Evlenmeyi zaten pek düşünmedim. Üniversiteyi bitirdim, çalışıyorum. Tipim de fena değil. Yaşım 30 olunca erkekler farklı gözle mi bakar? Mesela evlenmediğim için geçimsiz olduğumu falan mı düşünürler sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. aklındaki soruyu anladım. 30 yasına gelmiş ve evlenmemiş ve düşünmeyen de bi kıza hani sıcak ve olumlu bakmazlar acık soyleyim. kesin bu kız kırık derler. kimi lez olabilceğini düşünür. kimi kendine güvenmeyen bi ilişki yönetemeyen olarak bakacaktır. evlenmeye korkan ama aslında feminist mi acep diye içlerinden de geçecektir. erkeklerden uzak duran erkek düşmanı kadın olarak görebilirler. bi çoğu da acıkcası kariyer woman olarak görürler. yani kafayı işe sarmış işin ne bilmiyorum ama işte orada yükselmeyi tek gaye olarak gören hırslı biri. annelik duygusu da yok bu hatunda normal kız ana olcam modunda olur bu avrupai bi denişik diye eksi puan da veren olur. sağlıklı biri olmadıgını düşünürler ozetle. ozellikle mental. evlenmeyi düşünmüyorum bile kelimesi seni cok asagıya ceker erkek gözünde. o masum tatlı calıskan sevimli hanım hanımcık kızdan güclü kendi ayakları üstünde duran gözü acık neyin ne oldugunu bilen işi gücü olan idare etmesi zor bir kadına geçiş.
yani üzücü ama böyle. olumlu olarak bakan tiplerde olur. ozellikle marjinal tipler. hani dovmen de varsa piercing vs. hani o taraklarda bezin varsa diyim. aman ne olcak medeni kız yaw bizden bu diye düşünen de olabilir tabi.
olumsuz durum mu sana baglı. hani cocuk düsüncen varsa malum yumurtamanın bi yas limiti var. evlenmeden de anne olabilirsin tabi evliik dısı ama. senin fikrine bağlı. ama bugun tanıstım ettim desen yine 32 de evlencen. 33 34 annelik olcak yani.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de 31 yaşındayım ama 30 yaşında bir kızı kabul etmek istemiyorum sadece çok seversem aşık olursam ancak. Tabi kader bu bilemeyiz. Genelde 30 yaşında gelen kadınlar geçimsiz değil de kararsızlıktan olduğunu düşünüyorum. Siz üzülmeyin herkes kaderini yaşar ben de henüz bulamadım işim gücüm var olmuyor
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılya arkadaşlar yok bir şey olmaz yok şöyle böyle demeyin kısmet olmadıysa kişinin suçu yok ama 30 yaş falan evlilik yaşı fazlasıyla geçmiştir, koskoca insan olmuştur, o yaştakilerin 10 yaşında çocuğu var, geçtir bayağı ama diyorum ya kısmet olmadıysa geç değildir sadece olmamıştır.
00 Yorumla
Bende aynı yaştayım ve evlenmeye halen hazır değilim sürf evlenmek için evlenmemeli insan. Düşünsene sırf bu algıdan kurtulmak için yanlış biriyle evlendiğini üzerine birde çocuk yaptığını bu seferde dul diyecekler evlenmezsen evde kaldın derler derler derler :) insanları susturamazsın nasıl istiyorsan onu yap ister 50 de evlen ister hiç evlenme kime ne
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Kesinlikle hayır! 😊 30 yaşında bekar olman kimseyi ilgilendirmez ve bu seni daha az değerli yapmaz. İnsanların ne düşündüğü değil, senin ne hissettiğin önemli. Çalışıyorsun, hayatını yaşıyorsun, kendine hemen bir etiket yapıştırmana gerek yok. Hayatını dilediğin gibi yaşa ve mutlu ol! Ayrıca, olgunluk ve deneyim her zaman bir artıdır. Rahat ol! 💪💕
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
147Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birincisi bu hayatta her şey nasip kısmettir. Belki de bu anlamda senin için doğru zaman henüz gelmedi.
İkincisi herkes evlenmek zorunda değil.
Üçüncüsü ağzı olan herkes konuşur zaten. Sen ağzınla kuş da tutsan konuşanlar hep olacaktır. Kimseye yaranamazsın.
Dördüncüsü de kesinlikle olumsuz nir durum değil. Bu tamamen senin kararındır ve saygı duyulur. Ha baktın saygı duymayanlar var, hayatından çıkart onları. Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı.
1 yılniye düşünsün ki.. ama sen kendin için böyle düşünüyorsan karşındakinede bunu geçirirsin.. sana tavsiyem arkadaşların yahut seni tanıyan biri referans olarak seni biriyle tanıştıracaksa tanıştırsın.. tanışma uygulamaları kullanma. asla.. nedenini sorma ama kullanma.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olumsuz bir durum değil ancak kadın için artık üst sınır. Çünkü evlilik ve çocuk olması gereken yaşlar. Tren kaçınca geç kalıyorsun. Bence sevdiğin ve beğendiğin bir adam varsa hızlı davran. Hayat bir şekilde geçiyor. Olumsuz yorum yapanlar, seni üzmeye çalışanlar mutlaka olacaktır. Hiç umursama hayat senin ve tercihini kimse yargılayamaz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBen de 30 um ve bekarım
Etrafın düşüncelerini önemseyen biri degilim sadece evlenseydim psikolojik yönden daha iyi hissedebilecegimi hayatımın düzene gireceğini düşünürüm zaman zaman.
Bir hayal hedef amaç olur.. uğruna yasayacagin esin çocukların olur böyle hep bir kanadın kırık gibi
10 Yorumla Bence değil hatta okumuş bir insansan bu harika bir durum türk erkeği kültürlü olmayan kendi konuşmasını geliştirememiş yapıdaki bir birey hepsi değildir belki çoğu bu şekilde zor beğeniyorum ve istiyorum diyorsun yetişkin ve ne istediğini bilen güçlü bir bayansın yanındakide karakterli diksiyonu düzgün oturmasını ve kalk. asını bilen biri olmalı
10 Yorumla
1 yılEskidendi o. Bence kafa olarak tam kıvamındasın. Kendi kendine yetmeyi öğrendiysen kararlarını daha makul verebilirsin ki o yaşlardasın. Acelen olmadığını Sen de biliyorsun. Sadece sosyal olmanı öneririm. İnsanlardan uzaklaşma. Bu yalnızlaşmayı öneren tipleri geç İnsan sosyal varlıktır ve etrafında insan da olmalı..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGünaydın oturdunuz yerde heralde kendi kendinze kurgumu kuruyosunuz bunamaya hazır biri gibi yanlış anlamayın 30 yasında olunca insanlar neden sacma sapan bişeyler düşünsünki farzet düşünsünler size neki onların düşündügü bence brnim düşündüğümü düşünüyolardır olgun bayan hanım hanımcık bir bayan diye sizin evde kalmiş olmanız sizin bir sucunuz degil 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZaten evlenmeyi dusunmediginiz icin bekarsiniz yani burada olumsuz bir durum yok. Sizin yasta bir akrabam vardi ayni sizin gibi. Kendisi hic evlenmeyi dusunmedi okudu , calisti , araba falan aldi kendine sonra 30 yasinda evlendi sevdigi kisiyle ve cok guzel seviliyor hatta bir cocuklarida var
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYoo en güzelini yapmışsın evlilik her yaşta olur ama insan sadece verimli zamanında çalışır birşeylerin sahibi olur sende kariyerin için zaman ayırmışsın. Ama bir konuya değinmek zorundayım o da çocuk...40 yaşında da evlenirsin ama çocuk için kendime zaman tanıyayım dersen süreç uzayacağından. Her ne kadar o yaşlarını dinç geçirsende çocuğunun gençlik dönemlerinde ona veremediklerinden çok üzülürsün (bence)
10 Yorumla5-10 sene sonra erken evlenenler için farklı düşünecek insanlar. Hayatı, geleceği, yaşadığı ülkeyi sorgulayan her insan evlenmekte, üremekte tereddüt eder. Tıpkı Japonya halkı gibi. Yetişkin bezleri bebek bezlerinden daha çok satılıyor!
20 Yorumla
1 yılSenin kararların senin hayatın. Erkeklerin bunu olumsuzluk olarak düşüneceğini sanmam. Erkeklerden ziyade toplumun belli bir kısmı var hani sürekli ne zaman evleniyorsun diyen kesim. Sadece onların gözüne batarsın başka bir şey olmaz.
00 Yorumla
1 yılOlumsuz durum değil, sadece sonradan evlenmek istersen sıkıntı;
İyi düşünüp tartmak lazım. 30 yaşında bekar bir erkek 20-25 yaşında bir kızla evlenebilir. Ama kadınlar için belli bir yaştan sonra evlenmemiş erkek bulmak çok zor
00 YorumlaOlumsuz durum değil..
Lütfen kendini ifade farklı dünyaya sokma aklı başında olan hiç bir erkek öyle düşünmez
Vefalı saygılı dürüst merhametli kişiyi bulursan işte aradığın kişiyi buldun bu kadar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBen de senden farklı değilim fakat toplum olumsuz bakıyor özellikle bekâr kalmış kadınlara neticede şarkta yaşıyoruz ve doğulu bir toplumuz. O yüzden normal karşılamak gerekiyor. Benim senin düşüncemiz onları değiştirmiyor.
00 Yorumla
1 yılGeçimsiz olduğunu düşünen olur
Zor beğenen biri olduğunu düşünen olur ki yaş ilerledikçe seçim zorlaşıyor her şeye kulp takabiliyorsun. Cinsellik olarak barut gibidir bu diye düşünen olur02 Yorumla
Soran1 yılZor beğendiğim doğru
- 1 yıl
Gün geçtikçe daha da zorlaşacak seçim yapman
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tercih meselesi bir yana, farklı bakış açılarına sahip insanlar elbette vardır; ancak normlara göre bakanlar da mevcuttur. Eğer tanıdık birisi farklı bakıyorsa, bu genellikle art niyetli bir tutum olarak değerlendirilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bence en önemli nokta sen zaten bu hayatı tercih etmişsin özgür güçlü kadın duruşunu yaşamak için bunu yapmışsın bu bir tercih. İkinci olarak kişisel yorumum 30 yaş üstü evlenmemiş kadınlarda bir gerginlik sinir oluyor onu atman gerekebilir
00 Yorumla
1 yıl30 keskin bir çizgi değil. Takılmayın. Evlenmek için de saçma bir adamı seçmeyin , eyvah yaş geçiyor deyip aceleyle yanlış biriyle evlenmeyin. Aile kurabilecek , çocuk bakabilecek sorumluluk sahibi birini bulun. Tabi çocuk istiyorsanız. Çocuk yapmayın aslımda bu devirde. O yüzden 2. Şık size kalmış.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılGünümüzde 30 yaş evlenmeyi kaçırmış istenmemiş gibi düşünmek için büyük bir yaş değil. Geçimsiz olup olmadığınızı bilmem ama standartlarınız yüksek olabilir
10 Yorumla bu düşünce tarzı eskide kaldı. artık çoğu beyaz yaka kariyer yapan kadın böyle. olumsuz karşılanmaz.
12 Yorumla
Soran1 yılBeyaz yaka kadınlarda bu durum yaygın mı
1 yılDüşünmezler tatlım gayet normal. Kariyerine öncelik vermen harika👌🏻🌸 bende bu kafadayım daha 30 uma zaman olsada:))
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 30 yaşında kızım deseydin bari. Kadın anlamı başka oluyor. Ayrıca bu devirde evlilik yaşı biraz daha ilerledi. Sorun yok ama hergün de bu kadar bekledim iyisi olsun diye de çıtayı yükseltme.
00 Yorumla
1 yılTercihtir kimse karışamaz fakat zor biri olduğun düşünülebilir. Onun haricinde olumsuz bir tarafı yok
Arkadaşlar sorduğum soruyu okuyarak bir yorumda bulunabilir misiniz acaba? Teşekkür ederim00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHayır düşünmezler. Ama yaşını ilerletmeden anne ol. Cunku yaş ilerledikce seçim yapma şansım azalıyor yasitin erkekler ya evli oluyor ya da begenmedigin kişiler çıkıyor seciciligin artıyor.
00 Yorumla
1 yıliyi biri cikarsa karsina dunyanin en guzel şeyi olur. yanlis biri cikarsa dunyada cehennemi yasatir. on yargili olmamak lazim. erkekler pek bisey dusunmez 30 yasinda bekar bir kiz icin.
00 YorumlaHamgi erkekler?
Evlenmeyi düşünmedim diyorsun demekki evlenmek için erkek istemiyorsun
Sevgili gibi yaşamak için diyorsan tam tersi işlerine gelir yani (pozitif anlamda)
00 YorumlaYok ben sadece güzelsen sevişebilir miyim diye düşünürüm başka bir amacım ve düşüncem olmaz :D :D
04 Yorumla
Soran1 yılTipim değilsin
Soran1 yılÖnceden görmüşlüğüm var
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılBişi düşünmezler ama yaşındakiler çoktan evlenmiştir o yüzden biraz zor bulunur.
30 Yorumla Bu tamamen tercih meselesi. Evlenip evlenmediğin kimseyi ilgilendirmez. Zaten evlenenlerde pişman boş ver 😂
10 YorumlaO düşünce eskidendi. Şimdi insanların çoğu böyle yaşıyor. Bunun genelde yaşlılar lafını yapar. Onuda fazla takmamak lazım
10 Yorumla
1 yılyo böyle şeyler düşünülmez. güleryüzlü sakin biri ol. tatlı dilli ol.
artık evlenme vaktin gelmiş.10 YorumlaSorun yok zaten evlenme yaşı o sınıra dayanmış. Sorun edecek ne var bunda. Evlenmemekte bir tercih artık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yıl30 yaş en ideal evlilik yaşı. Daha bir demlenmiş oluyor insan
20 Yorumla
1 yıl27 yaş sınır sanırım 🫤 sonrasına kart gözüyle bakıyorlar sanırım.
21 Yorumla- 1 yıl
Ben seni 30 olana kadar beklerim üzülme sen.
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
1 yılGeçimsiz değilsen değilsindir yani. Neden bulamadın peki birini, yok mu iyi biri, talip mi yok?
00 Yorumla
1 yılNe istediğini bilen biri olarak düşünürüm. Bir arkadasimda aynı düşüncede. Sadece aradığını bulamamış henüz o konuda hem fikiriz.
00 Yorumla
1 yılCevrendekilerin nasıl baktığına değilde, aynaya baktığındaki görüntün ve mentalin sağlamsa gerisini çok umursama
00 Yorumla
1 yılevet zaten istese de evlenemezsin çünkü artık yaşın gelmiş Türkiye'de evlilik yaş sınırı 26 yaştır bunu sakın unutma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Erkek kafası dümdüzdür.
Yemek, seks, yaşamak bu yüzden çok da takma düşüncelerini.
Ayakları üzerinde duran bir kadın saygıyı hakeder.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
1 yılO düşünce bende de var ama aradığımı bulamadım herkesle de hayat birleşmiyor diye düşünüyorum nasip bu işler bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yıldüşünebilirler evet ancak konuşacağın erkekler de +30 olacak diye tahmin ediyorum, o yüzden sen de onlar hakkında öyle düşünmelisin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Yok ya geçimsiz değil de soğuk olduğunu, pek kimseyle muhatap olmadığını düşünen çok olur sadece
02 Yorumla
Soran1 yılDoğru bir tespit sayılır
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılKimin neden ve nasıl baktığını, ne dediğini veya diyeceğini ya da ne düşüneceğini umursama. Sıkma canını.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılEvet hatta utanılacak bir durum bu yaşta nasıl bekar olabiliriz tü kaka bize😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ya tamam da 40 yaştan sonraki yalnızlığı ne yapacaksın?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlilik yapsaydin kötü olsaydı gene seni suclarlardi aman bırak bozuk zihniyetler havlasinlar kendilerine millete göre hayat yaşanmaz öğrenecekler artık bi halt olmadıklarını öyle ya da böyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılNe düşünürse düşünsünler ben de 29 a gireceğim bekarım olabilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. hayır abi bak hayatına 30 yaş üstü hiçbir bireye hiçbir olumsuz gözle bakılmıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe alaka Allahın aşkına. O kadar cahil bir çevren varsa tavsiyem değiştirmen yönünde olur. Değiştiremem diyorsun da cahil olduklarının farkına var ve ne derlerse desinler umursama.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
1 yılValla kucuk bir yerde yasamiyorsan bence bu bos bos konuşanlar olmaz olursa da takmazsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAlakası yok kötü düşünceli erkek öyle düşünür ben olsam kariyerine bakmış akıllı biri gibi düşünür hatta peşine düşerdim tanışmak için
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim hatta tanışalım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılNeden olumsuz olsun elin oğlunun kahrını çekeceğine hayatına bak
10 Yorumla Evliler de ağlıyor. Evlenince başın göğe ermeyecek diyolla saçmalamayin diyolla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı. Belki olabilir ama bende evlenmedim kadınlarda benim için mi böyle düşünürlerki 😊😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
1 yılKimse bir şey düşünmez. Sen kendini nasıl lanse edersen öyle görünürsün.
00 Yorumla
1 yılZaten evlilik yaşları oralara kadar geldi millet evlenmiyor ya da evlenemiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yıl🤓 Bak şimdi, bu sorudan sonra onlarca talibin çıkar piyasaya 😂😅
00 Yorumla 30undan sonraya kalan kadınlar biraz problemli
00 Yorumla
1 yılBilmiyorum ama libidoyla nasıl baş edebilirsinki evlenmeden
00 Yorumla
1 yılSakın öyle düşünme hayatın ve kendinin tadını çıkart
00 Yorumla- Devamını Gör (140)
Devamını Gör(185)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi