AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Boş ver abla bunlar erkek olursan sıkıntıydı ama kadınsın bir sürü Abaza var. Elini sallasan köpeğin olurlar.
Gayet guzel hos bir kadinsin. Bunu sorun yapan erkek olacagini sanmiyorum
Başta begeniyorlar sonra kaciyorlar ben halimden memnunum ama bu huyumdan dolayi insanlarin uzaklasmasi beni uzuyor ve fazla gulumsuyorum herseye
Sen esittir bensin bu durumda uzulme
Diksiyon kursuna gitsen bu iş hallolur bence tip olarak fena değilsin
Simcity oyununda olduğu gibi ayna karşısında pratikler yapabilirsin
Arkadaş çevren yardımcı olmalı bu konuda kesinlikle
Onlar alisti
Ama yazık ediyorsun kendine destek almalısın
Psikologa gidemiyorum calistigim icin
Benim gibi arkadaşın dostun olmuş olsa bu bile pozitif yansırdı sana
Güzel kadınsın ama özgüven ayrı bir şey demek ki
Bir uzmana gitmelisin bu güzelliğe yazık oluyor😊
Kötü insanlara denk geleceğinize yalnız kalmanız daha iyidir. Kendinizi üzmeyiniz. 😊
valla hiç çekingen gibi durmuyon. senden kaçanlarında beyinleri yok
Az sonra şaha kalkar özgüvenin burada erkekler sayesinde jfjfjf
Bence senden kaçanların özgüvensizliği o tatlım çok güzelsin çünkü bu dediklerin onlar için sadece bahane
zamanla insanlarla konusarak tecrube edinerek farklı farklı kişilerle konuş sohbet et cekinmemeye calış zamanla alışırsın
Mutsuzluğunuz gözlerinizden belli. Sevgi ilaçtır. Sizi sevecek ve sizin sevebileceğiniz birilerini bulun. Arkadaş sevgili her anlamda
Daha enerjik konuşarak, özgüvenli olarak ve çekingenliğini yenerek. Şöyle düşün, öz güvenli olanı s. miyorlar nede olsa
Benzer durum bende de vardı olaylara dahil olmanız lazım, çekingen olmanızı gerektiren bir durum olmadığını görürsünüz
bu resimdeki sensen atıyosun :) bence bu kızdan kaçılmaz, kovalanır. hatta gizemli bi macera gibi keşfedilir.
Bu özelliğini koru senin gibi insanları arar olduk 👏 çekinmek utanmak güzel duygular
Bence guzel olan seylerinde bir siniri olmali bende heyecan, cekingenlik, sakinlik, panik vs olunca pek guzel olmuyor bu duygular :(
Kendinde eksik gördüğün şeylerle yüzleşmelisin, genelde panik çekingenlik yaşayan kişiler iç dünyalarında kimseyle paylaşamadığı şeyler yüzünden içe kapanma oluyor , destek de alabilirsin kendini iyi hissetmende yardımcı olur , senin gibi güzel bir bayan nasıl olurda çekingen olabilir 🙂
Çalisıyorum Kendimi tutamıyorum sürekli gülümsüyorum tam ciddiyim diyiyorum patronum şunu ordan al boşalt diyiyor gulumsuyorum bir şeyin yerini soruyor gülumsuyorum engel olamıyorum sonra heyecandan ellerim titriyor misafirlerine karşi, elemanlara karsi, patronuma karşı sonra ses tonumu çok kısık buluyorlar yavaş ve sakin konusuyorum onun dışında 5 kisinin içinde bir şey söyliyemiyorum biri bir şey söylediğinde ise heyecanlaniyorum sesim titriyor misafirlerin yanina gidip ne alırsınız diye soramıyorum Allahım çok sıkıldım bu durumdan yalvaririm bir çare söyleyin ben bu illet şeyleri nasıl yenebilirim surekli gulumseme durumu olmasa bari yani gidip asla soramıyorum misafirlerine ne alırsınız diye ilaç felan yokmudur titremeyi alan sakinlestirici alsam heyecanım gecermi
Panik bozukluk var galiba sende , mimiklerin istem dışı hareket ediyor pisikolğa görünmelisin , tedavisi olan birşey sonuçta ,
Aslında çok özgüvenli duruyorsun ama işte biraz karakter meselesi bunu aşmak zor ya
Resimlerin aksi malesef resimlerde soguk duruyorum cok nadir gulumseyen resimlerim vardir ama normal hayatimda ise cok fazla gulumsuyorum mutsuzken bile kendime engel olamiyorum disardan gorundugu gibi degil yani :)
Anladım dediğin sorunn bende de var küçüklükten kalma atamıyorum malesef
Asabi bir kişiliğin var gibi görünüyor ondan çekimser kalıyor herkes ence
Aslında çok guler yuzluyum herseye guluyorum hatta bu durumda bile rahatsiz olanlar var
İnsanları hiç samimi bulmuyorum hiç kimseyi mutlu edemezsin kıskançlık haset güderler evet dersin basit derler hayır dersin kendini beğenmiş derler
Adım atarak yerinde sayarak aşamazsın
Kitap oku ve bira rahat olmaya çalış bence
Fotolar senin se gayette güzelsin dediğim gibi biraz daha rahat olmaya çalış. Birde önemli bir tavsiye bu güzel yüzünü gülücükle süsle emin ol çok yakışacak
Çok ve bol sohbet et. Yeni insanlar tani mesela. Konuşkan insanlar tanımaya çalış.
97 abaza mavili pembelilerinde 15 i mavili çıksa demek ki boyle favori oluyordun KS, de
Haklı isyan kanka 👍🏻
adalksdjlakjda fotolar sana aitse ironik bir düşünce
Bu konuşmadan değil büyük ihtimal dış görünüşünüzden sınırlı duruyorsunuz
özgüvenli olman için gerekn tüm fiziki özellikleri fazlasıyla taşıyorsun bence:))
C2 tinder vb uygulamalarla aşabilirsin diye düşünüyorum insanlarla sohbet ederek
Neden çekingensin ki ne güzel kızsın
Guzellikle ilgisi yok yasadigim cogu sey pzguvenimi kaybetmemi sagladi
Tamam da foti ne alaka
Tekrar tekrar yazmakla ugrasamam asagida soranlara yazdim oradan bakarsiniz
Neyse 🤷♂️, kitap okuman gerekiyor dostum. Günlük tut en iyi anlaştığın yanında rahat olacağın bir arkadaşınla buluş gez sohbet et. Kendiliğinden geçer gider sonra kısacası sosyalleşme adımları atman gerekiyor
çalisıyorum Kendimi tutamıyorum sürekli gülümsüyorum tam ciddiyim diyiyorum patronum şunu ordan al boşalt diyiyor gulumsuyorum bir şeyin yerini soruyor gülumsuyorum engel olamıyorum sonra heyecandan ellerim titriyor misafirlerine karşi, elemanlara karsi, patronuma karşı sonra ses tonumu çok kısık buluyorlar yavaş ve sakin konusuyorum onun dışında 5 kisinin içinde bir şey söyliyemiyorum biri bir şey söylediğinde ise heyecanlaniyorum sesim titriyor misafirlerin yanina gidip ne alırsınız diye soramıyorum Allahım çok sıkıldım bu durumdan yalvaririm bir çare söyleyin ben bu illet şeyleri nasıl yenebilirim surekli gulumseme durumu olmasa bari yani gidip asla soramıyorum misafirlerine ne alırsınız diye ilaç felan yokmudur titremeyi alan sakinlestirici alsam heyecanım gecermi
Dostum, kitap okumalısın spor yapmalısın en önemlisi de kendini yanında en rahat hissettiğin arkadaşınla takıl onla konuş muhabbet et kendiliğinden gelir inşallah
Soru tamam foto ne için
Aşağıda acikladim bakarsiniz
Okuduğum için sordum İletişim ve görsel farklı kavramlar
Sürekli insan içine karış
Karışıyorum
Biri bir sey sorunca kalabaliksa hele patronum varsa ben konusunca herkes pür dikkat bana bakiyor o an elim ayagima dolasiyor heyecan yapiyorum sesime yansiyor sesim titriyor sacmalamaya basliyorum
Hiç öyle birine benzemiyorsun ya
Resimlerin cok aksiyim resimlerde oyle durmuyorum ama malesef gercek hayatimda boyleyim resimlerde cok nadir gulumserim gunluk hayatimda asiri fazla gulumsuyorum disardan gorundugu gibi degil hic bir sey :)
Gerçekten öyle fotolara bakınca ben sana selam vermeye çekinirim asıl 🤭😀🙄
Burnun estetik mi cok guzel
Tesekkur ederim estetik degil
Masallah
masallah
Hayatı ciddiye almaman lazım.
Cok ciddiye aliyorum herkese her seye anlamlar yukluyorum cok deger veriyorum
İşte bunu yapma bak konuşmaya başlarsın
KS ye resmini atarken cekinmemisin ablam
bence aşmana gerek yok böyle güzelsin böyle kal
yüksek sesle kitap oku.
arkadaş çevreni değiştirebilir sin
Sen sus gözlerin konuşsun.🤣
Peki neden diye sorabilirmiyim?
Içe dönük olmak suç değil normal bişey
Güncelleme yakında gelecek
Özgüven kazanman gerekiyor kendini geliştirip
Oha bu tipten nasıl kaçar birisi
Kaç TL'lik ego verelim ablamıza :D
Herşeyi geçtim çok güzelsin
Çok güzelsin neden özgüvenin yok
Maşallah böyle çekingen de bir başka oluyo 😀
sessiz sakin ve yavassan super bunun neyi kotu ki
İnsanlarla konuştukça aşarsın
evlen çocuk yap bak nasıl bağırıyosun😂çocuklara
Çocuklari cok seviyorum cok vakit geciriyorum en yaramaz cocuklara bile sakinligim yansiyor
negzel benimle evlenirmisin çocuklarıma öyle davran mıymıymıy😂
pratik yaparak tabi ki
Kulaklarını biraz fazla çekmek gerekli
Fotodaysa güzel duruyorsun
Benimle sohbet ederek
Bu kızda çekingen tipi yok
Biraz gülümsemeyi dene 💫
Bu tam olarak ben 🙈
sen adamın elinden donunu alacak bir tipsin!
O sizin bana karsi önyarginiz buna başkab yorum yapamam
Öz-güven ve kedininzi guclu hizsetmeniz lazım
Bunun farkindayim ama nasil yapacagim konusundan ve ise yara konusunda fikrim yok
Cekinmenize gerk olcak bsy yk ne konuştuğunu bil ve cesur ol
Çalisıyorum Kendimi tutamıyorum sürekli gülümsüyorum tam ciddiyim diyiyorum patronum şunu ordan al boşalt diyiyor gulumsuyorum bir şeyin yerini soruyor gülumsuyorum engel olamıyorum sonra heyecandan ellerim titriyor misafirlerine karşi, elemanlara karsi, patronuma karşı sonra ses tonumu çok kısık buluyorlar yavaş ve sakin konusuyorum onun dışında 5 kisinin içinde bir şey söyliyemiyorum biri bir şey söylediğinde ise heyecanlaniyorum sesim titriyor misafirlerin yanina gidip ne alırsınız diye soramıyorum Allahım çok sıkıldım bu durumdan yalvaririm bir çare söyleyin ben bu illet şeyleri nasıl yenebilirim surekli gulumseme durumu olmasa bari yani gidip asla soramıyorum misafirlerine ne alırsınız diye ilaç felan yokmudur titremeyi alan sakinlestirici alsam heyecanım gecermi
Ozguvebin hic sifirmis gibi durmuyor oysa ki
Yuzun cok hosmus ama 🥰🥰🥰
Tesekkur ederim. Resimlerde cok alakasiz huyum soguk duruyorum ozguvenli duruyorum ama aslinda cok guler yuzluyum hatta cok fazla gulumsuyorum ozguvenli duruyorum ama ozguvensizim aksi aslinda :)