Kariyer yapma planı olmayan kadınlar için 30 yaş üzeri evde kalmış olarak adlandırılır ki eğer kadının kendi iradesi ile evlilik yapma isteği yok ise bence de kısmen doğrudur. Ama kariyer planı yapan çalışan kadınlar için evlilik sonra ki planlar arasında yer alır ve 32 yaş aksine erken bile görünebilir. Gerçekci olmak gerekirse cinsiyet ayırmaksızın her insan eşinin hem kültür hem hayata bakış açısı hem de görsellik açısından yanına yakışmasını ister. Kariyer yapmış belli bir topluluk da saygınlık kazanmış bir kadının sıradan işlerde çalışan kendine pek geliştirememiş kültür anlamında kendinden daha düşük birini istemeyeceği gibi aynı şekilde kariyer yapmış bir erkek de 30 lu yaşlarına gelmiş herhangi bir kişisel gelişimi olmamış okul okumamış o yaşa kadar ev hanımı olarak büyütülmüş bir kişiyi genellikle istemez. Gerçekci olunması gerekir görsel anlamda kabul edilebilir, maddi durumu iyi iş tecrübesi saygınlığı iyi durumda olan standart bir erkek neden 30 lu yaşlarına gelmiş ve kendini hem kariyer hem kültür olarak hiç bir şekilde geliştirmemiş biriyle evlilik yapmak istesin. Bu özelliklere sahip bir erkek kariyer ve kültür anlamında kendine yakın birini seçmek ister bu hususlar var ise yaş önemli değildir 30-35 yaş aralıkları gayet normaldir veya eşinin çalışmasını istemiyorsa bile daha genç biriyle evlilik yapmak ister. Yani kariyer ve kültür kriterleri aramıyor çalışmasın ev hanımı olmasını istediği bir eş arıyorsa da ozaman da daha genç yaşta olmasını ister. Bu durum kadın için de aynıdır. Bura da ki çizgi çok önemlidir. Yalnızca 30 lu yaşlardan sonra evlilik yapmanın tek bir dez avantajı var benim görüşüm çocuk olma olasılığı daha düşük olabiliyor ve çocuğunun en verimli en çok maddi destek olabileceğin yaşlara geldiğinde çiftler yaşlanmış olabiliyor. Onun haricinde çalışan bir kadın için 32 yaş kesinlikle geç bir yaş değildir. Son olarak da tüm bu yazdıklarımı şu atasözüyle özetleyerek sonladırıyorum. Davul bile dengi dengine :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı. ask ısleri hep kısmettir. 32 yasta bir bayan ıcın tabi evlenmemiş olmak iyimidir bence kötüdür. evlencek bir erkekle hayatını paylascak. mesru bi sekilde seksini yapcak. vucut işter yani. diyebilirsiniz ki evlenmeden de seksilir. tabi olur. ama gayrimesru olur. yatırım yapılmaz o tip sekse. anne olcak diyim konuyu değiştireyim. cogu kadında bu istek olur bence güzel de bişey yani. ama tabi korkarak yazıyorum. vay biz kadınız dogurmatikmiyiz diye cullanılır diye:D 20 den saysak 12 yıllık bekarlık hayatı da sanırım sıkıcı olmustur. kişisel konular bunlar kimi evlenmeyi istemeyedebilir kimi evlendikde ne bk oldu diyebilir ama onu yasamak (tabi dogru kişi olmaması riskide var ama) gerekli.
