Lütfen yardım kız kardeşimle ne yapacağımı bilmiyorum?

Bir yıllık ciddi ilişkim var başlarda çok kavga ederdik oda birbirimizi tanımadığımız için olan bir şeydi ve ağzımıza geleni söylerdik. Sonra bu mesajları kardeşim okumuş ve aileme göstermiş. Küfürlü konuşmalar var size de ediyor diye bende başta oldu evet ama konuştuk hallettik sıkıntı yok dedim. Birgün annemler evde yokken beni almaya geldi eve kardeşim tabi balkona çıkıp bağırdı gidin artık diye bu seferde sevgilim iyice kızdı nasıl konuşuyorsun sen diye orada atıştılar bunu da aynı şekilde tehdit etti beni diye annemle babama anlattı ve evde kavga kıyamet çıktı bir aylığına evden gittim babaannemin yanına kafa dinlemek için sevgilimle de ayrıldık bu kadar sorun var diye ama birbirimizi de çok seviyoruz 10 gün sonra barıştık. Hatta sevgilim babamı aramış özür dileyip durumu izah etmek için konuşmamış babam arkasından mesaj atıp anlatmış şimdide aynı şekilde kardeşim hala o çocuk buraya gelemez eve giremez o kim diye sorunlar çıkarıyor ve ailemde yansıtıyor bunu kötü olarak onunda sevgilisi var ama ben karışmadım hiçbir zaman onun hayatına neyse işte uzun lafın kısası güzel giden ilişkimi bozmak için elinden geleni yapıyor ben evleneceğim insanı sana mı sorucam diyorum evet diyor bana bugün git hemen yanına diyor bende en son sinirlendim giderim dedim sen böyle yaptığın sürece huzur bırakmaZsan giderim dedim ben kötü şekilde evimden çıkmak istemiyorum herkesin istediği güzelce evlenmek ama bu kardeşim yüzünden artık sabrım falan kalmadı benden de 3 yaş küçük bu arada ne yapsam olmuyor kıza fesatlıktan başka bir şey düşünmüyor lütfen yardım edin

Lütfen yardım kız kardeşimle ne yapacağımı bilmiyorum?