor. Yani burda milletin uzulmelisin uzulmemelisn demesine gore uzulup ya da mutlu mu olucaksin. .
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. İnsan hayatı çok değerlidir. İnsan yaşantısının her anında mutlu olabilir, olmalıdır da. Bu hepimizin hakkı. Pozitif olmak varken neden karamsarsınız ki. Neden hayatınızda kimse yok? En azından şimdi burada KS dediniz. Bu bir fırsat. Biz varız, biz kocaman bir topluluğuz. Arkadaşlık da çok güzel, sanalda olsa mutlu bile olabiliyoruz, bu da mümkün. O halde ne duruyorsun, tıklasana. Bak insn bizler de çoğumuz aynı duygu içerisinde ve aynı arayıştayız. Esas olan önce ruh uyumunu yakalayabilmek, anlaşabilecek elektriği hissetmek. Bu da konularak yani soru, görüş, yorum ve mesajla olur ancak. E bir yerden de başlamak lazım. Sorgulama kendini, rahat ol biraz, burası tam yeri, işi akışına bırak ve samimi ol yeter. Gör bak her şey nasıl da güzel olacak ve her şey yoluna girecek. Sana mutluluklar diliyorum arkadaşım. 🌸😃😎
10 YorumlaKusura bakmayın ama bunu sormanız bile hayatınızda söz sahibi olmadığınızı gösterir. Kendi hayatınızla ilgili nelerden mutlu olacağınızı sizin belirlemeniz gerekir. Derseniz ki fikir almak için sordum, ben şahsen kendi hayatım ile ilgili ya da vereceğim kararlar ile ilgili kimseden fikir almam. Sonuç kötü olursa 'Ee siz dediniz ben yaptım mi olacak' :) 30 yaşında ya da 40 yaşımda olayım. Hayatıma kimseyi almadiysam bir sebebi vardır. Sırf yalnız kalmayayım diye boş beleş insan dolduracak değilim.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa.
Şevkini kırmak istemiyorum böyle söyleyince kadınların pek hoşuna gitmiyor ama sen biraz geç kalmışsın.
Bak senle akranız benim son kız arkadaşım 20 ondan önceki 21 yaşındaydı.
Yani 21 yaşındaki bir kız 30 yaşındaki adamla evlenebiliyor sevgili olabiliyor. Ama tersi olmuyor. Senin akranların da daha genç kızlarla beraber oluyor. Dolayısıyla senin nasibin 40 lık abiler. Ya da evlenmiş boşanmış kişiler. Onlar sana kalıyor. Eğer gerçekten evlenmek gibi bir niyetin varsa
Şimdi önünde 2 yol var ya romantik olup hayatın bu realitesini kabul edip ona göre yaşayacaksın ya da gerçekçi olup bu doğrultuda davranacaksın. Tercih senin.
Mutluluklar diliyorum.09 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı gibi konuşup tam ortalarda biraz saçmalamışsınız. 30 yaşında bekar kadının nasibi neden dullar ve 40lık adamlar olsun? Herkes sizin gibi 10 yaş küçük olsun diye diretmiyor. Ya da siz genelleme yaparken Acun tarzı adamları baz aldınız herhalde? Ergenlikten yeni çıkmış kızla uğraşamam diye düşünen yaşıtım olsun, aynı kafada olalım isteyen erkek de çok var. 30 yaşındaki kadın 30 yaşındaki erkekle de olabilir. Hatta benim çevremdeki evli çiftlerden erkeğin 1 yaş, 3 yaş ve 5 yaş küçük olduğu örnekler var. 85-95 arası olan nesilden bu kişiler.
Ve dul olmak kötü bir şey değil ama siz kötü anlamda "senin yaşın geçmiş sana anca dul yakışır" imasıyla kullandığınız zaman bu ifade kötü ve yakışıksız oluyor.
Ayrıca benim ablam 27 yaşında ama 18-19 gibi duruyo. Ona 20 yaşındaki çocuklar yaklaşıyor yaşını tahmin edemedikleri için :D
Cevap sahibi+1 yılİstisnalar kaideyi bozmaz 🤗
Ablan 27 olabilir genç gösteriyor da olabilir ama amaç evlenmekse kimse 7 yaş büyük kadınla farklı bir amacı yoksa evlenmek istemez. O bir şekilde istese bile ailesi engel olur. Ya da cinsel falan takılır.
Genç gösteriyor olmak da seni genç yapmıyor. Hiç bir zaman 20 yaşındaki bir kızın enerjisine , dinamizmine sahip olamazsın.
Kendi akranlarına gelenler de önce tazelerde şansını deniyor ordan bi şey çıkmazsa sana geliyor. Uygun bulduğu anda da kirişi kırıp ona gider. Benim öyle çok kişi var çevremde. Siz tabi bunların konuşulmasını tartışılmasını sevmediğiniz için istisnaları örnek verip öyle değil diyorsunuz ama biz erkeklerin çoğu konuya böyle bakıyoruz. Ksra bakmayın.
Neyse Allah herkesin gönlüne göre versin. 😊
Kavga çıkmadan ben kaçar 😁- +1 yıl
Ben mesela kendimden 20 15 yaş büyük abim amcam dayım yaşıbdakilerle olmuyorum olacağımįda sanmıyorum büyük konuşmayayım ama sen kendi yaşına bak bence sende geç kalmışsįn evlenmek veya nişanlanmak için genç yaştaki bir kız kendinden yaşca büyük birisini beğenmez sevgili olanların da derdi genelde paradir evlenip yaşlanıncada aldatılmaya mahkumlar o genç arayan dayılar kadınlar erkeklerin se*KS objesi kölesi değil taze olacakmış şu olacakmış beyniniz yerine s*kiniz çalışįyor tek derdiniz yatak evlilik değil siz karıştırmışsınįz gidin bir eskort bulun ayrıca sizde 20 yaşında bir delikanlınįn enerjisine ulaşmazsın kafa yapısı olarak sıkıcısınız zaten iyi biri olsanız çoktan birisi olurdu hayatınįzda siz kimsiniz ki bizim bu türk erkekleri kendilerini bir şey sanįyor böyle ya atıp tutuyor yok daha senden iyisini bulurum ev araba alınca sįradan kendinizi bulunmaz hint kumaşı sanıyorsunuz yok şöyle böyle kırosunuz cahilsiniz boş yapıyorsunuz bu zihniyetle hayatınızda bir kadın kalmaz ancak paranız için kalırsa kalırlar boynuzlarlar ayrıca şimdiki evliliklere de sıcak bakmįyorum her şekilde aldatılma ihtimalin çok yüksek boş yıpranīyorsun ömürün gidiyor elinden ayrıca bu dünyaya kadınlar tek amacı görevi evlendirilmek olarak gelmedi sizin zihniyetinizdekiler varken evlenmemek bir şans hatta
- +1 yıl
10 15 yaş büyük*
Cevap sahibi+1 yılKadınlar zaten gençken de yaşlıyken de hep paralı adamı tercih ettikleri için bu önerme otomatikman geçersiz oluyor.
Aksine 30 lar hayattan nasıl keyif alınacağını iyi bildikleri için de daha eğlencelidir. Ben geç kalmadım evlenmek istemiyor sadece. Evlilik bana göre değil. Yoksa şimdiye 30 kere evlenip boşanmıştım. Lütfen konuyu kişiselleştirmeyelim.
Erkekler geç olgunlaşıyor 30 ise her açıdan erkeğin zirvesidir. Cinsel olarak da böyleeee , mental olarak da böyle.
- +1 yıl
Enerji, dinamizm yaşa değil kişilik özelliklerine bağlıdır. 20 yaşında ruh gibi donuk, durgun kizlar da var 40 yasinda cıvıl cıvıl neşeli olan da. Düşünceleriniz önemsenecek ve cevap verilecek türden değil. Demek ki siz cinsel amaçla yaklaşan birisiniz ki her cümlenizden bu belli oluyor. Cevabınızı okumayacağım 👋🏻👋🏻👋🏻
Cevap sahibi+1 yılİşinize gelmeyen şeyleri söyleyen herkes size göre yobaz zaten. Ben de sizin yazdıklarınızı okumadım tartışmayı siz başlatıyorsunuz iyi günler. 👋😃
- +1 yıl
40 yaşında dede yaşınız geliyor şunun şurasında 10 yılız kalmış neyin havasını yaşıyorsunuz 10 yaš genç birini alırsanız artık sizi dayısı abisini sanarlarsa şaşırmayın ayrıca boynuzlarınįzı da boyarsınįz renk renk her şeyde cinsellik değil cinselliği her erkek şimdi yapar sanki sanki bir tek 30 40 yaş dayılar yapabiliyor gerisi yapamıyor ayrıca yaşıtlarına bak genel olarakbakalım kaçta kaçı evli değil anlarsın geç kalıp kalmadığįnı bunu yurt dışındaki erkekler için deseydiniz 30 evet çekici bir yaş ama bizim türk erkekleri 30a gelince genelde saçı ağrıyor dökülüyor göbeği çıkıyor ayrıca bütün gün evde durup çay kahve içip çekirdek çitliyorlar tv izliyorlar canları isterse de se*s yapıyorlar onun dışįnda gezmek istemiyorlar birde kıskançlar ki çevremde bu tip insan çok onun dışında beraber olacağım erkeği ben seçerim seçilmeyi de bekemem dayım yaşında duracak birisi ilede olmam eğriye eğri doğruya doğru sizin işinize gelmedi belli kendinizi çok yükseklerde görmüşsünüz bir kaç kişinin sizi boş şımartmasına gelmişsiniz boş ego oluşmuş kimse erkek diye düz duvara tırmanmįyor yalan dünyanızda kdndinizi avutmaya devam edin iyi günler
+1 yılBekar olmak mutsuz olacağın anlamina gelmez evlilik mutlu olmak demek değildir kendine göre birini bulamamışsan hayatına böyle devam et yeni hobiler edin eğlen keyfine bak yani zaten kaderinde varsa karşına biri çıkacaktır hem boşuna dememişler bekarlık sultanlıktır diye o yüzden üzülmeni gerektirecek bir şey yok
10 YorumlaCanın nasıl istiyorsa öyle ol buyuk ihtimalle seni karamsarlığa iten cevrendeki insanlardır kimseyi de takma insanlar çok aptal kendi rezil hayatlarını düşünmemek için sürekli başkalarının hayatlarına burnunu sokuyorlar, hayatında biri olsa ne zaman evlenceksin derler evlensen çocuk ne zaman derler çocuk olsun e bu cocuk sap mı niye tek büyüyor kardeşi olsun derler onu da yaptın diyelim çocukların eğitimine evlenmesine karışırlar asla susmazlar sen her zaman akışına bırak olursa olur olmazsa da salla ya alt tarafı hayat cok ciddiye alma
00 Yorumlatam zamanında tam dönemindesin... eğer gelirin varsa hayatın tadını çıkaarrr... yoksa da gelir elde etmeye bak yine tadını çıkar... daha önünde biyolojik olarak en az 4-5 yılın var. tabi çoluk çocuk beklentisi varsa... o da yoksa yardır gitsin yahuu...
00 Yorumla
+1 yılKaramsar olmanın bir faydası yok. Yaşa da takılma, en aklı başında en verimli yaşlarındasın, gençsin henüz. Ama sevgili oturduğun yerden beklemekle de olmuyor maalesef. Umutlu olmanın yanında biraz gerçekçi de olmak lazım. Varsa imkanın sosyal çevreni değiştirmek, yeni insanlar tanımak lazım ya da en kötüsü sanaldan birileriyle tanışmak lazım. Yoksa aylar da yıllar da geçer, değişen bir şey olmaz. Karamsar olma ama bunu değiştirecek bir şeyler de yap.
00 Yorumla
+1 yılYani karamsarlık seni bi yere götürmez. Geçmişte ki doğru veya yanlış kararlarımızı değiştiremeyiz- onlar şu anımızı belirledi bile- ama geleceğide göremiyoruz belkide geçmişimizin silinmesinde ve artık hayatımızın böyle geçmeyeceğine dair bir karar alabiliriz. O yüzden geçmişin ders- şu anın mutluluk- geleceğin ise umut dolu olsun.
00 YorumlaPsikolog desteği almanızı, ilişkileriniz de neden sağlıklı, dengeli eşit bir bağlanma zemini bulamadığınızı değerlendirmeniz faydalı olabilir. Çünkü ilişkilerimizde derinleşebilme becerisi, sevgi ve yakınlık duyguları, empati yetenekleri, güven duygusu, sağlıklı beyin faliyetiyken; yuzeysel sığ ve bağlılıklardan uzak ilişkiler deneyimlemek çoğu zaman kişilik bozuklukları ile yakından ilişkilidir.
04 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgürlüğün tadını çıkar yaşam başka insan olan birliktelikten ibaret değil, öte yandan olanların halini görüyoruz.
Karın ağrısı bu gönül işleri hayat yeterince stresli zaten bir de üstüne kovit eklendi.
Hayatımda neden kimse yok diye hayıflanmak yerine anı yaşa!
Yaşarken hayat karşına çıkarıyor bir şeyleri nasipte varsa, zamanı gelmemiş demek ki henüz00 Yorumla Hayır ya yaşında ne varmış. Hemen hemen aynı yaşlardayiz. Herkesin hayatinda hemen birileri olmuyor. Şu devirde zaten gercekten zor. Fakat bu olmayacak umutsuzluğa düşmene sebep olmasın. Eğer bu durum rahatsız ediyorsa ki belli ki ediyor. Bunun için bir şeyler yap.
00 YorumlaNe diyorsun sen? Hayata, kendi ömrüne ağaçlara sımsıkı sarılan koalalar misali sarıl, güzellikleri farket, limitsiz şükret, daima ümit yolunda yürü, yalnızlığa hiç takılma, akışına bırak!
30 YorumlaBenim de hayatımda kimse yok ne kadar güzel sorumluluk sahibi değilim kazandığım parayı kendim, keyfim ve onun kahyası için çatır çatır harcıyorum. Kendime yatırım yapıyorum bir başkasına değil.
20 Yorumla
+1 yılOlabilmek elin de mi? Öyleyse ol tabi. Ben olamıyorum. Hayatımda biri olmadığında sevilmeye layık değilmiyim neden yalnızım modunda herşey üstüme geliyor. Keşke tek başına kafeye gidebilen, gezilere gidenilen bir insan olabilseydim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 587 cevap paylaştı. Yalnız mutlu olmalısın veya olmamalısın demek değilde, neyin nasıl olmasını istiyorsan kendini nasıl mutlu hissediyorsan o yönde hareket etmelisin.
Bende yalnızım, yalnız yaşıyorum bazen aşırı derecede bunalıyorum ☺️00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılSana bağlı hayatında birini istiyorsan sormalısın kendine ama bekarlık sultanlık diyenlerdensen mutsuz olamazsın. Aynı durumda bende de var. Hayatımda biri olsun isterdim biraz sanırım. Karşı cinsle iletişim önemli bence ve benim eksikliğim.
00 Yorumla Yani asl7nda bu sana bağlı. Eğer çaba gösteriyor, birisi olsun istiyorsan ve bu olmuyorsa ilişki yaşama adına sorun var demektir. Ama öyle rutine bağlayıp olursa olur, olmazsa can sağolsun diyorsan gerçekten de can sağolsun ya 😌😔
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Akışına bırak güzel bir yaştasın fiziken ruhen ve kişilik olarak oturmuş bir yaştasın.. zaten ben daha rastlamadım arayarak aşk bulanını. Kısmetin ne zaman olacaksa o zaman olur aksi olsaydı şimdiye çoktan bulmuş olurdun..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayat kısa, zamanı üzülerek kaçırma.. Isine, gücüne yoğunlaş.. Evlilerin de çoğu mutlu değil ki.. Arkadaş severek iki evlilik yaptı. Beni arayıp senin yerinde olmak isterdim, diyor sürekli mesela.. Hayır dile..
30 YorumlaHer şeyi akışına bırakmalısın. Evlenen her insan mutlu mu sanki? Öyle yanlış bir algı var toplumda. Kafan rahatsa ve mutluysan evlilik de zamanı gelince olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa böyle sorulara da sinir oluyorum he. Kendini nasil hissediyosan oylesindir. Mutlu veya mutsuz olma ruh halini bizim yönlendirmemizle mi yaşayacaksin. Böyle bi mantiksizlik var mı yaa. Salak salak sorular...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilemiyorum ben baya depresif olurdum herhalde. Toplum baskısı ama başka bişey değil değil. Bekar hayatından bi artısı yok evliliğin. Yemek ev iş çoluk çocuk. Ama işte kabul görüyo hissediyosun kendini bi bok sanıyosun.
20 Yorumla30 yaşında evli olup mutsuz olanlarda çok fazla onun için önemli olan evlenmek değil doğru insanla evlenmek...
20 Yorumla30 yaşındayım aynı durumdayim. Karalar bağlasan sana ne sağlar ki bu durum. Her ikisini de denedim inan bana. kendini geliştirmeye bak aptalca aşk oyunları yerine daha güzel oluyor. Daha mutlu oluyorsun
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayatı akışında yaşayıp mutlu olman gerekiyor..
Sen ne istediğini bilirsin..
Kendini tanırsın. Ne istiyorsan onu yaşamalısın.
Nasıl istiyorsan öyle yaşamalısın00 Yorumla
+1 yılBence hayattan tat almaya bak herşeyi akışına bırak Ozamn herşey yoluna girecektir şahsen benimde hayatım da kimse yok ama mutsuz mu olmalıyım sence :)
00 Yorumla
+1 yılKaramsar olmak size birşey kazandırmayacak aksine bu yüzden bazı şeyleri de kaybedeceksiniz ama karamsar olmayıp umut dolu yaşarsanız en azından kendinize eziyet etmemiş olursunuz. Karamsar olmanın sonucu kesinlikle negatif ama umut dolu olmanın sonucu sürprizlerle dolu bambaşka bir hayat. Sence hangisidir mantıklı? Tercih senin. (Ben de çok karamsar bir yapıya sahibim ve bu bana hiçbir şey kazandırmadi, aksine hayatta yaşayabileceğim en güzel anıları benden çaldı).
00 Yorumla
+1 yılEvet umutsuzluk iyi degil ama neseli olcaksin diyede kimseye umursamaz olmaman gerekiyor. burnu havada kisiler mutlu olmaz mutluda etmez. Ayaklarin yere saglam basmali
00 Yorumla
+1 yılBende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
+1 yılUmutsuzluk ve karamsarlığın ne getirisi olacağını düşünüyorsun ki. Ayrıca 30 yaş henüz genç bir yaş. Tabi hayallerin isteklerin nelerdir bilmiyorum ama 2-3 sene sonra yanında eşin ve kucağında bebeğin ile ilk pozlarınızı veriyor olmanız mucizevi veya çok ütopik bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yılYaş 26 ve daha önceden de hiç kimse olmadı. Hep yalnızlık vardı ama yalnızlık hissiyatı yeni göstermeye başladı.
Yani sorun yok, gülümsemeye devam 😃😃😃😃😃00 YorumlaHani batıda man maker diye bir kavram varya. Bunun Türkiye versiyonu nasıl olurdu sence? Evet ben bride maker sayılırım :D
Senin gibi düşünen iki kadın benden sonra kısa sürede evlendi.00 Yorumla
+1 yılHayır böyle birsey yapma hayatında biri olup olmaması önemli değil arkadaşların veya ailen olması yeterli üzülmek sana hicbirsey katmaz kendini topla ve mutlu ol
00 Yorumla
+1 yılEvli insanlar evli oldukları icin mi mutlular? Alakasi yok. Size Şu an sanki herkesin esi var da sizin yokmus gibi veya herkes mutluymus da sadece siz mutsuzmussunuz gibi geliyor olabilir ama oyle degil. Herkesin hayatinda eksiklikleri, mutsuzluklari veya ozlemini cektigi bir seyleri var. Yani yalniz degilsiniz. Kendinize iyi davranin basklarinin kotu davranmasina da izin vermeyin, insanlar cogu zaman laf olsun diye konusur, ciddiye almayin.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba
Ya geçmişe üzülmek yanlış çünkü
Hayatının 1 dakikasını geri getirenezsin
Bende adım atmanın zamanı.
Okuyormudun meslek var mı
Soyak cevren yok mu00 Yorumla
+1 yılHayır neden mutsuz olasın ki. Senin hayatın senin tercihin. Nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşamak en doğal hakkın
10 Yorumla
+1 yılHayatının şu an ki halinden mutluysan bekar olduğun için mutsuz olmana gerek yok. Sırf olsun diye olmamalı zaten evlilik falan.
10 Yorumla
+1 yılHersey nasip meselesi. Kimi 18 yasinda evlenir, kimi 40 yaşında, kimi evlenir boşanır, kimi evliliğinden cok mutlu olur.
10 Yorumla
+1 yılBütün hayatımız bir partnerden ibaret değil dolayısıyla böyle düşünüp karamsar veya mutsuz olmak çok yanlış.
10 Yorumla
+1 yılİstesen şu an hayatında biri olur. Yanlış biri olmasındansa kaliteli yalnızlık olsun demelisin
210 Yorumla- +1 yıl
Nasıl? Anlamadım?
- +1 yıl
Özgürüm 😂 ama soruyla olan bağdaşmayı çözmeye çalışıyom
- +1 yıl
Haha sorun değil 😅 bende de olmuştu birkez. Yorum yapmak istediğim kişide “yorumla” tuşu yokmuş başkasınınkine basmışım 😅
- +1 yıl
Belki sende de öyle olmuştur
+1 yılNe hissedeceğinize de biz karar verelim, siz kenara çekilin biz sizin yerinize yaşayalım. Ne dersiniz?
00 Yorumla
+1 yılbana göre herşeyi akışına bırakıp umut dolu olmalı.. gelen fırsatlara da şans vermeli olabiliyorsa senin için doğru olanı seçmelisin
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey için geç değil elbette. Günün birinde sizde hayatınızın aşkını bulacak ve vuslata ereceksiniz elbet. Rabbim her şeyi gönlünüzce eylesin.
00 Yorumla
+1 yılMaalesef kaçınılmaz bir düşünce...
Yolda yürürken çiftleri görünce yüreğin burkulur...
Yalnızlık dünyanın en kötü şeyi...00 Yorumlasana nasıl hissetmen gerektiğini kimse söyleyemez, mutsuzsan o zaman bi arayış icine gir ya da en azından teklife açık ol..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. Bende 30 zum kimse yok hayatımda ama mutsuz değilim evet birinin olmasını isterdim ama ömürlük olcaksa diğer türlü inanki böle daha mutluyum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yıl38 yasında ve mutluyum karamsar değilim. her zaman gönlünü bahar tut elbet biri gelip yesertecek agacları cicekleri..
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEğer dostun yoksa üzülmelisin dost edinememiş birisi bence bosa yaşamış demektir dostluk önemli gerisi her türlü hallolur
00 Yorumla Herkes evlenecek diye bir kaide yok. Bence 30 yaş da günümüz şartlarına göre çok geç değil. Artık eski evlilik yaşları giderek ilerliyor bence umutlu olun ve pozitif olun karşınıza elbet çıkacaktır
50 Yorumla2. Seçenek daha makul duruyor neticede hayat kıymetli bir hazine bunu ah ahlar vah vahlarla heba etmenin bir anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılBence hayat boş gerçekten yaşamaya değecek pek bir yanı yok ama renk gelsin istiyorsan yapmadığın şeyleri yap bir daha geri gelmiyor hayat
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen 30 um ve endişeleniyorum ama mutsuz da değilim. Aile kurup çocuk sahibi olmak istiyorum nasip🤷🏽♂️
00 Yorumla
+1 yılTakma kafana bence bu kadar herşey olacağına varır sen hayatından keyif almaya bak anı yaşa dilediğin yere git gez iç dolaş
00 Yorumla
+1 yılEvlilik veya sevgili durumları olanlarda mutluluk olaydı bugün herkes mutsuz olmazdı
10 YorumlaArtik herkes gec evleniyor kadinlar is hayatinda kariyer yapiyor erkenden evlenmek gecmiste kaldi canim
30 YorumlaSevinmelisin kimse olmadığı için. İnsanın hayatında bulunanlar hep sorun yaratıyor.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence kimseyi sen almıyorsun. Erkek bolluğu olan ve kadınların istediği erkeği rahatça seçebildigi bir ülkede, yalnızlık senin tercihin bence. Başka kimseyi suçlama burda.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayata hangi pencereden bakarsan ona göre sana karşılık verir..
00 Yorumla- Devamını Gör (112)
Devamını Gör(157)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 30 yaşında bekar bir kadın olarak hayatımda kimse yok diye mutsuz mu olmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler