17 Yaşındaki Kız kardeşim Hakkında Çok Endişeleniyorum Lütfen yardımcı Olun Çok zor Durumda Kaldım?

Öncelikle merhaba. Bu yazıyı 17 yaşındaki kız kardeşim hakkında endişelendiğim için yazıyorum. Beni rahatsız eden tavırları var ve ne kadar konuşsamda anlatmak istediğimi anlatamadım bir türlü. Size kısaca bahsedeyim ondan ; Kız kardeşim kırılgan hassas ve duygusal bir yapıya sahip. Gerçekten çok iyi kalpli biri ancak sürekli kendini badgirl, kötü kız, asi, kural dinlemeyen biri olarak tanımlıyor ve bu tutumu çevresindekiler tarafından çok yanlış anlaşılıyor. Bi kız olarak benim bile aklıma badgirl deninde y*ollu, k*şar gibi terimler geliyor kim bilir erkekler ne düşünüyordur diye düşünmeden edemiyorum. Çok yanlış erkekler ile takılmaya meyilli biri. Birde bunun sevgilisi var o kız kardeşime kıyasla ve yaşına kıyasla çok çok daha olgun biri. (yaşı 18) 6 aydır birlikteler çokçuk gerçekten anlayışlı dürüst samimi iyi biri , en azından kardeşimi ona emanet edevek güveni bana verdi. Kız kardeşimin bu tavırları onun kadar sakin birini bile onu çileden çıkarıyor bazen. Çocuğa diyorki gidersen beni bırakarsan üzülmem umrumda olmaz ama bana diyorki onsuz yapamam. Birgün yolda üçümüz yürürken bir olayın üzerine çocuk kardeşime gerçekten iyi biri olduğunu dürüst kibar bir kız olduğunu bu yüzden kendini şanslı hissettiğini söyledi. Kız kardeşim bir anda dönüp hiçte iyi biri olmadığını kötü bir kız olduğunu söyledi ve bunu azarlar tonda sinirli şekilde yaptı. Çocuk sen iyi birisin dedikçe tepesine çıktı. Bu tavrılarına o an ablası olarak ben utandım siz çocuğun halini düşünün dedikleri boğazında kaldı. Bana dönüp abla benim biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi ve arkasını dönüp uzaklaştı bizden. Kız kardeşim ise umrunda değilmiş gibi bir tavır takıntı. Yani demek istediğim artık bu badgirl denen şeyi ne olarak tanımlıyorsa çevresindekileri çok üzüyor. Yaz, kış çok açık bir giyim tarzını benimsemiş durumda ve bu özellikle abaza erkekleri çok çekiyor. O kadar iyi niyetliki onlardan bir zarar görebileceğini hiç düşünmüyor ve ben onun için çok endişeleniyorum Gerçekten kendimi bu kadar kötü hissetmesem bunları yazmazdım bunu ablalık vazifem olarak görüyorum ve bu duruma çok üzülüyorum. Ona bazı şeyleri göstermek gözünü açmak adına ne yapabilirim lütfen akıl fikir verin çok yoruldum artık.
17 Yaşındaki Kız kardeşim Hakkında Çok Endişeleniyorum Lütfen yardımcı Olun Çok zor Durumda Kaldım?