00 Yorumla
1 yılHayır avantaj parasıyla koca bulur her kez zengin eş istiyor. boşanmaların yüzde yüzü maddiyat. kadın zengin koca ister. erkek çalışan varlıklı zengin kadın ister. Ama kadın daha parasal durumu iyiyse erkek ezilir evlilik sarsılır kadında para çok özgüven taban yapmış sonra aldatma lar başlar. çünkü bir erkeği parayla edersen erkekte üz güveni biter ve ailede huzursuzluklar başlar bu tecrübe derler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKariyer sahibi olan kadınların her zaman evlenme şansı vardır ama kariyer sahibi olmayan kadınların zor
24 Yorumla
Soran1 yılBakma onlar daha iyiler
Cevap sahibi1 yılYok be evde kaliyorlar ya da saçma sapan erkek buluyorlar emin ol o gösteriş budalalarin savundukları eşleri boktan farkları yok eşleri aldatan affedersin pavyon kültürü yaşayan tiplemeler senin eşin en iyisi olan olucaktir ❤️hatta intagramdan 42 yaşındaki kadın daha yeni evlendi sen daha gençsin yok 30 dan sonra çocuk olmayanları aldırış etme benim yengem erken yaşta evlendi ama tedavi gördü 35 ten sonra çocuğu oldu yok doğurganlık bittermis yok bu bitermis aldırış etme hiç çocuğu olmayıp 40 dan sonra olanda var bu tamamen kişiden kişiye göre değişiyor
Soran1 yılTeşekkür ederim çok haklısın bazı cahil aptallar insanın sinirini zorluyor
Cevap sahibi1 yılRica ederim aşkım ❤️❤️ sıkma canını sen
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, öncelikle şunu bilmelisin ki, hayatında yaptığın seçimlerin doğru veya yanlış olması tamamen senin değer yargılarınla, hedeflerinle ve hayallerinle ilgilidir. 32 yaşında meslek sahibi bir kadın olarak bekar olman kesinlikle kötü bir durum değildir. Hayatında doğru zamanı ve doğru kişiyi bulmak önemli ve bu konuda acele etmene hiç gerek yok. Kariyerinde ilerlerken kişisel mutluluğunun peşinden gitmek, seni daha güçlü ve bağımsız bir birey yapacaktır. Önemli olan, senin mutlu olman ve yaşamından memnuniyet duyman. İlerleyen süreçte belki karşına seni tamamlayan biri çıkabilir, ama öncelikle kendini sevmen ve potansiyelini keşfetmen çok kıymetli. Unutma, her bireyin hayat yolu özeldir ve yalnızca senin tasarladığın haliyle güzel olur. 🌟👏
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gayet normal. Çevreye bakma sen
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBence yanlış düşünüyorsun. Evde kalmak değil de iyi bir evlilik yapmak istiyorsun. Çünkü zamane kadınlarından olmadığın için ilgi, sevgi, güven ve kendini özel hissetmek istiyorsun. Bu çok doğru tercihi aksi halde evlilik sana işkence olur.
ayrıca aşağıda bir arkadaş yazmış ama karıyerli bayanların evlenmesi daha zor. Çünkü kendine denk veya üstün istediği için bu kriterlerde erkek sayısı az. Yani kriterler artıkça küme daralıyor maalesef.
Ama sana tavsiyem olumsuz düşünme ve evrene olumlu düşünceler gönder. 😊210 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel yazmışsın teşekkürler
Cevap sahibi1 yılHerkesim evlenmesine laızm diye bir şey yok. Ama senin istediğin bir ailem olsun, çocuklarım olsun, onlara sevgimi vereyim. Eşim de sana onun için özel birisi olduğumu hissettirsin istiyorsun 😊😊 peki sana bir sorum olacak. Dışardan baktımızda dişil enerjin yüksek eril enerjin mi? 😊😊 erkekler dişil enerjisi yüksek bayanları çekici bulurlar. Her işi kendisi yapan kadın biraz itici gelir😊
Cevap sahibi1 yılRica ederim ama evlenmek istemen doğru bir şey. Bende bekarım ama yanlızlık Allah’a mahsus, insan güveneceği bir hayat arkadaşı istiyor 😊
Cevap sahibi1 yılTabii, şimdi çıktım.
Pek gizli olandan yazmak istemiyorum. gereksiz tiplerle muhatap olmamak için 😊
Cevap sahibi1 yıl@_Bloom_ nasıl yani efendim 😊😊
Cevap sahibi1 yıl@_Bloom_ 😊😊 uzaktan öyle görünüyor sanırım 😊
Cevap sahibi1 yıl@_Bloom_ 😊😊
1 yılDoğru insanla karşılaşmadıysan hiç kötü bir durum değil. İnsanlar her şeyi konuşur. Kötü bir insanla beraber olsan bu seni daha olumsuz etkilerdi. Onların lafıyla hayatın şekil alacak değil elbet. Sen doğru yoldasın özetle.👍🏻
70 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 304 cevap paylaştı. Yoo kesinlikle kötü değil, zaten günümüzde herkes evlenip boşanıyor. Evli insanlar boşanmak istiyor bekarları evlenmek istiyor ne anladım bu işten? Demek ki hiç boşanmayacak diye bir şart yokmuş, herkes boşanıyor.
Evlenmek için doğru zamanda evlenilir yaşı değil. Çoğu insanlar yaşı ilerliyor diye aceleyle evlenmek isterler bu çok yanlış bir düşünce, çoğu anne babalar bi an önce evlensin istiyorlar veya zorla evlendiriyorlar bunun gibi insanlar eğitimsizlikten oluyor.
Evlenmek için hayırlı neyse o olsun demek gerekir hiç beklemediği bir gün kısmeti çıkar. Bende bekarim halimden mutluyum.10 YorumlaMesleğimi de elime aldım, kazancım yerinde, tek eksiğim hayatımı paylaşabileceğim biri diye düşünüyorsun sanırım. Doğru insanı bulabileceğimizden emin olsak kötü diyebilirdik de diyemediğimiz için belki bekar ölmek iyidir. Eşi tarafından katledilen kadınları haberlerde işitiyoruz.
İzlediğim bir belgeselde kadının sevgilisi var. Beraber evli gibi hayat sürüyorlar. Ailelerin de durumdan haberi var. Adam iyi biri. Fakat evlilik hiç düşünmüyor. Kadın da evlenelim diye diretiyor ve ikna edemeyince sevgilisinden ayrılıyor. Bir zaman sonra bu adamdan evvel aşık olduğu kişiyle evleniyor. Fakat evlilikleri yürümüyor ve sonunda kocası tarafından öldürülüyor.
Kısacası, bazen hayır gibi görülenler şer çıkabiliyor.
10 Yorumlayaa evde kalmis vs degilsin ama maalesef kadinda biyolojik yas diye birsey var.. saglikli bir gebelik sureci ve kolay dogum icin bu yaslar ideal.. tabiki hayatin amaci cocuk degil amma cocuk baska bir mutluluk... degerini bilenler icin... o yuzden birini bul nisanlilik evlilik tani et derken ilk andan cocuga karar verene kadar en az 2 yilin var. karar verdin denemeye basla hemen hamile kalma ihtimalin de yok.. velevki oldu hoop 35.. o yuzden evde kalmasan da bazi hazlar icin gecikiyorsun..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen bir doktor olarak yaziyorum. Fiziksel olarak bir kadinin en iyi yaslari 17 ile 30 arasi bazen bu yasanilan hayat standardina gore 33-34 yasta olabilir. Eger cocuk dusunmuyorsaniz, hayattan keyif almaya bakin. Ama cocuk istiyorsaniz elinizi cabuk tutun derim. 40 yasina yaklastikca yumurta kaliteniz git gide dusuyor ve cocugunuz olsa bile bazi sorunlarla dogma ihtimali var.
Kendi ablamdan baz alarak konusuyorum. Ablamin kariyeri isi evi arabasi varda var. Hep bunlara yogunlasti. Şu an yasi 43 evlenmek ve aile kurmak istiyor ama bazi nedenlerden dolayi cocuk yapmasi cok riskli. Eskiden erkekler kapisinda kole olurdu Şu an o eski gunler geride eser kalmadi. Yasiti erkekler ne trip nede kapris cekiyor hemen yoluna bakiyor. Ve Şu an cok pisman zamaninda aile kurmadi icin.
Hayattan ne istedigi iyi dusun ona gore karar ver
21 YorumlaEvlilik şart değil ki? Mutsuz yanlış evliliklerden çok daha iyidir. Ne güzel işte mesleğin var tadını çıkar evlilik de rızıktir dua et iyi olsun. Nasıl mutluysan öyle devam et tabiki evlenecek erkek çok önemli olan mutlu olabilmen hakkında hayırlısı olsun inşallah ❤️
32 Yorumla
Soran1 yılAmin teşekkür ederim
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılMaalesef toplumda hala "belli bir yaşa kadar evlenmeli" gibi kalıplaşmış düşünceler var, ama inan bana, 32 yaşında, meslek sahibi ve bekar olmanın hiçbir kötü yanı yok. Aksine, bu senin bağımsız, güçlü ve kendi hayatını inşa etmiş biri olduğunu gösteriyor. Böyle bir konuma gelmek çok değerli ve takdir edilmesi gereken bir şey.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMeslek sahibi olman, evde kalmadığın anlamına gelmez. Neticede 32 yaşındasın ve evlenmemişsin. Meslek sahibisin diye seni alacaklar sanma. Kimse kimseyi mesleği yüzünden almıyor. Kadınlar erkeğin mesleğine bakıyor da, erkekler kadınların ne iş yaptığına bakmaz. Çalışmayan kızlar emin ol, çalışan kızlara nazaran daha çok evleniyor. Pavyonda kerhanede çalışıp, evlenen kızlar da var. Bu iş gönül işi. Mesleğine bakmaz erkekler. Tabiki kötü bir işin olmasın ama hiç mesleğinin olmaması evlenmeyeceğin. ya da iyi bir mesleğinin olacağı, evleneceğin, anlamına gelmez. Sen daha çok seçici olacaksın. Benim mesleğim iyi diyip, gelen erkekleri mesleklerine göre değerlendireceksin. Kriterlerin olacak yani. Senin kriterine uyanlar da seni neden alsın evlensin? Sen seçiyorsan, onlarda seçiyor. Senin kriterlerin varsa, onların da kriterleri var. Kısaca evde kaldın, kutlayalım bunu 🍻🍻🥂🥂🍷
11 Yorumla
Cevap sahibi5 aySon cümlelerde. Sen seçici olacaksın, benim mesleğim iyi deyip, gelen erkekleri mesleğine göre degerlendireceksin, kriterlerin olacak, peki senin kriterlerine uyan seni neden alacak. Doğru yazdim simdi. orada yazinca bir an bende şimdi okudum. Anlamakda zorlandim. Ne yazdim lan ben dedim. Şimdi düzeltiyorum 😅😄 senin kriterlerin var mesleğin var seçicisin. Senin kriterine uyan adam seni neden alsın onu dedim
bende 31 yaşındayım ve evlilik düşünmüyorum çokzor bişey kanka..
umursamıyorum hiç bişeyi bana denilenleri.. birisi yok mu falan filan.. sen de umursama napıcan elalemin ağzı poşet değilki. eski kafalılar..30una geldi mi aha evlenmesi gerek diye düşünüyolar ama değil kanka.
13 Yorumla
Soran1 yılAy gercekten değil yorumlara bakınca ne kötü insanlar var diyorum mutsuzlar ve canını acıtma peşindeler 20 yaşında evlensen ne acele derler 30 olursun geçti derler evlenirsin çocuk yok bu oldu ol adı diye zırvalarlar birkaç soruya denk geldım halime şükür ettim genç yaşta kötü evlilik yapacağıma doğru zamanı insanı beklerim her şeyde var bir hayr geç olsun güç olmasın boş ver keyfimiz yerinde olmayanlara dert olsun
Soran1 yılAynen öyle boş yapıyorlar
Gizli Üye(36-45)1 yılÖncelikle evde kalmak ne demek? Kendi ayakları üzerinde duran çalışan bir birey değil misin?
Kimse evlenmek zorunda değil. Kaldı ki sadece çevre baskısı yüzünden (ki aile önde geliyor bu baskı yapma konusunda) sırf evlenmiş olmak için evlenip hayatının içine etmene gerek yok bence.
Eğer o doğru kişi karşına çıkarsa zaten anlarsın ve hayatının geri kalanını birlikte geçirmek istersin. Bunun için de ne senin ne onun yaşı ne zaman olduğu önemli değil.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl25 yaşındayım bana da aynı muamele yapılıyor
Bizim millet 18 i geçtiginde başlıyor
Hayatı zehir edecek yanlış bir evlilik yapmaktan iyidir bekar kalmak
Yalan yok ben evlenmek istiyorum ama hayatı bana zehir etmeyeceğine inandığım biri çıkmadı karşıma
Bir kere inandım o da sağ olsun erkenden gösterdi gerçek yüzünü
O evlilik lafı eden teyzelerin tabii hepsi değil ama bir çoğu kan kusup kızılcık şerbeti içmek sanıyor normal bir evliliği
10 YorumlaBen de 29 yaşında bekar hatta maalesef sevgilisi bile olmayan meslek sahibi bir kadınım. Henüz evde kalmış muamelesi yapan olmadı yaşımı daha küçük sanıyorlar. Ama yaşımı bilen sormuyor diyemem. Kader kısmet bu işler ya
30 Yorumla
1 yılHayır değil. Evliliği bir zorunluluk olarak düşünülmesini yanlış buluyorum. Evlilik iki tarafın da kendini hazır hissetmediği sürece gerçekleşmemesi gereken bir süreç. Çünkü evlilik, beraberinde büyük sorumluluk getirir. Eğer bu sorumluluğu kaldırabilecek biri değilseniz ya da olmak istemiyorsanız, bekâr olmanız gayet normal
00 Yorumla
1 yılBen 26 yaşındayım bana da bazen evde kaldın tarzında şeyler söyleyenler oluyor. Flörtüm olunca anında evlenmem bekleniyor. Herkesin evliliğe hazır olma yaşı farklıdır ama bunu anlamayan kıt zekalı erkenden evlenen boomer ekibi her zaman hazırda bekliyor
02 Yorumla- 1 yıl
bi yandan haklılar 30 ların üzerine cıktıgında hiçbir akıllı zeki kariyerli erkeğin radarına giremeyip ortalıkta söylendiginde anlayacaksın dediklerini
- 1 yıl
Kader kısmet değil der geçerim teşekkürler
1 yılBence kötü. Ben 38 yaşında bir erkek olarak bunu hissediyorsam eminim içten içe sizde bunun çokta iyi bir durum olmadığını biliyorsunuzdur. Aile kurmak, yaşam mücadelesi verirken yanında sonsuz güvenecegin bir eşin olduğunu bilmek güzel bir duygu olsa gerek.
00 Yorumlane yazık ki kötü..
ama avunacak çok sebep de var..
mesela ben 25den önce evlenip tam zamanında evlenip evlilikleri 1-2 yıl süren ve çocuğuna tek bakmak zorunda kalmış bi çok kadınla karşılaştım...
herkesin kendi hayatı, kendi hayatının bi zamanı var o yüzden kimseyle kıyaslama kendini her şey sonunda olacağına varıyor, yazılmış bi kader var..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞu evde kalmış lafını bir türlü anlamıyorum ya. Kendi tercihi olamaz mı mesela evlenmemek herkes evlenmek zorunda mı mis gibi mesleğinde varmış işte kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun kimseye kulak asma. Evlenmeyi çok büyük bir başarı olarak görüyorlar napsınlar...
11 Yorumla
Soran1 yılYapabildiklerimi başka bir şey yok çünkü 😐
- Eğitim & Kariyer konusunda 410 cevap paylaştı.
1 yılYavas yavas evlenme yaşı gelmiş. evlenmek istemiyor musun
111 Yorumla
Soran1 yılİstiyorum da kimse yok
- 1 yıl
Zmaanla olacaltır. kendini evliliğe hazır görüyor musun?
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Kendini ev kalmış gibi hissetme bence. nasıl birisini istiyorsun
Soran1 yılİşi gücü olsun derdi güzel bir aile kurmak olsun dürüst olsun bi de içim ona ısınsın
- 1 yıl
Haklısn tabiki sende. benimde aslında isteğim o yönde
Soran1 yılÇok birsey değil bu devirde zor oldu
- 1 yıl
Evlenmek dogru insanı bulmak cok zır
Soran1 yılOlur
- 1 yıl
tamam
- 1 yıl
belkide...
1 yılKötü değil tatlım. Evlilikte bi Tercih bi seçim
mesleği ön planda tutmakta bi tercih bi seçim..
Öyle evde kaldın vsvs böyle saçma sapan düşüncelerine girme24 Yorumla- 1 yıl
Kendin evde kaldın diye kızın da kafasını bulandırma başalycam kariyerinize dizinizi kırın çocuğunuza bakın yav
- 1 yıl
Sen bi boş yapma.
Kendine düşen yorum hakkını kullan, benim yorumumun altında geveleme.
Bekar olduğumu kim söyledi.
Kızın kendi Tercihi, senin gibi Davarlar “Evde kaldın”, diyemez.. Sende adam ol sataşma tanımadığın İnsanlara hadi ikile.. - 1 yıl
KS sana sataşır birazdan bekle bekle
- 1 yıl
İkile..
Hayatının baharında gül gibi nadide biri olarak neden kendini böyle canım durumlara sokuyosun değer ver ödüllendir kendini şımart evlenip stres yaşamak kadar iğrenç bir durum yoktur para biriktir yurt dışı gez ülkenin eşsiz yerlerini gör lütfrn
10 YorumlaKısmet nasip işleri bunlar. 32 yaşında meslek sahibi bir bay neden bekarsa, 32 yaşındaki meslek sahibi bir bayan da bu yüzden hala bekar.
Hayırlısı...
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılAslında değil ama gelenekselciyse kötü bir şey. Bizim bir akraba var kasın 40larında bekar. Çalışıyor da ama parasını harcamıyor biriktiriyor ve sürekli evim arabam yok diye ağlayıp duruyor. Bu kadına bakış açım biraz o şekilde olur. Ama ne kadınlar var bekar çalışıyor parasını da çatır çatır yiyor arabasını evini de alıyor. Gezip bozuyor bu kişiye evde kalmış gözüyle bakmazsın mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSana böyle muamele edenler evlendi de kaç gün mutlu oldular sorsana bi, evli kadınların çoğu mutsuz kocasından ve kocasının ailesinden şikayetçi, böyle ataerkil bir toplumda evlilik kadına eziyetten başka bir şey değil, evlenince bekar özgür hayatını özlersin, gez toz keyfine bak, çocuk istemiyorsan evlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl39 yaşındayım meslek sahibiyim ve bekarım kendim kazanıp kendim çalışıp kendim yiyorum özgürüm mutluyum kimin ne dediği umurumda dahi değil
50 Yorumla
1 yılherkes evlenmek zorunda değilki
evlenipte boşanmak mı daha iyi
bence hayatından memnunsa böyle devam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayatta geç kalmışlık hissi kadar enerji düşüren ikinci bir şey yok.
Ama şunu bilmeli hiç bir şey için geç değil.
Ehline denk gelmemişsen, evliliğin saçmalığı bambaşka.
Bence bir yanı ile mutlu bile olmalısın...10 Yorumla
1 yılEvlenmek için evlenmemiş aklı başında bir kadındır
Ayrıca evde kalmak deyimi çok yanlış. Sen bir obje değilsin10 YorumlaKötü değil ama toplum baskısı diye bir şey var, birileri hep konuşur 🤷🏻♂️
Mesleği nedir o kadının ve bekar kalmak kendi tercihi midir?10 Yorumla
1 yılKesinlikle kötü değil ve geç bir yaşta değil. Kendini buna şartlama. Kendini sev ve değer ver. Ben de 31 yasındayım çok sükür en azından bir işimiz var ve kimseye muhtaç değiliz. Kötü bir evliliktense mutlu bir yalnızlık daha iyidir. En azından günün birinde iyi biriyle karşılaşma şansın hâla var.
21 Yorumla- 1 yıl
👍👏👏👏
1 yılkariyerin için iyi bir şey evlilik konusunu soruyorsan toplumu kafaya takma eğer erkekleri kafaya takıyorsan akıllı yüksek kalitede erkek yaşı 21-23 üstü kadınları ciddi olarak hayatlarına almazlar
02 Yorumla
Soran1 yılKaç yaşı ciddiye alıyorlar peki
- 1 yıl
21-23 altı geçmişi dolu olmuyor genelde
1 yılHatun bekarlığın doğru bir hayat tarzı olmadığını, sevilmek istediğini sen de biliyorsun. O yüzden bizden bir şey duymaya muhtaç değilsin. İlle de bir şey dememizi istiyorsan imkanın varsa ve talibin de varsa evden... Mesleğin ne peki
00 Yorumla
1 yılGurur verici neden kotu olsun kadinlar insandir biz insan oglu Neset Ertas..
10 Yorumla
1 yılTam tersine iyi, mesleğin olduktan sonra dilediğin şeyi yaşayabilirsin. Önemli olan işin.
10 Yorumla
1 yılhayır değil, nasip işi böyle olacakmış nasip diyelim.
10 YorumlaNasip bu işler neden kötü olsun, evde kalmak diye bir şey yok umursamayın
10 YorumlaMükemmel bence ya kim ne derse desin. Ahahahsh yasamak icin erkeğin varlıgi mi gerek nasipte yoksa olmasın.
20 Yorumla
1 yılKadın dediğin her yerde güçlü olmalı ve kendi ayaklarının üzerinde durmalı kimseye muhtaç olmamalı.
Ve takım elbise giymeli (benim takım elbise giyinen kadınlar çok hoşuma gidiyor)00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı. Ne alaka? Dimdik kimseye muhtaç olmadan dimdik ayakta duruyorsun, tam mutlu olman lazım bence. Etrafında ki saçma sapan insanlara bakma olacağı varsa doğru kişiyle olsun.
00 Yorumla
1 yılMeslek sahibi derken? Doğru yoldan sapmamış her koşulda eşine sadık olacak birisi deseydin tam yerinde olurdu sadece kariyeri öne sürdürecek tecrübelerini gözden geçir
00 Yorumlaİnsanların hayatına, özeline karışmak bana ayıp geliyor millet nasıl her şeye burnunu sokuyor hayret. Hiç de kötü değil meslek sahibi olman daha büyük artı hatta.
00 Yorumla
1 yılYanlış bir insanla olmaktansa bekar ol boş ver. Ama merak etme elbet karşına çıkar iyi birisi. Allah herşeyin hayırlısını versin
11 Yorumla
1 yıl27 yaşında meslek sahibi bekar kadınım, inşallah 32 yaşında da meslek sahibi bekar kadın olmaya devam ederim
00 Yorumla
1 yılEvde kalmak mı.. Hangi çağda yaşıyoruz veya o konuda muhattap olduklarınızda nasıl bir cahillik seviyesi var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTatlım sen kendini nerde görürsen orada olursun elaleme göre yaşamadığın sürece her daim mutlu olursun herkes herşeyi konuşur eder sen kendi mutluluğuna odaklan evlenenler de mutluluktan gebermiyir merak etme
00 Yorumla
1 yılEvleneceğim bir kadın değil. Çünkü hem benden yaşça büyük, hem de kızlarda hipergami var, bu kişinin hipergamisi bana ters düşer 😄
00 Yorumla
1 yılSen Milletin dediklerine kulak asarsan bu dünyada yaşayamazsın bile. emin adımlarla yürümeye devam
00 Yorumla
1 yıl27 yaşında meslek sahibiyim ve bekarım. bence kötü ama kendim için söylüyorum. sen halinden memnunsan iyidir
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHayır niye ķötü olsun, insanlar kimin ne yaşadığını bilmeden böyle ön yargılara bürünebiliyorlar.
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 422 cevap paylaştı.
1 yılsen elin dediğine bakma evlenip mutlu olamıyorlar herkesin de onlar gibi mutsuz olmasını istiyorlar
00 Yorumla
1 yılÇok saçma olmuş , bende 33 yaşındayım bekarım evde mi kaldım hayır? Sen onların dediğine bakma eğer ciddi bir düşüncede isen tanımak isterim seni.
01 Yorumla- 1 yıl
? 🙃
1 yılSeni seven duygularını aan reddettiğin o çocuğu kabul et.
02 Yorumla
Soran1 yılYok ki
- 1 yıl
Gelir biri Merak etme
1 yılBu yaştan sonra mesleğine harcadığı emek kadar birini bulmak için de emek harcaması gerekir. Demekki durduğun yerden biri gelip sen bulmuyo.
00 Yorumla
1 yılGayet doğal bir olay. Kötü tarafını düşündüren ne oldu?
04 Yorumla
Soran1 yılYaşıtların hatta daha küçüklerin evlenmesi ve hayatımda kimsenin olmaması
- 1 yıl
Ya kardeşim benim;şu yaşıtlarım evlendi kısmına takılmayın. Dengine denk gelmediysen iyi ki evlenmedim diye sevinmelisin bile. Ya mutsuz bir evliliğin olacak olsaydı? Anlatabiliyor muyum? Takılman gereken konu bu değil bence.
Soran1 yılBazen böyle düşünüyorum
- 1 yıl
Düşünmemen gereken kısımları yazdım. Dikkate alıp almamak sende.
1 yılKeşke o muameleyi görseydim de senin yerinde olsaydım 🙃 inan bana bir çok kadının hayali bu 🙃
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHic de değil, gayet iyi bir yaş. Gayet tercih edilen bir yaştasin. Sakın özgüvenini düşürme
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 608 cevap paylaştı. Yoo, hatta bir çok olumlu şey bile sayarım :D Şanslısın :D
018 Yorumla
Soran1 yılSay bakalım
Soran1 yılBunlar doğru😀
Soran1 yılHahaha ama bazı istekleri de olmuyor
Soran1 yılBir hayat arkadaşı istiyor insan
Soran1 yılKimse yok hayatımda olacak aday da yok onu bulacak beceri bende yok
Soran1 yılDurum bu ciddiyim beni anca bir rastlantı ya da mucize kurtarır çevrem de bulup getirmiyor
Soran1 yılYok işte yok
Soran1 yılboş ver bana şans dile😒
Soran1 yıl🙏🙏
Gizli Üye(36-45)1 yılNasip kader kısmet , güç olacağına geç olsun.
hayırlısı hakkında10 Yorumla
1 yılHayır değil bu zamanda erken evlenmek daha kötü
00 Yorumla- Devamını Gör (193)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler